Jump to content

Doğrucu

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    2.298
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Doğrucu Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. A aaa Doğrucu gittin ama profilin yadigar kalmııış, neyse, sen hala buralardasındır :)

  2. Doğrucu

    Yaratıcıyı Vücudunuzda Arayın

    Herşeyin başlangıcı vardır. Evrenin başlangıcının Big Bang olduğunu çakma bilim bile kabul ediyor. Big Bang'den önce var olan şey her neyse onun başlangısı nedir? Bu arada peygamberin Dawkins, buna "bilinmez" diyordu bir röportajında. O bile senin kadar saçmalamayıp, konuyu bilinmezliğe vurup sıyrılıyordu. Yani sen kraldan çok kralcı bir müritsin...
  3. Doğrucu

    evrim kuramını deneysel olarak çürüttüler

    Biz kabul ediyoruz zaten Hz. Adem'in ilk çocukları öyle çoğaldı. Allah 1 nesilin böyle çoğalmasına izin vermiş, sonrasında yasaklamış.. Allah'a neden böyle yaptın diyemeyeceğimize göre? Konu kapandı..
  4. Doğrucu

    Yaratıcıyı Vücudunuzda Arayın

    Yokluk olmaması için, varlık olmalı. Bu varlığında bir başlangıcı olmalı.. Gitt milyar hatta trilyon yıl önceye.. Bana ilk ilk ilk anı anlat...
  5. Doğrucu

    aorskaya hadisleri hazmedemiyor peki şu ayeti?

    Senin insna olduğun nerde yazıyor Kuran'da? Kanıt getir. Eğer getirmezsen ben açıkça anlıyorum ki sen bir odunsun. Çünkü bu kadar saçmalıkta nirvanaya ulaşmak emek ister, bir insan bu kadar saçmalayamaz..
  6. Doğrucu

    Yaratıcıyı Vücudunuzda Arayın

    Question lafı değiştirme.. İlk önce yokluk olmalı değil mi? yokluk nasıl kendi kendine varlığa dönüştü? İlk anda neler oldu?
  7. Doğrucu

    evrim kuramını deneysel olarak çürüttüler

    Ortak ata nedir sevgili Denizbahar? Her canlı ortak atanın akrabası mı? Evet.. Eee o halde bütün hayvanlar kardeş oluyor..
  8. Doğrucu

    evrim kuramını deneysel olarak çürüttüler

    Çok daha acısı, ortak atadan gelmeye inanmak ve eşeklerle, ayılarla, köpeklerle, maymunlarla kardeş olduğumuza inanmak. Yani hepinizde bu hayvanların genleri var, ve hepiniz bunlarla ensest yaşadınız...
  9. Doğrucu

    Yaratıcıyı Vücudunuzda Arayın

    Maval okumayın, ilk madde nasıl oluştu? En en en en en eskiye gittiğimizde, yoktan nasıl var oldu?
  10. Doğrucu

    ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ

    İşinize gelmeyince peygamberlerin yaşadığına dair bilimsel bir kanıt yok dersiniz, ama işiniz düşünce "bilimsel kaynak" diye kıvırırsınız. Kuran nedir? Allah'ın kelamı.. Dolayısıyla geçmişi ve geleceği tek bilen varlık olan Allah'ın kitabı benim bilimsel kaynağım oluyor. Dolayısıyla orjinal İncil Hz. İsa'ya inmiştir. Nokta..
  11. Doğrucu

    evrim kuramını deneysel olarak çürüttüler

    Bu saçmalığa inanıyor olmanız bile hepsinden daha acı bir gerçek...
  12. Doğrucu

    ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ

    Admin pes! Bugünkü eski ahit veya yeni ahit mi sandın surede bahsi geçeni? İncil aynı Kuran gibi Allah'ın birliğini, müslümanlığı, namazaı, orucu öğreten bir kutsal kitap olarak Hz. İsa'ya vahyedildi. Daha sonra Yahudiler Hz. İsa'yı kabul etmediler, bu kitabı da reddettiler ve Hz. İsa'yı sözde çarmıha gerdiler. Hz. İsa'ya inen İncil'de Yahudiler tarafından yok edildi, kendileri başka bir kitap yazdılar.. Bu kadar net..
  13. Doğrucu

    aorskaya hadisleri hazmedemiyor peki şu ayeti?

    Bak Alalh'ın prygamberimize verdiği değer. Sen ise aciz bir kul olarak babanın oğlu gibi "Muhammed" de ancak; “Peygamber mü’minler için kendi canlarından ileridedir. Onun eşleri de onların anneleridir.” “Peygambere Allah rahmet eder, melekler de dua eder. Ey iman edenler, siz de teslimiyetle Ona salât ve selam getirin.” “Ey iman edenler! Kendi fikirlerinizi Allah ve Resulünün emirlerinin önüne geçirmeyin ve Allah’tan korkun. Şüphesiz ki Allah her şeyi hakkıyla işitir, her şeyi hakkıyla bilir. Ey iman edenler! Sesinizi Peygamberin sesinden fazla yükseltmeyin; birbirinize bağırdığınız gibi, o
  14. Doğrucu

    evrim kuramını deneysel olarak çürüttüler

    Gülüyoruz evrimin ağlanacak haline... :D
  15. Doğrucu

    Yaratıcıyı Vücudunuzda Arayın

    Evet ben Allah hep vardı diyorum. Ama sınırsız güç sahibi bir valığın hep var olması normal de, şuursuz atomlardan oluşan madde hep nasıl oluyor? En en ennn öncesinde bu maddenin birden bire oluşma anı olmalı.. Neyse ben cevabımı aldım. Tesadüfler sizin tanrınız olduğu için, madde hep vardı deyip kestirip atarsınız... Hala aynı lafı çevirmeler.. Ben ortak atadan geldiğimize inanıyorum yanlış biliyorsun. Ama ortak ata Hz. Adem oluyor tabi.. İnsanlarla maymunların 2'şer kulağı, 2'şer gözü, 1 ağzı var bu kadar benziyorlar.. Ama sadece bu kadar.. Onlar hayvan olarak yaratıldı, bizler insan..
×
×
  • Yeni Oluştur...