Jump to content

enjeksiyon

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    534
  • Katılım

  • Son ziyaret

enjeksiyon kullanıcısının paylaşımları

  1. enjeksiyon

    VİCDAN nedir?

    Cinsel ilişki esnasında sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı aksiyon esnasında aniden yitiriverdiğim duygu türüdür.
  2. enjeksiyon

    Maya takvimi bahane

    Pirelli takvimi şahane
  3. enjeksiyon

    İlahiler - şirk dolu sözler

    Huriler nerde?
  4. enjeksiyon

    Mars'ta ilkel yaşam izine rastlandı

    Diyemeyiz. Test sonuçlarını bekleyip organik temellerin dünyadakinden daha eski olduğunun kesinleşmesi lazım. Aslında bu habere çokta şaşırmadım ... Peki, seni bu kadar sevindiren nedir?
  5. enjeksiyon

    Müslüman'ın Kafiri "Katli Vacip" Yapması Ne Demek?

    Peki. Allah kabul etsin diyelim o zaman
  6. enjeksiyon

    Allahı aramak...

    Bu ne? İnsan okuyacak bunu.
  7. enjeksiyon

    online canlı sohbet odası

    Pilav yoksa ne gelecem?
  8. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    Üzerime beton dökün :D:D
  9. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    Evet, cidden de ne haddine. Bu konuda beni sorgulamaya kalkacaksan, Reklam metni yazarından fazlası olman lazım. Gördüklerimizi bu forumda binlerce kez yazdık çizdik. Ne benim ne de diğerlerinin tekrar edecek halimiz kalmadı. Otur sabaha kadar forumu baştan sona incele ve neyi gördüğümüzü gör. Ben uyumaya gidiyorum enteller herkese iyi geceler; Kronos'a emanet olun.
  10. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    O zamanın şartları ile açıkça, bizim bugün gördüğümüz bazı şeyleri görememiş ve Allah'a inanmaya devam etmişlerdir. Bunun neresi şaşırtıcı? "Newton, Newton olmasına rağmen Allah'a inanıyordu, sen kimsin de inanmıyorsun" mu demeye çalışıyorsun?
  11. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    Öyle bir ifadem olmadı, lafı kıçından anlamışsın. Adam konuya formül yazıyor sonra da yok mu bilim adamı diyor? Oku bi önce cin oğlan
  12. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    Nasıl bir bilim adamına ihtiyacın var? "Bilim adamına ihtiyacım var" özgün bir ifade değildir. İsteğini ifade bile edemiyorsun ama herkese cevap yetiştirebiliyorsun. Ne tip bir bilim adamı? hangi konuda yardım veya bilgi lazım?
  13. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    Ya, she-ra sen tam bir şovmensin. Hafif bi analize başlayalım: Sanıyorum ki 2 gün önce üye oldun bu foruma. Bu 2 gün içinde, şu an itibari ile 73 mesajın var. Seni özellikle takip etmeyen biri olarak bile ben, senin mesleğini, ne tür müziklerden hoşlandığını, hangi sektörde çalıştığını, bir feminist olmadığını hatta erkeğin her türlü üstünlüğünü kabul etmiş olduğunu, hoşuna giden hatta çok kez vurguladığın AŞK seviyesinde sevdiğin bilim adamlarını, hiçbir şey anlamamana rağmen buraya gelip teknik tabir kullanıp insanları etkilemeye çalıştığını, güzel börek yaptığını ve sarı saçların olduğunu
  14. enjeksiyon

    4 BÜYÜKLER (?)

    Entel müslümanı da görmüş olduk Yahu bu site hakkaten ufkumu genişletiyor. Bu konu ve bu başlık ile neyi tartışmaya ve/veya anlatmaya çalıştığını bile anlamadım. Fazla zamanım yoktu, hızlıca okuyup geçtim ama formül falan yazmışsın, hayırdır, bilim adamı mı lazım oldu?
  15. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Bilimsel olarak kanıtı, inan bana 2 satır yazı bile değil "Konuşmaya değmez" mi diyorsun yoksa "konuşmaya yemez" mi diyorsun?
  16. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Harbi mi la? Benim mesleğimi bi tahmin etsene. (Amatör yönetmen deme de) Hayırlısı olsun Sen ne düşünüyorsun? Tatlı/tuzlu su birbirine karışır mı?
  17. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Böyle bir görüş, sitenin değil, o yazarın itibarına gölge düşürür. Biz terörist müslüman grupları baz alarak tüm müslümanlara terörist diyor muyuz? Hayır demiyoruz. Tatlı/tuzlu olayına epey takmışsınız kafayı. Nedir sizi rahatsız eden? Bu konuda siz neyi savunuyorsunuz?
  18. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Bak ne güzel yazıyorsun Sana seve seve cevap veririm. Bu adamın tarzını ve yaklaşımlarını sevmedim ve kendisine hak ettiği gibi cevap verdim. Katakulli yapmadan kitaplarının adını falan versin bi bakalım kimmiş bu adam neyin nesiymiş? Güneşten ve Vega'dan bahsediyorsa, güzel güzel tartışmasını başlatır biz de içeri girer ve sakince konuşuruz. Ama adam böyle bir adam değil
  19. enjeksiyon

    Mars'tan Büyük Haberler Mi Var?

    Bakteri olabilir.
  20. Bence son derece güzel ve renkli olmuş. Son derece hafif ve stabil. Önemsiz birkaç açığı var ama onları da her salı yaptıkları güncellemelerle kapatıyorlar yavaş yavaş. İlk Service Pack'ten sonra kusursuz olacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
  21. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Amino asit dediğin şey organik yapının yapı taşı. Robotun yapı taşı ise ihtiva ettiği metallerin kristal yapılar, amorfların kristal olmayan yapıları ve plastiklerin de radikalleri. Kristalli yapılar, amorf yapılar ve/veya radikaller kendi başlarına organik ve bilinç sahibi bir doku üretme özelliğine sahip değildirler. İşte buyüzden robotun organik bir yapısı yoktur ve robottur. Ama bir amino asit (Canlılığın yapı taşı) doku oluşturabilme özelliğindedir. Bu da bir canlı ve robot arasındaki temel farktır. Bu temel farkı göz önünde bulundurarak, bir robotu ve bir canlıyı karşılaştıramazsınız;
  22. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Yahu arkadaşlar, bırakın bu kendini yazar zanneden adama yazıp durmayı Siz yazdıkça cevap verecek. İnsanı çileden çıkarmaktan başka bir fonksiyonu yok; bırakın, boşverin
  23. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Adam ibretler abidesi + Nasa'dan emekli fizik profesörü Pazar günümü şenlendirdin, Zeusda seni şenlendirsin. Cevap verilmeye değer adam olsaydın oturur konuşurdum senle. Buralara yazı yazmak için 4000 fırın, uzay muzay hakkında tartışmalara girmek için de 40.000 fırın daha ekmek yemen lazım. Git az daha kitap oku gel
  24. enjeksiyon

    Doğa Ana'yı tebrik etmek gerek

    Kıble ne tarafta beyler ... Acil Müslüman olmam lazım; adam ibretler abidesi Yahu sizi bilerek mi gönderiyorlar buraya? "SAFTORİK ULVİ"? Sana cevap verme zahmetinde bile bulunmayacağım yobaz/modern şakirt.
×
×
  • Yeni Oluştur...