administrator 0 Oluşturuldu: Eylül 18, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 18, 2012 Son günlerde forum forumluktan çıkarılmış, tüm başlıkların altında iğrenç muhabbetler ve sululuklar yapılmaya başlanmıştır. Hal böyle olunca başlıklar başlık olmaktan çıkmış ve çöplük haline dönmüştür. Başlıklar temizlemeyle arındırılamayacak hale gelmiş, bu nedenle birer birer tavanarası'na kaldırılmaya başlanmıştır. Uyarılarımız, iyi niyetli yaklaşımlarımız sonuç vermemiş, dolayısıyla daha sert önlemler almanın zamanı gelmiştir. O nedenle bu tür yazılarla forumu sulandıran, cıvıklaştıran, pisleten, iğrenç muhabbetlerle başlıkların içine edenler, tartışmak yerine pis muhabbetler yapanlar bundan sonra uyarılmayacak, forumdan sorgusuz sualsiz atılacaktır. Bu uygulama ilk defa yapılıyor değildir. Geçmişte çeşitli defalar uygulanmış ve forum temizlenmiştir. Yeniden yapılacak ve forum beklenen seviyeli bir ortam haline getirilecektir.. Bütün katılımcılarımızın bilgilerine sunarız. Link to post Sitelerde Paylaş
Hz Salatalık 0 Eylül 18, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2012 gönderildi yerinde bir karar umarım dikkate alınır. Link to post Sitelerde Paylaş
cans 0 Kasım 25, 2013 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2013 gönderildi yav arkadaş konu nie açamıyorum ben Link to post Sitelerde Paylaş
Cosmos 0 Kasım 25, 2013 gönderildi Raporla Share Kasım 25, 2013 gönderildi yav arkadaş konu nie açamıyorum ben Mesaj sayın yetersiz sanırım 20 olması lazım Link to post Sitelerde Paylaş
limalima 0 Haziran 7, 2014 gönderildi Raporla Share Haziran 7, 2014 gönderildi 20 mesaj mı omalı yoksa 10 mesaj mı Link to post Sitelerde Paylaş
rioshui 0 Temmuz 5, 2014 gönderildi Raporla Share Temmuz 5, 2014 gönderildi benimde konu açmam lazım öğrendiğim iyi oldu Link to post Sitelerde Paylaş
Pythawogean 0 Ağustos 13, 2014 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2014 gönderildi Konu açabilmeniz için en az "20" adet mesaj sayısına sahip olmanız gerekmektedir, iyi forumlar... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts