Jump to content

Cuguman

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Cuguman Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Cuguman

    Kızlar tipe önem verir mi?

    Yaş ilerledikçe her iki cins içinde beklentiler ve arayışlar değişkenlik gösteriyor, ama kadınlar yönetebileceği erkeklere daha çok sıcak bakarlar yani armut piş ağzıma düş. Neden kulesinde bekleyen prenses ilk gelen keko ya atlıyor, neden sorgulamıyor çünkü kabul etmiş onu güzelliği ile yönetebileceğini ve sırf onun için geldiğinin bilincinde.
  2. Cuguman

    Darbe olur mu?

    Bu ülkenin kilit adamı Doğu Perinçek ve arkasında ki lobi
  3. Cuguman

    MİKRO DALGA İLE PİŞİRMENİN GİZLİ ZARARLARI

    Bilgi için teşekkürler,
  4. Cuguman

    Meral Akşener in siyasi geçmişi

    Paylaşım için teşekkürler, ne mal olduğunu anladık. Kim olursa olsun ümmetçiden devlet adamı olmaz arkadaş, bunun en büyük örneği Kemalist olduğum için söylemiyorum ama Mustafa Kemal'dir.
  5. Cuguman

    Osmanlı padişahları içki de içerdi, esrar da...

    Yarasın sultanıma hepsi müptezel çıktı
  6. Cuguman

    İç savaş

    Venezuella da yaşananlar eğer bir mucize olmaz ise T.C bin karşı karşıya kalacağı durumdur, sağcı solcu vuruşmaları gidecek reisçi ve kemalist vuruşmaları başlayacak, neden bizim ki maduro yu destekliyor çünkü oda bir diktatör. Venezualle de bütün aydın ve çağdaş insanlar Guido yu destekliyor neden mi dersiniz, çünkü başkent Caracas'ta bulunan metro ve vagonları 1982'den kalma ve hiç bir şekilde yenilenmiyor ve bunun gibi bir çok örnek daha var. Son olarak her diktatör gibi Maduro kaybedecek!
  7. Cuguman

    Sorgulamadan yaşamak istemez miydiniz?

    Sorgulayan insan bazi seyleri kulak arkasi edemeyen, bugunun gucunu gecmiste ki olaylara sarf eden insanin piskolojik durumu vahimdir.
  8. Cuguman

    Kadınların attığı iftiralar

    Bi kadini sadece poposu ve turevleri cekici yapmaz, ben oyle mi soyledim giydigi kiyafettir ve bunun arkasinda ki elbey zerafeti oturusu kalkisi. Duskunluk konusunda dogamiz geregi medeni cizgiler icerisinde tabi ki kadina duskunuz bu tibben de ortada, olmayanlarda zaten trans birey veya baska oluyor. Muptezelleri zaten konuya katmiyorum.
  9. Cuguman

    Kadınların attığı iftiralar

    Kadini guzel yapan giydigi kiyafet yaptigi makyajdir. Ciplak bi kadin mi daha cekici yoksa dekolteli olan mi? Bence dekolteli. O kimse dekolte giyerken de birilerinin bakacaginin farkinda dolasiyla isteyen istedigi gibi giyinir. Onemli olan onu gordugumuzde ne dusundugumuzdur” off kariya bak”mi yoksa “ne hos bir bayan” gibi mesela.
  10. Ummetciler, tarikatlar eroin cekmeden nasil gecirecekler sisleri karnindan filan. Normal halinda yaninda tek el ates et, kan dolasimi durur muptezellerin.
  11. Cuguman

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    @anibal bu gercekten muhtesem
  12. Cuguman

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Anibal’in tezleri konuya paralel gitmektedir. Ben katiliyorum kendisine
  13. Cuguman

    Kadına baskınlığını nasıl hissettirirsin

    Kadinlaf guvence ister ama guven vermez kelimesi tam isabet olmus. Bir zaman once bulgar gocmeni bi sevgilim olmustu ilk basta her sey guzel giderken isteme nisan durumlari gelisti ve cicim aylari bitti. Kiz i tutup butun ailem ile tanistirmak icin bi kahvalti orgazinasyonu yaptim ve 30 kisi topladim. O gun 30 kisinin icinde bana sordugu soru “hayatim biz evlenince araba sende mi kalacak hani ruhsat babanin uzerine ya” diye bir soru ile basimdan asagi kaynar sular dokuldu, kendime su soruyu sorar oldum bu kezban i nasil bu saatte kadar tanimamisim. Nyse alcak gonulluk yaptim ve bun
  14. Cuguman

    En büyük sır henüz çözülmedi

    Dünya bir sınav yeri, evren tarafından biz insanlarda buraya öğrenci olarak gönderildik. Yaradan çekim yasasını bu şekilde düzen aldırdı. Insanlar anlaşılmayı bekleyen varlıklardır, bilinç ise bizi hayvanlardan düşünsel olarak ayıran olgu. Bu Darwin in teorisinde kanıtlandı. Biz evrildik, onlar sınıfta kaldı. Evrende ki tüm canlılar için; bedenin çürür toprak olur, genlerin devam eder.
  15. Cuguman

    Pozitif düşünmek

    "O zaman o işi yapmam gerekiyordu ve yaptım, her şeyin bir sebep ve sonucu var artık evrimleşiyorum ve kendimi yükselmeye adıyorum ve ışığı seçiyorum geçmişimi sevgi ile kabul ediyorum ki geleceğimi parlak görebileyim"
×
×
  • Yeni Oluştur...