Jump to content

Halk TV


Recommended Posts

Utanmazlar, Atatürk adını kullanarak din pazarlaması yapıyorlar. Sonra bunlar ve benzerleri islami faşizmin postalları altında inleyerek ağlaşıyorlar.

Dinler yalandır diyen Atatürk'e ihanet eden bu ve benzeri kafalar 80 yıldır Atatürk'ü yanlış tanıtmaktan bıkmadılar.

İslami faşizm kıçınıza en sert tekmeyi vurur umarım

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cok gördüm Inernetde bu Islamistlerin Atatürkü kötülemesini. Bazi Islamistler ben Hitleri seviyorum, Atatürkü de seviyordu , ikisinide severim deyip , Atatürklen Hitler arasi böyle bir baglanti kurmak istiyorlar.

Bir kac sayfada böyle seyleri gördüm. Gercekden biliyoruz ki Hitlerlen sempati kuran gercekde sadece Müslümanlar, cünkü Hitlerlen Müslümanlarin kafasi ayni.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Demin vizonteleye baktım Show tv de, ''karı'' kelimesini bile sansürlemişler, iyice mhfzkarlaştırlıyor ülke ve bizde evimizde dondurma yiyoruz! Karı lafına sansür koyulur mu be arkadaş küfür değil bişy değil brehh diyorum brehh diyorum. o rtük başkanının bıyığı boğazına kaçsın inşallah kıl yumağı içinde kavuşsun rabbine, lanet olsun, oldu zaten

Link to post
Sitelerde Paylaş

tamda açmak istediğim konudu bu ne ahlaksızlık Atatürkün adını kullanıp üstelik para kazanmak için Atatürkün islama hizmetleri bilmemne ne oluyor Atatürk yaşasa size ne derdi yokmu bu hadsizlere dur diyecek.

tarihinde AteistLight tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateizm siyasetten bağımsız bir durum. Atatürk müslümandı-ateistti bu bence onun şahsını ilgilendirir. Hatta bizim onun manevi değeri açısından iç dünyası hakkında kararcı olmamızda yakışık değil. Ancak siyasal Atatürkçülük müslümanları da kapsayan bir konu. Ülke de nüfusun çounluğu islami değerlere bağlı. Bu durumda Atatürk-islam yaklaşımı bence doğru bir yaklaşımdır. Zira atatürk islam düşmanı diyerek bu nüfus düşman edildi. Yıllarca ve sinsice Atatürkçülük islam düşmanlığıdır şeklinde zerk edilen bir zehir var. Bunu görmek lazım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk'ün dinsel inanışı bizi ilgilendirmez ama siyasi duruşu bizi ilgilendirir. Adam 1937'de mecliste dinler yalan demişken ve kendisi duruşunu 1937'de net olarak ortaya koymuşken sanırım bir bildiği vardı. 2013'te adı üzerinden din tüccarlığı yapılsın diye 1937'de dinlerin yalan olduğunu söylememiştir sanırım.

Bu kafa 1950'den beri Atatürkçü olduğunu söyleyen kesimde hakimdir; ülkenin geldiği nokta da bellidir.

Kasap bıçağı yalayacaksanız Atatürk'ün adını kullanmayın buyurun istediğiniz kadar yalayın.

Artık bilgi çağında yalana sarılmanın gereği yok. İlkeli de değil bu yöntemler... Gerçek aydınlanmaya ihtiyacımız var.

tarihinde katalan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...