Jump to content

Hadii

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Hadii Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. iyi günler sayın yetkililer , Hesabımı sildirmek istiyorum . Nasıl bir yol izleyebillirim ? Alttaki iletişim den gerekeni yazdım .
  2. Hadii

    2019'da bizi bekleyen tehlike

    Kim diyor klavuz istemez diye ? Sen yinede klavuzunu iste okey ?
  3. Hadii

    2019'da bizi bekleyen tehlike

    Hasılı 2019 ' da Kimsenin kuşkusu olmasın derken ; Kahin misiniz siz ? Dikkate almak isterim Kahinseniz eğer ki .
  4. Hadii

    2019'da bizi bekleyen tehlike

    Kimse zorlamıyor beni seçimlerim için . Neden ben tehlike yaşıyacakmışım ki ? ßu arada 20 ileti yaparsan açabilirsin konuyu .
  5. Hadii

    2019'da bizi bekleyen tehlike

    hmm .Hayırlısı. ßeni tehlike beklemiyor nasılsa...
  6. Hadii

    2019'da bizi bekleyen tehlike

    Konu başlığında belirttiğin ; Bizi bekleyen Tehlike nedir ? Ve Bizi derken kimleri kastediyorsunuz ?
  7. Hadii

    Ateist olma serüvenim

    Güzel noktalara isabet etmişsiniz . Tâbi dolu dolu yaşamak için kaynaklar elde etmem gerekiyor . İnsan aklı sayesinde isterse mutlu şekilde yaşayabilir ,Sefil rezalet yaşamdan da uzak kalabilir .
  8. Hadii

    Ateist olma serüvenim

    Yaşım genç birisi olarak yaşımı dahi aktarmak istemiyorum çünkü kişisel bilgilerimi paylaşma gereği duymuyorum. Seneler önce değil de kısa zaman öncesine kadar lise çağlarındaydim. Her türlü konuya objektif bir şekilde yaklaşıyordum. Saf birisi değil ama yaşıtlarıma göre gayet olgundum. Cuma namazı nadirde olsa kılardım ama beş vakit namaz niyaz yok , oruç yarım . Gün geçtikçe ne olduysa lise 1 ve 2 den itibaren olmaya başladı . Artık arayış içine tam olarak girdim sorgulamalarım başladı . Tam dinsiz olmasam da zihniyetim şekillenmeye başlamıştı. ( Lise çağlarımda Hiç mutl
  9. Hadii

    Dünya'da Teknoloji , Kapitalizm , Finans Yorumlamalarım

    Meseleyi anlamak yerine aylık 4000 dolar kiranın hesabına düşmüşsün , bi de 1000 ₺ den 20 sene çıkarmışsın 500 ₺ ye de kiralık ev bulunabilir bununda hesabını çıkarda bari tam olsun . Aylık 4000 doları kiraya vermek yerine onun 500 tl sini kiraya veripte , tasarruf felan yapıp, iş yapıp parasını katlayabileceğini de hesaba kattın mı peki ? Geniş düşünmek yerine dar açıdan olaylara bakıyorsun . Bu yüzden bu konumu sende anlayamayacaksın .
  10. Hadii

    Kör olmadan göremezsin

    Pardon yazımı geri alıyorum , allak bullak oldu karıştırdım şu an . Görmek istemeyen zaten görmemeye devam eder . Bunun Metafor anlamda da körlükle yakından uzaktan ilişkisi yok . Kör Körlüğünden haberi yoksa hala kör olmaya devam eder . Şimdi sizin mantığa gelirsek, kayıp olmadan kazanç olmaz, kör olmadan göremez gibi zıtlıklar dan bahsediyorsunuz ya aynı şekilde Bu Dünya da Cehennemi göremedi kör oldu, bu Dünya daki körlüğü sayesinde, öteki tarafa gidince de görmek zorunda kaldı mı demek istiyorsun aynı şekilde . Ben bunu çıkardım sonuç olarak .
  11. Hadii

    Kör olmadan göremezsin

    Evet bilginin sonu bulunamadı . Atladığınız bi nokta var ki bu tam bir nokta ; Görmek; doğru bilgiye ulaştığın anlamına gelmez , bunun en büyük kanıtını siz aynen yazmışsınız "aydınlanmanın sonu yoktur" Ama siz KÖR DEĞİLKEN DE GÖREMEZSİN DİYORSUNUZ . Ben demek istedim ki ; kör iken en ufak bişeyi bile görmek ister insan .
  12. Hadii

    Dünya'da Teknoloji , Kapitalizm , Finans Yorumlamalarım

    Ayrıca Ev yazmışım orda Fiyatını yazmamışım belki 1 milyon dolarlık evden bahsediyordum ?
  13. Hadii

    Dünya'da Teknoloji , Kapitalizm , Finans Yorumlamalarım

    Evet farkındayım . Düzenleme kısmı yok sonra dan farkettim saat 00.42 uykum var Hatasız insan gördün mü ? Gördüysen o ben değilim .
  14. Hadii

    Dünya'da Teknoloji , Kapitalizm , Finans Yorumlamalarım

    Evet biliyorum , Biraz duygu katalım diyorsun yani ? Peki 20 sene parklarda mı yatacaklar ? Aslında orada sadece gelirinin anca yaşamını idame ettirmeye yetenleri kastettim .
  15. İyi geceler diliyorum ne zaman isterseniz görüşebiliriz ...
×
×
  • Yeni Oluştur...