Jump to content

kıyametyok

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

kıyametyok Hakkında

  • Derece
    Member
  1. kıyametyok

    Mısır'da şüpheli Yahudi varlığı

    esasında var olan tarihe yahudi tarihi diyemeyiz. Yahudiler kendi ırklarından olmayan afrikalı mısırlıların, asya kökenli Sümerlilerin ve diğer toplumların mitlerini ve tarihi miraslarını çalıp kendilerine mal etmiş bedeviden başka bir şey değillerdir. ısrarla dünya milletleri neden onları baş tacı yapıyor anlamıyorum. bildiğin yalancı ve sahtekarlık yapmış bir toplum. Şunu da anlamıyorum bu nasıl bir kibirdir ki ısrarla sadece bu üç din semavi(göksel) olarak adlandırılıyor? halbuki Şamanizm de göksel bir dindir.
  2. ülke bunlar kadar ahlaksızını görmedi. Antalya'da en kalabalık ilçe muratapaşa (chp'nin en çok oy aldığı ve ilin 1. büyük ilçesi) ve kepez (akp'ni oy alabildiği ve chp'nin muratpaşada aldığı oy kadar alamadığı-ilin 2.büyük ilçesi) in oyları küçük ilçeler %40'larda giderken anca %10'larda gidyordu. en sondan 2. muratpaşayı açtılar ve chp önde idi. baktılar Antalya CHP'ye gidiyor ab bakanı akpli mevlüt gecenin bir yarısı adliyeye gitti ve en son açılan 2. büyük ilçe kepezde chp oylarını iptal ettirdi. %0,6 farkla akp aldı. allahı salamıyorum da yobazları da sallamıyorum hele allahlarındn bulsun
  3. kıyametyok

    İslam vs Demokrasi

    akp tabanını ben müslüman olarak görmüyorum. gerçek dindarlar, dindar olduğunu anlamak için başında eli sopalı bir imama ihtiyaç duymazlar. ey akpliler siz de kabul edin. yalnız başına kaldığınız zaman sizler müslüman değilsiniz. sizler müslüman olmak için bile başkasına muhtaç olan korkak zavallılarsınız.
  4. kıyametyok

    ILK TEK TANRILI DINI BILIYORMUYUZ

    güzel Mısır. ne harikasın. bize din kültürü ve ahlak dersinde baştan aşağıya Mısır Uygarlığını öğretseler keşke. Yahudilerin çaldığı Mısır Firavunları King Jakubher: Yahudilerin sahte Yakup'unun gerçek dünyadaki karşılığı. video 1:31 Kral Yakubher'in taht adı "Tanrı Re sevgisi kuvvetli" manasına geliyor. Bazen Yakubner olarak adlandırılıyor. Bu firavunun dönemine ait olaylar tam olarak bilinmiyor. Aramca adının incildeki Yakup ismi ile benzeşmesi nedeniyle israillilerin hiksos olduğuna kanıt olarak gösteriliyor. Amen: Hristiyanların, Müslümanların ve Yahudilerin dua sonrası söyledikler
  5. kıyametyok

    Mağdur allah

    beni allah yaratmadı. en allahın değil doğanın, uzayın bir parçası ve ürünüyüm.
  6. kıyametyok

    CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

    Osmanlıya bayılmam ve hatta sevmem. tek sevdiğim Osmanlı dönemi kuruluş yılları yani Fatih yıllarına kadar olan dönemdir. ama dediklerine katılıyorum.Osmanlı kim, kürt çapulcularla masaya oturan rte ve ekibi kim! yeni osmanlıcı yobazlardan olsa olsa ancak barzani gibi çapulcu it olur ki bu çapulcunun deli yahudi dedesinin de osmanlı burnunu sürtmüştür.kindar dindar akılsız yobazlardan yeni osmanlı değil olsa olsa yeni çapulcular olur. bayılıyorum kendilerini büyük görmelerine. sanki fatih'in soyundan bu üfürükçü aklını kaçırmış türbanlı sarıklı yobazlar geliyor da bir de osmanlıyız diye hava a
  7. kıyametyok

    CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

    herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. gerçekten de akpliler tırstığı için zorla istemeye istemeye askerle birlikte kutlamaya mecbur kaldılar. akpliler siz bizi kendi seçmeniniz gibi kandıramazsanız. biz salak ya da koyunlarınızdan biri değiliz. Cumhuriyet gibi olağanüstü bir bayram size değil bize yakışıyor. Cumhuriyet sizin saçma sapan koca karı masalı bayramlarınız yerine gerçekten ve göz göre göre gerçekleşmş bir destandır-mucize değil Türk Kahramanlık Destanı.
  8. son zamanlarda spinoza problem diye bir kitap okudum. burda Spinoza yerine Atatürk'ü, naziler yerine tüm Atatürk düşmanlarını koyarsak resim yerine oturuyor. Çünkü asla o nefret ettikleri insan kadar başarılı ve harika olamayacaklar.
  9. kıyametyok

    Cehennem neden ebedidir?

    cehennem sadece müslümanlar için ebedidir. gayrimüslimler cehennemi de cezayı da boş tehditleri de mekkeyi de kudüsü de kabeyi de arapları da sallamazlar.
  10. komediye bak yahu.18 sene önce ölen özalın cesedi çürümemiş de bu allahın bir hikmetymiş.orta asyada belki musa bile dünyaya gelmeden önce gömülmüş insanların bozulmamış mumyaları var MÖ 2000'lere ait!demek ki allahsızların hikmeti allahınkinden daha büyük.
  11. kıyametyok

    Cehennem neden ebedidir?

    ateş şamanizmde ve diğer birçok dinde ruhun arınması demektir.cehennemin ateşi bile çalıntı!
  12. kıyametyok

    Yeni moda düğün resimleri

    resmen midem bulandı. sevgi içeren ne varsa içine resmen sı.ıyorlar. belk dindarların aşk, sevgi gibi özel insani duyguları yok ama başkalarının var. sanki aşktan birbirlerini değil tanrıyı s....cekler.
  13. ben müslüman arkadaşlarıma katılıyorum. ne öyle heykel desen heykel değıl dın desen dın değıl. saman gıbı heyecansız. sanat ıslama uymalı.kendı ülkelerinde kendılerını sokaklarda yabancı hıssetmemelı musluman kardeşlerımız. sokaklar cin, şeytan, dabbet-ül arz, yecüc mecüc, melek, zebani, israfil ve borusu, 72 bakıre hurı gıbı kulturel öğe taşıyan heykelcıklerle doldurulmalı. ıslamın sanatı da kıtabı da herkesın budala gıbı seyrettığı yüzüklerın efendisini 5-10 kez döver.
  14. filstinlilerin direnişi de bir efsane halini aldı.zehranın gözlerini çekenler mi dersin, şiir okuyan küçük çocuklar mı dersin yoksa yahudilerin pallywoood dediği muhteşem bir sektör mü dersin. bu kahraman filistinlilerin neyi eksik? tam 80 seneden beri yahudilerden kurtulmaya çalışıyorlar. cevabı filistin ve arap savaşlarını yönetenler imam el hüseynler, peygamber soyundanım diye ortaya çıkan şarlatanlar olması. filistinliler Türk milletinden daha cesur bile ama akıllı lider değil imam efendiler olunca hareketi yönlendiren sonuç bu oluyor.ayrıca kelle alabilmek de bir güçtür. Atatürk'ün astır
  15. allah allah diyen insanlar mı kurtarmış! en büyük kahramanınız sütçü imam bile bulunduğu toprakların fransız tabiyetine geçmiş olduğu gerçeğine tepki vermemiştir ta ki çarşaflı bir kadının örtüsüne dokunuluncaya kadar. fransız askeri aptallık edip çarşafa dokunmasa vatan toprağı maraşta fransız vatandaşı olarak yaşamadan memnundur sütçü imam ve diğer müslüman kardeşleri. vatanseverlik müslümanların don dediği kafa bezine dokunulduğu zaman değil düşman vatan toprağına çıktığı zaman tetiği sıkmaktır. anladın mı kafa kilotçusu. dünyada ahlak da vatan sevgisi de kahramanlık da sizin 1453 filminde
×
×
  • Yeni Oluştur...