antiateist!! 0 Temmuz 19, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2008 gönderildi (düzenlendi) Burda kene sanılandan daha fazla ama basına sızmıyor. Devlet hastanesine gittiğinizde kene ısırığı ile gelen hastaları anlayabiliyorsunuz. Hele hele yaylalara hiç gelmeyin. Hem yanmaktan kabak gibi olursunuz. Hemede kene ısırır bol bol :P Ama yinede gelecekseniz yanınıza bir kenesavar spreyi ile kurşun geçirmez yelek alın. Neden kurşun geçirmez yelek al derseniz, Sağdan soldan gelecek olan maganda kurşunlarına önlem açısından... Temmuz 19, 2008 tarihinde antiateist!! tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi Bu keneler seni neden bulmuyorsa..Okuyup üflendin sanırım.. Link to post Sitelerde Paylaş
sabunkopugu 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi (düzenlendi) Kıyı kesimde kene yok! Olan ise keneler zehirli değil. Yanlış bilgilendirme yapmayın OZGURCHE, Biz seviyoruz doğuluları çünki bizde doğuluyuz! Giresunlu var mı forumda ?? Temmuz 20, 2008 tarihinde sabunkopugu tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi Konuyu kene meselesine çekmek biraz anlamsız...Kene meclise de girdi diye mecliste oturum mu yapılmayacak... Türkiye'den gidelim o zaman.. Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi arkadasım ısın gercegı o ne sanıyorsun dıyarbakırsporda sırf bazıları yanlıs anlamasın dıye bır kürt oyuncu koymadık ama yıne karadenıze gıttıgımızde kufurlerle karsılandık taslandık ben bunu yasadım Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi Burda kene sanılandan daha fazla ama basına sızmıyor. Devlet hastanesine gittiğinizde kene ısırığı ile gelen hastaları anlayabiliyorsunuz. Hele hele yaylalara hiç gelmeyin. Hem yanmaktan kabak gibi olursunuz. Hemede kene ısırır bol bol :P Ama yinede gelecekseniz yanınıza bir kenesavar spreyi ile kurşun geçirmez yelek alın. Neden kurşun geçirmez yelek al derseniz, Sağdan soldan gelecek olan maganda kurşunlarına önlem açısından... maganda kursunu derken???? ama galiba gercektende almanyada var yani o kene seysi spreyden Link to post Sitelerde Paylaş
ebuuuu 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi özlemişim giresunube kaçsenedır gitmyorum... Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi özlemişim giresunube kaçsenedır gitmyorum... Bir hemşo daha çıktı... Link to post Sitelerde Paylaş
ebuuuu 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi Bir hemşo daha çıktı... hadiya neresındensın gıresunun ben şebinkarahisarlıyım Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi hadiya neresındensın gıresunun ben şebinkarahisarlıyım Bulancak:) Link to post Sitelerde Paylaş
ebuuuu 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi giresundamı oturuyorsun... Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi giresundamı oturuyorsun... Hayır Bursa.. Ama Giresun'a sık gidiyorum..Senede 2 kez vs.. Link to post Sitelerde Paylaş
Mr.Kont 0 Temmuz 20, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 20, 2008 gönderildi Nasipse oraları görmek istiyorum o mevsimi bir kere şahit olmak dağlarına ve dalgalarına doyasıya haykırmak istiyorum. Güzel Karadenizlilere selam olsun. Link to post Sitelerde Paylaş
Hitman 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi gelmeyin, kene var. Yok be ne kenesi ormanlarına girdim dolaştım kene mene yok. Rize özelikle çok güzel yem yeşil yerler sıcak insanlar. Doğuya tabiki düşman olurlar onlar televizyondan gördüklerine duyma laflara inanan saf insanlardır. Link to post Sitelerde Paylaş
yaman 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi arkadasım ısın gercegı o ne sanıyorsun dıyarbakırsporda sırf bazıları yanlıs anlamasın dıye bır kürt oyuncu koymadık ama yıne karadenıze gıttıgımızde kufurlerle karsılandık taslandık ben bunu yasadım o küfür edip taşlayanlardan biride bendim Link to post Sitelerde Paylaş
exnihilo 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi Bir hemşo daha çıktı... bende giresunluyum.bulancak Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi bende giresunluyum.bulancak Vay hemşoma bak:) Link to post Sitelerde Paylaş
keklik 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi anneeeeeeee, forum karadenizli baskınına uğramış Link to post Sitelerde Paylaş
Kaybolan Yıllar 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi maganda kursunu derken???? ama galiba gercektende almanyada var yani o kene seysi spreyden pinokyocum gülmekten öldürdün sen beni ya keşke sen benim kız kardeşim olsaydın maganda kurşunu, hani düğünlerde futbol maçlarında filan havaya sağa sola kurşun sıkıyolarya. burda silahı kullanan kişiye maganda,silahtan çıkan kurşunada maganda kurşunu deniyor Link to post Sitelerde Paylaş
herakles_ 0 Temmuz 21, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 21, 2008 gönderildi anneeeeeeee, forum karadenizli baskınına uğramış Abla sen manzaraya bak...Çok şey kaçırıyorsun o sıcak bölgede:) Seni de karadenizli yapalım gel de:)) Dido dido anam dido :P Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts