Jump to content

enjeksiyon

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    534
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne enjeksiyon kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. İstanbul'un en sevdiğim yanı İzmir'e dönüş yolu. Ben sabah İzmir'e gideceğim ama bu kısa sürede tespitlerimi EN'ler olarak sunayım istedim. Malum sanırım bir daha da giremeyeceğim sitenize :)

    EN Bilim adamı: Enjeksiyon

    EN Çocuk: İnmanah

    EN Komik: İnternettin Hoca :)

    EN Ateist: Sağduyu

    EN Seviyesiz: Koltuk

    EN Korkunç: Baykuş :)

    EN Alakasız: Karşıyakalı1912

    EN Mantıklı: Poiuz

    veeee

    EN Güzel: sher-ra :)

    herkese byesssssssssss

    Üzerime beton dökün :D:D:D

  2. Yanılıyorsam söyle :) sen henüz teenager'sın.

    :) merci enjeksiyon. Yok canım estağfurullah ne haddime. :) Diyorumki sizin bugün gördükleriniz ne?

    Evet, cidden de ne haddine. Bu konuda beni sorgulamaya kalkacaksan, Reklam metni yazarından fazlası olman lazım.

    Gördüklerimizi bu forumda binlerce kez yazdık çizdik. Ne benim ne de diğerlerinin tekrar edecek halimiz kalmadı. Otur sabaha kadar forumu baştan sona incele ve neyi gördüğümüzü gör.

    Ben uyumaya gidiyorum enteller :) herkese iyi geceler; Kronos'a emanet olun.

  3. Teknik tabirleri sadece mühendisler mi kullanır :) Neyse bahsettiğim bilim adamları kendilerini dünyada kanıtlamış ve kanıtlanmaya da artık ihtiyacı olmayan değerli şahsiyetlerdir. Ben sadece bu bilim adamlarının sizin gördüğünüz neyi göremediklerini merak ettim. Onlar Yaratıcıya inanıyorlardı da nerede hata yaptılar. Biri bana bunu söylesin.. Ama belden aşağı vurmadan ve sakin şekilde söylesin ki bende pardon haklıymışsınız diyeyim

    O zamanın şartları ile açıkça, bizim bugün gördüğümüz bazı şeyleri görememiş ve Allah'a inanmaya devam etmişlerdir. Bunun neresi şaşırtıcı?

    "Newton, Newton olmasına rağmen Allah'a inanıyordu, sen kimsin de inanmıyorsun" mu demeye çalışıyorsun? :)

  4. Yani mühendis, tıpçı olunca bilim adam olunuyo da, simitçi, işçi, börekçi olununca kerizden mi sayılıyor ?

    Öyle bir ifadem olmadı, lafı kıçından anlamışsın. Adam konuya formül yazıyor sonra da yok mu bilim adamı diyor? Oku bi önce cin oğlan :)

  5. Evet acilen bilim adamına ihtiyacım var. Ben bilimi çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum ancak bir tercümana ihtiyacım var :)

    Nasıl bir bilim adamına ihtiyacın var? "Bilim adamına ihtiyacım var" özgün bir ifade değildir. İsteğini ifade bile edemiyorsun ama herkese cevap yetiştirebiliyorsun.

    Ne tip bir bilim adamı? hangi konuda yardım veya bilgi lazım?

  6. Ya, she-ra sen tam bir şovmensin. Hafif bi analize başlayalım:

    Sanıyorum ki 2 gün önce üye oldun bu foruma. Bu 2 gün içinde, şu an itibari ile 73 mesajın var. Seni özellikle takip etmeyen biri olarak bile ben, senin mesleğini, ne tür müziklerden hoşlandığını, hangi sektörde çalıştığını, bir feminist olmadığını hatta erkeğin her türlü üstünlüğünü kabul etmiş olduğunu, hoşuna giden hatta çok kez vurguladığın AŞK seviyesinde sevdiğin bilim adamlarını, hiçbir şey anlamamana rağmen buraya gelip teknik tabir kullanıp insanları etkilemeye çalıştığını, güzel börek yaptığını ve sarı saçların olduğunu biliyorum. Bu nasıl bir paradoxtur? :) Buraya bilgi alış verişine mi yoksa hava atmaya mı (Tabi ki kendi çapında; bu forum mühendis, tıpçı ve benzeri bilim adamları ile doludur) geldin? Önce bunu bi açıklığa kavuşturalım. Sonra tartışmak istediğin konuları (Ama sadece konu başlığını) tartışalım.

  7. Entel müslümanı da görmüş olduk :D

    Yahu bu site hakkaten ufkumu genişletiyor. Bu konu ve bu başlık ile neyi tartışmaya ve/veya anlatmaya çalıştığını bile anlamadım. Fazla zamanım yoktu, hızlıca okuyup geçtim ama formül falan yazmışsın, hayırdır, bilim adamı mı lazım oldu?

  8. Bu soru şuna benzedi. Dünya güneşin etrafında dönüyor mudur. Ben döndüğünü hissetmiyorum ..O yüzden dönmüyor diyorum. Neden sizce tatlı ve tuzlu su olayı bu kadar derin endişeler yarattı ki. Karışmadığını bilimsel olarak ıspatlamaya gerek yokki. Buna değecek bir uğraş değil bence. Üzerinde konuşulmaya bile kanaatimce değmez.

    Bilimsel olarak kanıtı, inan bana 2 satır yazı bile değil :) "Konuşmaya değmez" mi diyorsun yoksa "konuşmaya yemez" mi diyorsun?

  9. rumpeltinski yi ben kopyalayıp yapıştırmadan yazamıyorum, ama sen hata yapmadan yazıyorsun bravo. :)

    Hesabını, muhasebeni iyi yapsan da benden kaçmaz. Ben insanı klavyesinin sesinden bile tanırım. Cümle sonlarında fazla nokta kullanman senin mesleğini bile ele verir.

    Harbi mi la? :D Benim mesleğimi bi tahmin etsene. (Amatör yönetmen deme de) :D

    Rumpeltinski ile yapmış olunan forum görüşmelerinde dikkatimi çekti (zira söylediklerini savunduğumdan dolayı bazı arkadaşlarımız benim kimlik değiştirmiş rumpeltinski olduğumu düşünüyorlar ama IP'lerin farklı olduğunu görünce sanırım fikirleri değişecek.. her neyse) ...O görüşmelerde bir arkadaşınızın tatlı su ile tuzlu suyun gerçekte karışmadığını bunun en önemli bilimsel kanıtının ise tuzlu ayran olduğunu göstererek Kurandaki tatlı ve tuzlu su mucizesinin bir yalandan ibaret olduğunu dile getirince bende müdahil olmak istedim sadece...

    Hayırlısı olsun :)

    Sen ne düşünüyorsun? Tatlı/tuzlu su birbirine karışır mı?

  10. Merhaba sayın enjeksiyon...

    Daha öncede bu konuda olumlu bir eleştiri olarak algılanmasını temenni ettiğim bir hususa dikkat çekmek istedim...Kitabından bahsetmiş olduğunuz kişinin tüm yazdıklarını ve sizlerinde yazdıklarını okudum..Big bang teorisi her zaman ilgimi çeken ve belkide bu konuda sıkılmadan uzun saatler görüş beyan edeceğim bir konudur ama kitap yazdığını iddia eden kişi biraz ukalalık yapmış evet..Ama ben sizin yerinizde olsaydım bu tarzda yaklaşmazdım..Nihayetinde yazdıkları bilim camiasıncva kabul gören ve tereddüt konusu olmayan hususlar. Beni en çok şaşırtan güneşin yörüngesinin olmadığının ısrarla üzerinde durulması. Yada tuzlu su ve tatlı suyun tuzlu ayran örneği verilerek birbirine karıştığının iddia edilmesi :) sizden bir arkadaş tuzlu ayran örneğini ciddi ciddi tatlı suyla tuzlu suyun karışmadığının ıspatı olarak tazmış. bu siteden ve forumdan bilmediklerimi öğrenebilirim düşüncesiyle bir iki gündür ziyaret ediyorum. Ama tuzlu ayran örneği verilerek kuran yanılıyor bu ikisi birbirine karışır demek siteninzin de ciddiyetine gölge düşürmüyor mu sizce?

    Böyle bir görüş, sitenin değil, o yazarın itibarına gölge düşürür. Biz terörist müslüman grupları baz alarak tüm müslümanlara terörist diyor muyuz? Hayır demiyoruz.

    Tatlı/tuzlu olayına epey takmışsınız kafayı. Nedir sizi rahatsız eden? Bu konuda siz neyi savunuyorsunuz?

  11. Merhaba;

    Yazılanları baştan sona okudum ama sitenizde maalesef inanan herkesle bu kadar alaycı konuşmanız ve onları bir nevi ti'ye almanız yakışık değil. İnananları küçük görmeniz einstein, newton, galileo, pasteur gibi dünyaya şekil veren bilim adamlarını da küçük görmenizi gerektiriyor..Gerçekten öyle mi peki...Onları da bu kadar küçük görüyor musunuz? Üstelik rumpeltinski nin söylediği şeylerde ben bir abestlik göremedim beyfendi. Kendisi güneşin bir yörüngesinin olduğundan bahsetmiş , bu gerçek çok mu ayıp sizce. Neden bir inananın bilimsel konuşmalarından bu kadar rahatsız oluyorsunuz. Güneş Solar Apex” adı verilen bir yörünge boyunca Vega yıldızı doğrultusunda hareket etmektedir. Sizce bunun neresi ayıp..Bu kelimeyi sırf inanan biri kurduğu için mi ayıp? Doğru olan bir çok şeyi sırf bir inanan kişinin ağzından duymanız neden sizleri rahatsız ediyor ki?

    Bak ne güzel yazıyorsun :) Sana seve seve cevap veririm. Bu adamın tarzını ve yaklaşımlarını sevmedim ve kendisine hak ettiği gibi cevap verdim. Katakulli yapmadan kitaplarının adını falan versin bi bakalım kimmiş bu adam neyin nesiymiş? Güneşten ve Vega'dan bahsediyorsa, güzel güzel tartışmasını başlatır biz de içeri girer ve sakince konuşuruz. Ama adam böyle bir adam değil :)

  12. Tamam da insan ve robotun her ikisi de madde..Yani, mesela o robotun kolunu da akılsız şuursuz ve kör bir şey yapamaz, senin kolunu da..Burada elektrik ve aminoasit arasında ne fark var ki..İkisi de kör, sağır ve cansız..

    Amino asit dediğin şey organik yapının yapı taşı. Robotun yapı taşı ise ihtiva ettiği metallerin kristal yapılar, amorfların kristal olmayan yapıları ve plastiklerin de radikalleri.

    Kristalli yapılar, amorf yapılar ve/veya radikaller kendi başlarına organik ve bilinç sahibi bir doku üretme özelliğine sahip değildirler. İşte buyüzden robotun organik bir yapısı yoktur ve robottur. Ama bir amino asit (Canlılığın yapı taşı) doku oluşturabilme özelliğindedir. Bu da bir canlı ve robot arasındaki temel farktır.

    Bu temel farkı göz önünde bulundurarak, bir robotu ve bir canlıyı karşılaştıramazsınız; bunu diyorum. Robot'a aklı insan verdi. İnsana da aklı Allah verdi, o zaman Allah var. Böyle bir mantık yanlıştır. Sebebini de yukarıda yazdım.

  13. Millet koşun bakın biri müslüman olmak üzere aptal cahil seni...Senin yaşının 10 katı kitap devirmişliğim vardır..üstelik kıble ne tarafta diyon..lan dangalalak ben kıbleye dönüp namaz kılan biri değilimki...Ben sadedce aşırı iekilde cahilce söylenen bu salak cümlelerin sahiplerine siz gerçekten gerizekalısınız demek isteyen sade bir vatandaşım..SİZİN TAYFADAN BİRİ DÜN NE DEDİ BİLİYORMUSUN ENJEKSİYON KARDEŞ..DÜN DEDİ Kİ EVREN BİG BANG İLE GENİŞLEDİĞİ KEŞFEDİLMİŞ..HALA SAKLIYORUM O CÜMLESİNİ..TABİ SANİYESİNDE GXT OLMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİYLE ANINDA YOK OLDU GİTTİ SAYON ABDALABDULLAH NICK NAME ARKADAŞ...DAHA HUBBLE'IN YILDIZLARIN IŞIMASININ KIRMIZIDAN MAVİYE DÖNMESİNİ KEŞFETMESİNDEN BİHABERSİNİZ BEEEEE..NE DİYİM SİZLERE YIĞILMIŞ EZİK CAHİLLER SİZİ..BİR DE ATEİSTTİZ DİYONUZ. ULAN ATEİSTLİĞİNDE İR FELSEFİK ENTELEKTÜEL ALTYAPISI TEMEL DİNAMİKLERİ VARDIR..SIÇTINIZ KAN ATEİZMİN DE İÇİNE..BU DENLİ BU KADAR BİLİM YOKSUNU İNSANLARIN BEN ATEİSTİM DEMESİNİ KALDIRAMIYOM ARKADAŞ..EZİKLER SİZİ !!

    Adam ibretler abidesi + Nasa'dan emekli fizik profesörü :D Pazar günümü şenlendirdin, Zeusda seni şenlendirsin.

    Cevap verilmeye değer adam olsaydın oturur konuşurdum senle. Buralara yazı yazmak için 4000 fırın, uzay muzay hakkında tartışmalara girmek için de 40.000 fırın daha ekmek yemen lazım. Git az daha kitap oku gel :)

  14. kendilerine ateist diyen ama ateizmin felsefesine ve entelektüel bilimsel altyapısını idrak edememiş okuma ve gelişim yönünü es geçen zavallılar. Baktım da güldüm yazdıklarınıza. Sayın saftorik arkadaşlar. Daha bir başka forumda Evrenin 6 günde yaratılışını siz doğrudan gün olarak algılamışsınız sayın ulvi'ler:) Zekasızlığın sınırı yok..2 günde gök yaratıldı dediğinde sizin anladığınız 24 saatlik zaman dilimimi anlıyorsunuz saftorik Ulviler. Sen kendi zaman diliminle olayı değerlendiriyorsun..size göre gün kavramı 24 saat. oysa Allah orada gün demiyor orijinal arapçasında döngü / zaman olarak geçiyor. çapsız arkadaşlarıma bir bilgi daha ve sonra bana teşekkür etmeyi unutmayın...Nobel matematik odullu bir akademisyenin tubitak yayınlarından satılan Robert Osserman'ın Evrenin matematksel açıklaması adlı eserinde bir bölüm var..Bölümün adı İLK 6 DAKİKA diye....(Bu arada kitap Allahtan zerre kadar b,le bahsetmez) Şimdi adam orada dakika derken o zamanın koşullarına uygun zaman döngüsünden bahsediyor SAFTORİK ULVİ'ler . Evrensel 2 Günü Dünyasal 48 saat olarak anlayan ULVİLER :)))

    Mars'a gittiğinde 2 günün 60 saat, neptun'e gittiğinde daha da uzadığını ve nihayet plüton'a gittiğinde 2 günün neredeyse 50 güne eşit olduğunu yani zamanın göreceli olduğunu yani einsten'ın da genel görelilikte bunu anlatmak istediğini anlayamayan Ulvi'ler. 2 günü 48 saat olarak yorumlayan Ulvi'ler:)

    Kıble ne tarafta beyler ... Acil Müslüman olmam lazım; adam ibretler abidesi :D

    Yahu sizi bilerek mi gönderiyorlar buraya? "SAFTORİK ULVİ"? Sana cevap verme zahmetinde bile bulunmayacağım yobaz/modern şakirt.

×
×
  • Yeni Oluştur...