Jump to content

emrex

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

emrex Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. emrex

    Ateist Bu Maçı İzlese İmana Gelir!

    tanrı yada herneyse umrumda bile değil, size tanrıyı kanıtlamaya çalışmıyorum ben zaten, bir bilinmeyenden söz ediyorum. gerçeği arıyorum. var yada yok demiyorum. ben sadece bir bilinmeyenin olduğuna inanıyorum üstün bir bilinmeyen bir varlık yada değil, bir bilgisayar programı değil, bir bilinmeyen tek bilinen özelliği üstünlüğü, dostum yok deyip işin içinden çıkmak belkide var deyip kabullenmek kadar kolay. hadi o zaman anlamsızlıktan bahsedelim biraz. belkide sizde dindar insanlar gibi bununla yüzleşemiyorsunuz.
  2. emrex

    Ateist Bu Maçı İzlese İmana Gelir!

    Ayrı bir başlık açacaktım ama yeni üye olduğum için açamıyorum. Din diye bişeyin olmadığını görmek zaten çok kolay bişey, evrim falan filan hepsi gerçek doğru. Din gibi çocukça bişeyi tartışmak şu ortamda kabalık olur bence. Peki size içtenlikle bişey sormak istiyorum. Fibonacci, ucundan köşesinden evrendeki altın oranı yakalamış ve teorem olarak geçmiş. Matematikle ilgili biri olarak, gerçekten şaşırtıcı olduğunu söylemeliyim. Şu güne kadar yaşadığım, gördüğüm, okuduğum, araştırdığım herşey beni olağan üstü bir düzenin olduğuna inandırdı. Görüyorum hatta çalışıyorum ki gerçekte
  3. emrex

    Rüyama bir yorum getirecek olan var mı?

    Bence kendini toplumdan soyut ve tehlikeli bir yerde hissediyorsun. Kurtuluşuysa bahsettiğin güzel kızda bulmuşsun. İngilterede iktisat eğitimi görmek sana önemli şeyleri çağrıştırıyor olmalı. Ne çağrıştırdığını kendin daha iyi bilirsin tabi, iyi yada kötü yada bir korku. Aslında rüyanı en iyi sen yorumlarsın. Bu arada rüyaların yorumu olur hemde öyle yorumlar olabilirki çok şaşırtıcı olabilir. Rüyalar bilinçaltının muhteşem bir yansımasıdır.
  4. emrex

    Ne istiyorum

    Atheturk sen eroin kullanan bir insanın çok değil 1 ay sonraki halini gördünmü ? Bu neye benziyor biliyormusun, boğaz köprüsünden atladığında alacağın inanılmaz zevke ve suyun yarattığı beton etkisine.
  5. emrex

    sigara dumanı

    Tek bir sigaranın içerisindeki nikotin miktarı doğrudan kana enjekte edilirse bir insanı öldürmeye yeterlidir. Solunum yoluyla ve aralarda nefes alarak içtiğimiz için bişey olmuyor. Tek bir sigara dahi çok zararlıdır arkadaşlar. Nasılki tanrı konusundaki yanılgılarınızdan kurtuldunuz bundanda kurtulun. Nikotinin öylesine bir zehirdirki tıpta en ufak bir kullanımı dahi yoktur. Nikotin sigaranın içerisindeki 4000 zehirli maddeden en özelidir. Bu arada uyuşturucu maddelerin bilinci açmadığı da bilimsel deneylerle kanıtlanmıştır. Böylesine önemli, insanları etkileyecek bir konuda esrar mesra
  6. emrex

    Bir matematik sorusu

    Kombinatorik analizle ilgili N tane özdeş topun K tane kutuya dağlılımı. Ne çektik o n tane toptan
  7. emrex

    Paradokslar

    (X + Y).(X - Y) = Y.( X-Y )...............sol tarafı çarpanlara ayırdık, sağ tarafı 'Y' parantezine aldık. Hata bu satırda sıfırlar sadeleşmez.
×
×
  • Yeni Oluştur...