Jump to content

İmam

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

İmam Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. İmam

    Müslümanların Korktukları nedir?

    Sen salakmısın yahu.. Sen bu formda bi sürü değerli insan vardı nereye gittiler sanıyorsun.. Bu formu 2 ay önce kaç kişi tıklıyordu hiç baktın mı? iki ay öncesi açılan başlık ve yazı ve okunma sayılarına bak.. Ben zaten yazı falan yazmıyorum artık..aktif olduğum döneme bak..1 aydır bak bakalım.. Ben sadece 2-3kişi için buradaydım.. haftada bir 5 dakika yeter bana geç.. Bilip bilmeden gerçek zannedip saçmalıyor..
  2. İmam

    OSMANLI DEVLETİ DOĞU ROMANIN DEVAMIDIR.

    Anadolu abdullahmış?? Abdullah... Anadolu olamaz mı yani? Eskiler her boku bildiği için komikte yeniler bunu anlayamamıştır.. Tolon dede bence amaç başlığı durdurmak bu anlaşılıyor.. Bence sen bu başlıkları devam ettirirsin.. Bu konu senin alanına giriyor..
  3. İmam

    SELÇUKLULAR OĞUZ (TÜRK) DEĞİLDİR

    Bi Hunca Pardon Türkçe konuşsana yeminime hayatımda hiç duymadım.. hadi ne olur
  4. İmam

    OSMANLI DEVLETİ DOĞU ROMANIN DEVAMIDIR.

    Yalnız Başlığı kaldırmazsanız Okuyanlar Admin le size biyerleriyle daha çok gülüyorlar siz bunun farkında değilsiniz.. Anadolu kardeş.. benim sana ilk yazdığında yaptığım uyarıyı anlayamadın.. Bu forma ilk girdiğim tarihte aynı şeyi bana biri yapmıştı..anlayamamıştım...hadi len demiştim... Değmez.. bence ..Tolondede nedeniyle devam etmişsin ama.. değmezdi boşver.. Nasıl da üşüşmüşler bak..bunlar ders niteliğindedir. önce formdaki eski yazılarla başlayacaksın..
  5. İmam

    Müslümanların Korktukları nedir?

    Berşhan büyük adamsın be her zamanki gibi büyüklüğünü göstermişsin
  6. İmam

    Müslümanların Korktukları nedir?

    Anadolu virgülü koymuş zaten Anadolu oraya sadece virgül koymuş neden? anlayabilmek bir çokları için zordur.. Eskiden Administaratör kim görünürdü. Şimdi kim bilinmiyor.(biliniyorda gözükmüyor..) incelesinler diyen incelemiş . Bir Hafta Annemin cenazesi için memlekete gidiyorum.. Xuser (Müslüman koruyucusu) açtığı işlere bak ..Dönüşümü bekleseydiniz keşke.. bari dönüşümü bekleseydiniz....Burada gelmeyen yok mu yazılıyor..? her gün girmek mecburimi? Benimkini kapatında adamcağızınkini ( hoş bayan da olabilir drMali de toslamıştım durara) niye kapatıyorsunuz? Ders alması gerekenler umarım
×
×
  • Yeni Oluştur...