Jump to content

Seyircin

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    244
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Seyircin Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 18-10-1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sana da mı kıydılar be abi :(

  2. Kurallar ve duyurular bölümünde muhtıra mı yayınlasak?

  3. Tamamı çıkmadı ve garip gözüktü böyle.. :D Devamını yazayım,

    "Hiçbir komünist, bacılarınızı kamulaştıramaz. Çünkü Astur ve Seyircin görevde! Hrrr."

  4. Ateistforum'da büyük darbe yakındır arkadaşlar. Tek yol Kapitalizm. İşçiler zengin olacak, herkes ortamlara akacak, hayat daha güzel olacak.. Öyle bir küreselleştireceğiz ki bu forumu, anasayfaya giren üyeler bakıp bakıp geleceği görecek..

    Hiçbir komünist, bacılarını...

  5. Seyircin

    Eşcinsel derneğini kapatma davası reddedildi

    Farklılıklara böyle saygı ve sevgiyle yaklaşmak lazım. Sonuçta bu eşcinsel kardeşlerimiz de sınavda cinsel tercih yaparken kaydıran insanlar.. Olur öyle.
  6. Seyircin

    'Türk bayrağını indirdiler'

    Bu bayrak indirme işlemi kotadan gitmese bari.. TTnet ve çarşı, downloada karşı. Gerçi çarşı, futbola da karşı ama o bambaşka bi konu..
  7. Seyircin

    "8 çocuğumu öldürün"

  8. Seyircin

    NUHUN GEMİSİ BULUNMUŞ.

    Ah o nuhun gemisinde bende olsaydım, Açık denizlere yol alsaydım. Vız gelirdi herşey inan bana, Yeter ki ben sana varsaydım.. Yakında Şanlıurfa civarlarında uzay gemisi, Ankara civarlarında ise uçak gemisi(!?) bulunmasından endişe ediyorum.
  9. Seyircin

    'Göğüs çatalı' deprem yaratmadı

    Ben de bir erkek olarak tüm seksi kadınları bu organizasyona davet ediyorum. Yarın çok geç olabilir, göğüslerine sahip çık Türkiye...
  10. Seyircin

    Asıl yobazlar kimde

    Tango Brezilyada, Arjantin ise Sambada yapılır. Ayrıca Venezuela halk dansı o süper dinimizce caiz değildir. Bunlar böyle biline..
  11. Seyircin

    PUT KIRICILARIN PUTU ATATÜRK!

    "Put Kırıcılarının Putu Atatürk" tanımı ilginç geldi. Asıl put kıran Muhammed idi sonuçta.. Atatürk'ü doğru düzgün anlamış bir insanın zaten ne putu olur ne de milletin putuyla derdi olur. Bu ülkeye demokrasiyi ve eşitliği Atatürk getirdi, bu tanımların anlamını milletin büyük bir kısmı bilmiyorken.. İslami baskıya karşı başını kaldıran birileri, bu düşüncelerini hayranı olduğu Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda desteklediğinde onu putlaştırmış olmuyor. Ayrıca şu da var.. Kim çoluk çocuğun da dahil olduğu "kadın" sürüsüne sahip bir adamı, zenginlik için (Şam Ticaret Yolu) savaşlar yapmış bi
  12. Seyircin

    Hayatın Son Aşaması.

    Bırak bilekleri.. Eğer kesersen dilekleri, Kurtulursun hasta adamdan O gözlerinin içindeki. Ve yaşamaya da devam edersin, Olmadan hüzün mevsimleri.. Not: Kerouac'ın düşüncelerine, ne kadar hastalıklı olursa olsun, katılıyorum.. Giyotin kısmı hariç. : /
  13. Seyircin

    Hayatın Son Aşaması.

    Bana nedense hep intihar sahneleri çok asilce gelmiştir, harakiri gibi. Kendim de 3 kutu fitille intihar etmeyi düşünüyorum mesela yaşlandığımda... Kalp krizi vb. sıradan sebeplerden öleceğime bizzat terk ederim bu lanet olası dünyayı. Aha depreştim yine.
  14. Seyircin

    Hayatın Son Aşaması.

    Beyin dışındaki organlar gerizekalı. Bağışlamaya gerek yok yani. Bağışlamayın.. Ben öyle yapıcam. (!)
  15. Seyircin

    Nereye gitti bu eşekler?..

    Bir dönercide ekmek arası, 50 kuruşsa > Martı etidir. 1 liraysa > Eşek etidir. 1.5 liraysa > Kaliteli eşek etidir. 2 lira ve üstüyse > Herşey olabilir. Ayrıca o eşekler eğer sağlam kazığa bağlanmışlarsa: Kaybolan hayvanatlarla ilgili bu ateistcafe konusu allahın yokluğuna bariz delildir.
×
×
  • Yeni Oluştur...