Jump to content

MohacheYehnis

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

MohacheYehnis Hakkında

  • Derece
    Newbie
  • Doğum Günü 29-03-1997

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. 1400 yıl önce yaşamış bir adamın şapşal olup olmadığını tartışıyoruz farkında mısın Anlamadığın kısım şurası o adamlar aptallıklarıyla kitleleri peşinden sürükledi. Sen zekice sözlerinle bunu yapabilir misin
  2. Kitabı yazan dahiydi. Duymak istediğini yahut gerçekleri söylemek ahlakla ilgili. Hitler sence şapşal mıydı? O duymak istenileni söylüyordu.
  3. Küçümsüyorsun. Bir şapşal ve onun dünya dini ve ona inanan akademisyenler, aklı başında yerinde insanlar? O kitabı yazması ve insanlara kendisinin peygamber olduğunu inandırması, insanları savaşa sürükleyebilmesi büyük bir dahi olduğunun göstergesidir. Şapşal olan Muhammed değil. Ona inananlar.
  4. Şiirsel bir dil olduğu için sonsuz bir gücün yazdığına mı inanıyorsun? Arap dili düz metinleri de böyledir. Eğer böyle şeylere kanıyorsan Böyle Buyurdu Zerdüşt'ü oku. Nietzsche tanrın olabilir.
  5. MohacheYehnis

    Yakınımın arkadaşının başına gelen olay

    Kafana takılan bu mu sadece Bak arkadaş olayı yazmış zaten Şey vardı bi ara şu kuranı yakan sonra yaratığa dönüşen kadın. Değil mi? Bana da dostlarım epey yalan söyledi bu konularda ruhlar cinler...
  6. MohacheYehnis

    Neden Meral Akşener?

    Bu kadar konuşulması bile ilginç. FETÖ ile olan bağlantısından başka bir şey bilmiyorum. Türkiye'de hala muhalefet yok.
  7. MohacheYehnis

    Atatürk'te Gördüğünüz Hatalar

    Bence en büyük hatası batı gömleğini dikta ettirerek giydirmesiydi. Tabi batılı pozitivist anlayışı benimsemek ayrı bir tartışma. Zannımca olması gerek buydu. Fakat dediğim gibi bunun katı bir rejimle yapılması bugün ki sorunlarımızın temelini yaratmıştır aslında. ''O güruh'' dediklerimiz nefretini tarihten alıyor maalesef.
  8. MohacheYehnis

    Yakınımın arkadaşının başına gelen olay

    Her mucizenin altından bir yalan çıkıyor. Tabi ya
×
×
  • Yeni Oluştur...