Jump to content

yusuf38

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

yusuf38 Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Yaklaşık 8 kitap ve alacağım ve tutarı 150-180 tl civarı. Paramın boşa heba olmasını istemiyorum elbette. Araştırdım lakin her siteden şikayetçi olanda var memnun olanda. İşin içinden çıkamadım. İdefix'ten almayı düşünüyorum ben uygun fiyatlı orada. İdefix'i de araştırdım ama dediğim gibi memnun olanda var şikayetçi olanda. Ki çok büyük bir firma olmasına rağmen d&r 'den de şikayetçi olanlar var. Aklım şaştı. Yorumlarınız neler? İdefix'ten alınır mı? Veya hangi siteden alınır? Hiç alışveriş yaptığınız oldu mu?
  2. yusuf38

    Siz kimsiniz?

    Siz kimsiniz? Hayalleriniz neler? Yaşam hikayeniz? Ne oldunuz ve ne olmayı planlıyorsunuz? Her bir soruyu derin derin sohbet babında konuşmak isterim. İnsanların duygularını çok merak ederim, ne yaşadıklarını. Her insanın kendi içinde küçük bir dünyası vardır, bu dünyayı kavrıyabilmek benim için büyük bir hazdır.
  3. yusuf38

    Bu tanrıyı kanıtlamaya yeter mi sizce?

    Tartışma bitebilir bence, ben tatmin edici cevabımı aldım teşekkürler herkese.
  4. yusuf38

    Bu tanrıyı kanıtlamaya yeter mi sizce?

    @anibal ve @NotImportant kafamda net bir cevap oluşturdu, çok teşekkürler. (Amacım bu argümanın cevabını aramaktı, tanrıyı kanıtlamak değil. O yüzden başlıkta bu tanrıyı kanıtlamaya yeter mi? diye sordum.)
  5. yusuf38

    Bu tanrıyı kanıtlamaya yeter mi sizce?

    Biraz daha açabilir misin @anibal? @The_Individualist bekliyorum, teşekkürler.
  6. yusuf38

    Tartışmada gelen bir cümle

    Cevabı @teflon verdi, çok teşekkürler.
  7. yusuf38

    Bu tanrıyı kanıtlamaya yeter mi sizce?

    Bu argümanın cevabını aramıştım.
  8. Etki-tepki yasası-determinizm-belirlenmişlik (tanrı) ? Sizce buradan tanrıyı çıkarabilir miyiz?
  9. Big Bang teorisini bilen bilir. Evren'in 0 kütle ve 0 hacme sahip bir noktanın patlamasıyla oluştuğu teorisi. Işte bu teori, Quasarlardan gelen tanrı parçacığının radyoaktif kalıntıları sayesinde ispatlandı. Bu ne demek biliyor musun reis.? Bu şu demek; 0 kütle; ağırlığı olmayan 0 hacim; kapladığı yer olmayan noktanın patlamasıyla oluşan evren demek. Yani ağırlığı ve kapladığı yer olmayan demek, öyle bir nokta "yok" demek. Yani yoktan var oldu demek. Kaldı ki tüm patlamalar kaos yaratır. Düzen değil. Fakat kontrollü patlamalar bunun dışındadır. Bu patlama da kontrollü bir patlama ol
×
×
  • Yeni Oluştur...