Jump to content

Habertürkte Siyaset ve Uslup Tartışması


Recommended Posts

habertürkün çanak programlarını izlemenin bir faydası olmaz .nerde akp yalaması var ya gazetesinde ya televizyonunda.

Konu akp değil konu artık büyük tvlerde gazetelerde devlet kurumlarında islam tebliği yapılması.

Oradaki konuklar sunucu program yönetmeni seyreden yüzbinler vs bunlara desen ki isa mesih tanrının yeryüzüne gelmiş bir parçasıdır ancak onun yoluna sarılmakla kurtuluşa erilir veya inek kusaldır inekler hinduları öldükten sonra kurtaracakladır vs saçma der gülerler.

Oysa bunlar muhammedin allahla konuştuğuna inanıyorlar yani bunların algısı bozuk hani akp yi dinci akımları feodaliteyi nasıl durdururuz diye hep konuşuluyorya işte bu tür programlara anlattılan saçma sapan şeylere tepki göstermek lazım mesela 50 100 200 tane kısa ve öz içerikli mail gönderilse (mail derken bilgi veren mail mesela türban konusunda direk bunun sümer asurlardan geldiği muhammed ve arkadaşlarının bunu devşirdiğini) bunların ezberi bozulur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Habertürk başladı gene şu anda karşıt görüş Balçiçek Pamir hanım güncel konular tartışılıyor Bir ara marksın din afyondur din siyaset lafı geçti bu konuları kapatalım dedi Ergenokan ve Chp ye gelelim dedi şimdi CHP ye bindirmeye çalışıyorlar.

karsitgorus@haberturk.com

tarihinde Protagoras tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu akşam konuk Ahmet Maranki

-------------

kime oldugugibi@haberturk.com

tarih 22 Mayıs 2011 20:37

Konuğunuz Ahmet Maranki Türkiye de bilim olmadığını söylemektedir.

Eğer bilim Türkiye de Ahmet Maranki gibilere kaldı eğer insan hastalıkları mide vb rahatsızlıklar taşlarla tedavi edilecekse ise bilim hiç yapılmasın daha iyi.

Dünyanın her yerinde bu tür işler birincisi astroloji gibi yalan bir şey üzerine ikincisi o ülkenin dini doğmaları üstüne (Hristiyanlık İslam Buduiz vs) kuruludur.

Maranki gördüğüm kadar İslam, Osmanlı, astroloji vs çok güzel harmanlıyor Avrupa Amerika vs çok güzel kafa karıştırıyor.

Bu vesile ile saçma sapan hiçbir bilimsel geçerliliği olmayan pozitif bilimden uzak bu tür şeyleri ciddi bir biçimde sunduğu için Habertürkü kınıyorum.

tarihinde Protagoras tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...