Jump to content

zırvacı

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

zırvacı Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. hersey ile tassak gecebilirsin bu senin bakıs acın. elestirmek tassak gecmek değildir ve elbette hersey elestirilebilinir.
  2. zırvacı

    İslamın Uzaydaki Kökenleri

    bence sen ateist değilsin yada adaletli değilsin diğer dinlerin hakkını yemissin onlar hakkındaki blim kurgu tadındaki asalamalarını bekliyoruz. bence yapma ama bi işide yapıosan tam yap. sadece islam üzerinden ateistlik olmaz. isminin hakkını ver.
  3. zırvacı

    Öldükten sonra insan

    öldükten sonramı. (sonra) kelime biraz abes kactı. ne önemi var sonrasının. ister insan ister taş. ha sonrsında hayatmı var dersen inanıyosan var inanmıyosan yoktur. henüz ispatı yok yani tamamen sana kalmış.
  4. tamamen islama yüklenmissiniz pedofili olan ve belgeslide bulunan papazları gözardı etmissiniz nası ateistsiniz ayrımcılığa haayır. o belgeselide eklemelisiniz. ikincisi avrupa kendi diyetini ödüyor. daha dur sömürdüğü toprakların bedelini daha yeni ödemeye basladı.
  5. zırvacı

    Zamanı öldüremiyorum!!!

    duvarlarını yık kendini hapsetmissin bence hayatı anlamlandırmaya yeniden basla yakanı bırakmaz cözene kadar. huzur vermez ne yaparsan yap. bir kere düşünmeye baslamıssın artık durmaz. biraz daha ciddi davran düşüncelerine öncelikle bu siteye uzun bir süre girme. kafaya stop demen lazım. sonra devam. uyku sorunuda varsa kesinlikle depresyon belirtisi. tecrübe ile sabit.
  6. zırvacı

    İslami Müzik (müslümanlar ne dinler)

    müslümanlar kendi inandığı kitabın hükümlerine ters düşen ilahi denen uyduruk şeyleri dinlerler.
  7. zırvacı

    Kabir Azabından Kurtulma Yolu

    cok güzel bir davranış tebrik ederim.
  8. ne bir din ne mensubu. nede dinsiz ile yada hayata dair herhangi bi durumla dalga gecmek yada asalamak kişiyi dalga gectiği ile aynı seviyeye getirir.
  9. zırvacı

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    hmm ateizm güzel güzell. cıtayı yükseltin daha iyiside var. son nokta değil emin olun. nedir diye sormayın her kişiye özel sahsına münhasır.
  10. zırvacı

    İnsanın topraktan yaratılması

    aşık veyselin toprak türküsünü dinlemenizi tavsiye ederim.
  11. zırvacı

    Demokrasiye artık inanmıyorum

    demokrasi nedir hala bir anlam veremedim. birileri tarafından öne cıkarılmış seceneklerden birini secmekmi. oy kullanmıyorum a evet bu olsa gerek demokrasi. ama baskasımın gözünde vatan sevgisisizliği ile itam edilirim. boş insana ve insanlığa faydası olmayan icini dileyenin dilediği doldurduğu yuvarlak kaypak bi kelime.
  12. sizinde derdiniz bumu. boşa üzülmeyin 20 seneye kalmaz küresel kültüre ulasırız. 50 seneye sınırlar kalkar. millet olgusu biter sonra. en tepedekiler zihinlerin köküne ulasır düşünceşeri köseye sıkıstırır. düşünen mallara döndükten sonra. bügünde böyleyiz ya. kültürlü mantar olarak hayatımıza devam ederiz bügünkü gibi. farkında değiliz fark edilmesini istenileni fark ettiğimizden.
  13. zırvacı

    ermeni soykırımı vardır!

    düşüncelere soykırım. zihinlere işkal. bedenlere işkence şimdi suan halen canlı kanlı taze' suan yapılıyor.bir evde bir sokakta herhangi bir yerde dünyada. bırakın siyasi andavallık yapmayı. sen bu gününe bak tarih bile kaypakların elinde dans eden bir kalem olmus hakikat nedir kimse bilemez. soykırımmış. kusura bakma bu tip tarihi oloyları gercek yada değil öne sürmek acizliktir. neyazikki siyasi bir perşanlık durumumdan ötesi değildir.
  14. zırvacı

    Türk Toplumunun Zeka Düzeyi.

    her millet zekidir kimi roket yapar. kimi savas yapar. kimi mallık yapar. vs bunların hepsi zeka gerektirir. ama suna eminim ıq testini icat eden ve kendini bu teste göre değerlendirenler ne kadar zekidir bilemem.
  15. zırvacı

    Yüzyılların Çözülemeyen Sırrı BİLİNÇ

    bilinc kendisine aynada bakan kişi gibidir. ha unutmadan aynanın kediside o bilincin kendisidir. kendisini dilediği gibi acıklamakta serbesttir. ne derse desin hepsi kendisidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...