Jump to content

sahin3

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    196
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sahin3 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. sahin3

    ATATÜRK’ÜN İSLAM DİNİNE HİZMETLERİ

    ''İkiside dogmatik, ikisi de yobaz, ikiside beyinsiz,...ikiside kişiliksiz'' E. Yüksel
  2. sahin3

    Laiklik olmazsa, demokrasi olmaz mı? Laiklik farzmıdır?

    Evet şahıs haklı, zararlı ot cinsinin kendisi olduğunu, aynaya bakmamasından mütevellit bir türlü görememiştir. Ne olduğununun halen farkında olmayan, devamlı kavramların içini boşaltıp.. Dogma şekliyle zorla cahil halka empoze eden bu taifedir. Zehirlidirler temizlenmeleri toplum yararına da elzemdir!. Gelelim gerçek laiklik nedir ne değildire, Engels’e göre de Fransa’daki büyük devrim ile birlikte eski yapıdan, geçmişin geleneklerinden radikal bir kopuş gerçekleşti. Devrim Feodalizmin son kalıntılarını ortadan kaldırarak eski Roma Hukukunu modern Kapitalizmin k
  3. sahin3

    Laiklik olmazsa, demokrasi olmaz mı? Laiklik farzmıdır?

    İmza nasıl ekleniyor? 4. baskı Düşüncenize saygı duyuyorum.. Lakin T.C. de diyanet işleri kurumumuz var. Ve bunu Yüce ATA mız kurdu. Ve bu kurumumuz dini azınlığa göre değil çoğunluğa göre- yani demokrasiye göre hizmet veriyor. Oysa ki, Hristiyanlar yaşıyor klişeleri var, Museviler yaşıyor havraları var. Bunlarada bu mantıkla devlet para aktarmalıdır. Diyanet işleri onlarada imam tahsis edip T.C. laik dinimizi öğretmelidir.. Esasında bu kurum devletten bağımsız bir kurum olmalıydı. Laiklik ilkesi ile çelişik bir durum bu hülasa..
  4. sahin3

    ATATÜRK’ÜN İSLAM DİNİNE HİZMETLERİ

    Şerefsiz sen şimdi Ata nın inancına hakaret mi diyorsun? ATA olmasaydı anan seni sıçamazdı!. Yunan -İtalyan sıçmığı olurdun..
  5. sahin3

    Laiklik olmazsa, demokrasi olmaz mı? Laiklik farzmıdır?

    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&kelimez=100 Daha önce davet ettik gelemedin, büzük yemedi, e buna mukabil biz gelelim sülalende güzel yaratık varsa tarrağa doyuralım dedik ona da korktun. Klavye delikanlısı, seni burdan konuşturan fetöcü-para'leldevleti de, senide üstüste kor, üstüne o arkasına sığındıüın ilkputataistide üstüne kor öle mikerim ha aklıllı ol!
  6. sahin3

    Laiklik olmazsa, demokrasi olmaz mı? Laiklik farzmıdır?

    Bu fotoğraftaki şahıs islam öğretisine göre zaten Müslüman olmamış Tıpkı sizin ataistlik iddianız gibi lafla'' atistim'' iddiasında.. Merak etmeyin dirilse gelse bir gerçek Müslüman ilk bunların(faizci) kelleyi vurur ganimet ve köle - cariye edinir kendine.. Size ve kzınıza dokunmaz. Teslim olup, Silahla karşılık vermez iseniz şayet! 1- Başlığın altını bilerek bir fetva sapkını din prof. ü öğretim görevlisinden alıntı yaparak doldurdum ki, ne kadar beyinsiz(90 altı IQ lu) ve ataist sazan var anlayabilelim. 2- Dünya da laiklik olmazsa demokrasi olmazın yanlışlığını sentez leyen
  7. sahin3

    Laiklik olmazsa, demokrasi olmaz mı? Laiklik farzmıdır?

    ateist adam laiklik diye tutturmaz!. Hukukun üstünlüğüne inanır. Ve bu ülkü doğrultusunda devlet nizamı için çalışır. Baya çakma laikçi sahtekar, İnsan hakları düşmanı çıktı bu forumda..
  8. sahin3

    Libyada iç savaş neden bitmiyor?

    https://odatv.com/kaddafiyi-hic-boyle-tanimadiniz-2610111200.html
  9. sahin3

    Libyada iç savaş neden bitmiyor?

    Sen fazla takılma çakma verilere, videoyu izleyelim aydınlanalım..
  10. sahin3

    DERİN ABD 11 EYLÜL SALDIRISINDA UÇAK KULLANMADI

    Biri çamaşırsuyu ile beyazlattığı işkembe çorbasını satıyor, diğeri domuz etinden kelle- paça satıyor..
  11. sahin3

    DERİN ABD 11 EYLÜL SALDIRISINDA UÇAK KULLANMADI

    Bak şu an haritaya bakıyorum, sana paris e alternatif rota sunuyorum ; ırak, suriye ye sürdünmü tanklarını sonra, mısırdasın.. Libya dan sonra fasa kadar topraklarına kattınmıydı. Zaten İspanya ya kapı komşususun.. İspanya ya gir. Sonra Rusya tanklarıda yukardan aşağı yavaş yavaş inmeye başladımı Fransa-İsviçre-Almanya köprüsünde buluşursunuz 2 meczup aşık olarak.
  12. sahin3

    Libyada iç savaş neden bitmiyor?

    Dikmediği için adamı dikti halkı demk ki Şerefsizler ondan sonra Taksimde mi, bir yerde elçilik önünde maaşlarını alamamışlar diye Türkiye' ye kaçıp asayişi bozuyorlar. Ayda bin küsür dalır petrol neması maaş veren bir devlete hayinlik yapanları bu ülke topraklarında barındıranlara ne diyelim? Yazık adama.. 74 de Türkiye' ye tek yardım eden devlet lideri kadafiydi sanırım.
  13. sahin3

    DERİN ABD 11 EYLÜL SALDIRISINDA UÇAK KULLANMADI

    Sen ne tehlikeli bir amerikanya-siyonizya trolüsün böyle ya.. Demek İran Türkiye' yi vuracak harbi ne kullanıyorsun? Ve ne tür madde çekip kaç krş a trollüyorsun forumu?
  14. sahin3

    DERİN ABD 11 EYLÜL SALDIRISINDA UÇAK KULLANMADI

    Bak bu iyiymiş Ama faturası Türkiye' ye girdi. Ülke mülteciden geçilmiyor!?
×
×
  • Yeni Oluştur...