Jump to content

suert

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

suert kullanıcısının paylaşımları

  1. suert

    Evrimsel çıkmaz

    orasını siz uyduruyorsunuz. Kuran'daki de, Tevrat'takinin aynısı normal gün.
  2. suert

    Evrimsel çıkmaz

    uydurma şimdi. Tevrat'taki, bildiğimiz gün. Akşam oldu, sabah oldu ve ilk gün oluştu. Akşam oldu, sabah oldu ve ikinci gün oluştu. Akşam oldu, sabah oldu ve üçüncü gün oluştu. Yedinci güne gelindiğinde Tanrı yapmakta olduğu işi bitirdi. Yaptığı işten o gün dinlendi.
  3. suert

    Evrimsel çıkmaz

    neresini anlamadın ki? Allah, Tevrat'a cevap yazıyor. "Dünya'yı altı günde yarattık ve bize yorgunluk dokunmadı." 6 günde yarattık ve yorulmadık, diyor. Tevrat'a cevap yazıyor.
  4. suert

    Evrimsel çıkmaz

    asıl olayı anlamdın galiba. zaten Allah da, Eski Ahit'e cevap yazıyor. "Dünyayı altı günde yarattı, fakat ona bir yogunluk dokunmadı." iki türlü de komik ve gerçek dışı.
  5. suert

    Evrimsel çıkmaz

    dünyanın 6 günde yaratılıp tanrının 7. gün dinlenmesi eğlenceli değil mi?
  6. suert

    savaş ayetleri

    savaştaki melek ayetleri, ayet değil mi? yoksa ayet işine gelmedi mi
  7. suert

    Evrimsel çıkmaz

    orayı okumaya korkar. cesaret edemez
  8. suert

    savaş ayetleri

    Levia, işine gelene cevap yazıp, işine gelmeyince yazmıyorsun. savaşta yardım eden melekler ne oldu? buradaki yalancı kim oluyor? ortada bir yalan var.
  9. suert

    savaş ayetleri

    savaş demişken aklıma geldi. Levia, senin şu Allah'ın savaşta melek yardımı yapıyordu değil mi 3: 125 Evet, güçlüklere karşı direnir ve erdemli davranırsanız size şu anda ani bir baskın yapsalar, Rabbiniz sizi eğitilmiş beş bin melek ile destekler. 8: 12 Rabbin meleklere, "Sizinle beraberim, inananları destekleyin. İnkarcıların yüreğine korku salacağım. Vurun boyunlara, vurun onların her parmağına," diye vahyediyordu. Rab Tanrı'ya benziyor Allah
  10. suert

    savaş ayetleri

    9: 28 Ey iman edenler! Müşrikler ancak bir pisliktir. 9: 29 Kendilerine Kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gününe inanmayan, Allah ve Resûlünün haram kıldığını haram saymayan ve hak dini kendine din edinmeyen kimselerle, küçülerek elleriyle cizye verinceye kadar savaşın.
  11. suert

    Kuran Mucizeleri

    kendi dininizi de bilmiyorsunuz ki. saçma sapan copy-paste yapıyorsunuz. 29: 50 Dediler ki: “Ona Rabbinden mucizeler indirilseydi ya!” De ki: “Mucizeler ancak Allah katındadır ve ben ancak apaçık bir uyarıcıyım.”
  12. suert

    Kuran Mucizeleri

    rezil oldun değil mi muhammed'in mucizesi olmadığını bilmiyordun.
  13. suert

    Kuran Mucizeleri

    muhammed'in, mucizesi olmadığını biliyorsun değil mi?
  14. suert

    Ateist kimligi konusu

    ne kaynağı yahu? yine alakasız yanıtlar veriyorsun. muhammed, evlatlık oğlunun karısıyla evlendi denildiğinde, "Ne var bunda, çok normal." demiştin. ve üzerine ensest ilişkiyi savunmuştun. nesi normal? muhammed diyor ki "Bundan sonra evlatlık oğullarınızın karısıyla evlenmenizde sakınca yoktur." peki Levia, hani hep diyorsun ya, "O zamanın şartları öyleydi." bu ayet ne olacak peki? "Bundan sonra evlatlık oğullarınızın karısıyla evlenmenizde sakınca yoktur."
  15. suert

    Ateist kimligi konusu

    boşuna hikaye anlatma, yemezler. muhammed'in, evlatlık oğlunun karısıyla evlenmesi olayını da savunmuştun. sürekli yalanlarla üzerini örtmeye çalışıyorsun, yaptığın sahtekarlık. muhammed'in, allah'ı uydurması.... kendi kişisel işleri için kullanması vs.... ne olacak bunlar? insanların bir yalan ile tehdit edilmesi...
  16. suert

    Ateist kimligi konusu

    ne oldu, foyan ortaya çıktı.
  17. suert

    Ateist kimligi konusu

    Levia, muhammed'e hayran olduğunu söylüyor. ayrıca, allah ile ilgili yorum yapmaz, kaçınır. bildiğimiz yobaz müslüman kendisi. tanrı konusu geçtiği zaman, Levia "Tanrı yoktur diyemem, bunu nasıl kanıtlayacağım ki?" şeklinde aptalca bir cevap yazan da kendisidir. kendisine yöneltilen sorulara hiçbir zaman yanıt vermez. tartışma ahlakı da yoktur. karşılığında, alakasız alakasız saçma sapan şeyler yazar.
×
×
  • Yeni Oluştur...