Jump to content

Atlas

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Atlas Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Atlas

    Muthis bir yazi

    Bu ben sandığınız öbür Atlas kim bilmiyorum ama epey canınızı yakmış izlenimine kapıldım.Takmışsınız adama sanırım Beni ben olmadığım biri olarak tasavvur ettiğiniz sürece size cevap vermeyeceğim. İkinci bir ben'i kabul edemem. Bir ben yoktur benden içerü kardeşim
  2. Atlas

    alt kimlik üst kimlik meselesi

    Ne mutlu türküm diyene yerine Ne mutlu ki Türkiye vatandaşıyım deseydik bence daha birleştirici olurdu. Türklük, Kürtlük, Ermenilik.. Hepsi köken belirtir ve sloganlaşan bir cumle içinde kullanımları bence hiçbir zaman birleştiricilik gibi masum bir amaca hizmet etmez. En iyi kürt ölü kürt derken de hepimiz ermeniyiz derken de hedef siyasi mesaj vermektir. Andımız kaldırılsın artık.
  3. Atlas

    Muthis bir yazi

    Hmm.. Sana beyinsiz dediğim için kendimi kötü hissettim. Bu kadar aşikar bir gerçeği tekrar ederek abesle iştigal etmişim vah vah. Sanal ortamda Atlas nickli bütün kullanıcıları ben sanacaksan yandım desene. Atlas ın anlamına mitolojiden bak canım. Dur bende bakayım Detay diye kullanıcı mı var mı senden başka Birbirimize bu yolla saldırırız artık.Teşekkkür ederim.
  4. Atlas

    Muthis bir yazi

    Demek beni tanıyorsun. Özür başlığı mı açmışım hani nerde? Artık işkembeden sallamasan da doğru dürüst bir şeyler yazsan diyorum. Etnik anlamda faşizanlığını sergiledin ama etik anlamda da bu kadar yozlaşacağını tahmin edemezdim.,
  5. Atlas

    Muthis bir yazi

    Woooowww Sosyalist değilim, bu nasıl bir sallama metodudur bravo. İdeoloji köpeği olmadım, olmam da.Ayrıca ispatla bakalım nerde Lenin okuduğumdan bahsetmişim. Küfürü de sıkıştığım zaman değil beyinsizlerle eğlenmek için ederim. Belki beyin kırıntısı taşıyor olabilirsin ama benim bu konuda umudum kalmadı artık.
  6. Atlas

    Muthis bir yazi

    Ben bir insanın beyinsiz olduğunu şurdan anlıyorum : 1- Detay denilen arkadaşın yaptığı gibi "Ludwige onun ermeni olduğunu bilerek cevap verin" tarzı bir cümleden.. 2- Katılmadığı görüşü karı- kız muhabbeti gibi son derece çirkin bir hareketle ters köşe yapmaya çalışmaktan.. 3-Doğru dürüst objektif cevaplar vermek yerine ideoloji dayatması yapmaktan..
  7. Atlas

    Muthis bir yazi

    Ya Allah belanı versin dayı. Hala tanıyamadın. Ciğerini biliyorum tabi, bak jeton paraşütlü düşmedi hala Kimbilir kaç kişiye yiğenimsin deyip umut verdin? Kimlerin günahına girdin ha
  8. Atlas

    Muthis bir yazi

    Dayıyı tanımak ne kelime ciğerini bilirim bee Az kahrını çekmiyoruz hani. İnsanı deli eder ama tanıyanlar bilir dünya tatlısıdır. Sözde çalışıyorum ayağına para kazanmasıyla örnek aldığım bir piri muhterem şahsı manevidir kendüleri:)
  9. Atlas

    Muthis bir yazi

    Uçan kuşa yiğenim diyen adam uçan kuşa kebap sözü de vermiş olabilir tabi. Hava sıcak dayı, şapka tak şapka anladın sen onu
  10. Atlas

    Bir hadis

    Aynı şeyleri konuşup durmasak, yeni açılımlar getirsek diyorum ne güzel olur değil mi?
  11. Atlas

    Muthis bir yazi

    Ağzına sağlık Hallac. Adanada havalar nasıl gözüm? Ne zaman yiyeceğiz yaw şu kebapları? :)
  12. Atlas

    Muthis bir yazi

    Detay insanların etnik kökenine göre mi cevap veriliyor bu forumda? Ermeni olunca arkadaşın bir yeri eksik mi kalıyor? Yazık sana ki aklın pis bir faşizmin kucağında can çekişiyor.
  13. Atlas

    Muthis bir yazi

    Bilgehan sende beyin olmaması ne kadar üzücü Katılın ya da katılmayın ama savunularınız milletin karısı üzerinden olacak kadar alçalmasın.
  14. Atlas

    muhammed panteistmi

    Evet Muhammed tam anlamıyla bir Panteistti. Yukarıda Onun panteizmden haberi bile yoktu diyen dangalağa soruyorum: Sence gerek var mı böyle bir ideolojinin varlığından haberi olmasına? Avrupada sosyoloji kavramı 18. yuzyıllarda ortaya çıktı.İnsan haklari, kimlik vs ise 18.yüzyıllarda.Bunların sonradan ortaya çıkması onların o zamana kadar olmadığı anlamına mı gelir basit mantıklı arkadaşım benim? Şöyle diyelim: Muhammed bir panteistti ama biz panteizmi çok sonra keşfettik ne yazık ki.
  15. Atlas

    NARSİST

    KURANI DİDİK DİDİK OKUYAN ÇOĞU İNSAN BİR SÜRE SONRA NARSİST OLUYOR ACABA NEDEN? KENDİSİNDEN BAŞKA KİMSENİN BİR ŞEY BİLMEDİĞİ YA DA DOĞRU BİLMEDİĞİ İNANCINA GÖTÜREN SEBEP NEDİR NARSİST ZAVALLILARI?
×
×
  • Yeni Oluştur...