Jump to content

Charlotte

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    148
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Charlotte Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Charlotte

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Üyeliğimi silerseniz sevinirim. @haci @Bir Buçuk
  2. Charlotte

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Bu -karakter sorunu olan- kişinin amacı "ateistler marjinaldir" algısı yaratmak sanırım.
  3. Charlotte

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Ten Ten ne saçmalıyorsun.
  4. Charlotte

    IRKÇILIK Bilimsel Gerçektir

    Globelleşen bir dünyada ırkçılık diye birşey olamaz. Geçti o devir. "We're all living in Amerika" (Rammstein)
  5. Charlotte

    Allah Korkusu Yüzünden Ateist Olamamak

    Allah korkusu nasıl oluşuyor sence? Bu korku, çocukluktan itibaren çevrenin telkin etmesinden dolayı oluşuyor.
  6. Bu çok doğru. Bazı dangalak erkekler bunun tam tersini düşünüyor. Kendinde, mini etek giymiş bir kızı taciz etme hakkı buluyor. Yani, kız argo tabirle "arandığı", "iş attığı" için bu şekilde giyiniyor diye düşünüyor öküz! Sadece erkekler değil kendisiyle barışık olmayan, kıskanç, kısıtlanmış kadınlar da bu şekilde düşünüyor. *Yorumum ucuz bir görüntü sergileyen kadınları kapsamıyor. Oturmasını kalkmasını bilmek lazım.
  7. Charlotte

    Lütfen yardımcı olun bana. Çok kötüyüm

    Sorunlarını yenmek için neler yaptığını anlatır mısın? Sürekli aynı konuları açıyorsun sıktın artık biz ne yapabiliriz? Yaşadığın sorunlar aşamayacağın şeyler değil. Sana çözümü söylüyoruz ama aklın bir karış havada! Dışarıda bir dünya var ve sen bu dünyaya adapte olmak için hayatın içinde olmalısın yani evinin dışında. Hayatı ve insanları tanıdıkça bu sıkıntılarını zamanla aşacaksın. Çevrende sana baskı yapan, sana kendini beceriksiz hissettiren birileri olduğuna adım gibi eminim belki sen bile farkında değilsin. Bazı insanlar problemli oluyor ve sen insanları tanımadığın için kendini onlara
  8. Charlotte

    ABD saldırıyor tuzağı

    Bu yargılamanın bizi ilgilendiren tarafı RTE'nin bakanlarının çatır çatır rüşvet yiyip görevini kötüye kullanması. Reza ambargoyu delip ticaret yapmış bana ne bundan. Biliyorsunuz Reza Türkiye'de iken hakkındaki suçlamaları reddetmişti ve kısa süre içerisinde salıverildi. Şimdi belgeleriyle birlikte bülbül gibi şakıyor ABD yargısı böyle birşey:)
  9. Charlotte

    ABD saldırıyor tuzağı

    @anibal ABD ambargosuna diğer ülkelerin uyma zorunluluğu neden?
  10. Charlotte

    ABD saldırıyor tuzağı

    Sanki çok ahlaklı bir milletiz! Dönemin bakanları rüşvet aldı diye halk ve medya baskı yapacak RTE de istifa edecekti değil mi? Bakanların rüşvet aldığından herkes emin. ABD Atatürk'e saldırıyor yalanı tutmaz. Bakanların rüşvet aldığını bile bile pişkinliğe devam ederiz... Atatürk, AKP'lilerin umrunda değil amaçları muhalif medyada kamuoyu oluşturmak.
  11. Charlotte

    Allah Korkusu Yüzünden Ateist Olamamak

    Bu iyiymiş. Doğru diyorsun kadın dırdırı çekilmez.
  12. Charlotte

    Allah Korkusu Yüzünden Ateist Olamamak

    Seni endişelendiren şey yakınların tarafından bu tarz bir suçlamaya maruz kalman. Bu ilginçmiş. Herşeyi bırakıp gitmek kendinden emin bir insanın vereceği tepki değil bunu neden bu kadar önemsiyorsun ki? Galiba ben insanları pek önemsemiyorum. Böyle bir suçlamaya maruz kalsam umrumda olmaz, gerekirse direk üzerlerini çizerim kim olursa olsun.
  13. Charlotte

    ABD saldırıyor tuzağı

    Reza Zarrab olayını toparlayamıyorlar rezillikleri iyice ortaya döküldü. Bu konuda halkı kandırabileceklerini sanmam Türk halkı, ABD yargısına kendi yargısından daha çok güvenir.
  14. Charlotte

    Allah Korkusu Yüzünden Ateist Olamamak

    @Burakey Gerçekten içten bir cevap olmuş teşekkürler. @Mega Ateist Konuyu çok çok yanlış anlamışsın. Konuyu açmaktaki amacım; dinleri ve Allah inancını sorgulayan lakin Allah dogmasını bir türlü kafasından atmayı başaramamış kişilerin kendilerini ifade etmesini istememdir. Bu sorunu yaşayanların küçük yaştan itibaren din eğitimi alan ve muhafazakar bir çevrede yaşayan insanlar olduğunu düşünüyorum. Normal şartlar altında zaten böyle bir problem yaşanmaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...