Jump to content

-inmanah-

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    6.204
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

-inmanah- Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

7.859 profil görüntüleme
  1. -inmanah-

    Beğendiğiniz Videolar ...

    Bersann fikrimi yazdım ne istiyorsun pislik ne? İkiside pisliğin dibi, ne ya ne? Başlarım senin felsefenede sanada be..geberin yok olun bitin insanlığın keneleri, geber Bersann, sevgi dolu iletilerinede sanada be, sabote imiş, sabote sen gibi zihinlerdir insanlığa, bir bitin be bitin.
  2. -inmanah-

    Beğendiğiniz Videolar ...

    Al birini.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ysFOTRWxULY Vur öbürüne.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kbHhU13mKyI İkiside çocuk istismarı..
  3. -inmanah-

    Müzikle Açalım

  4. Rezil yalaka yazar müsvetteleri hala yola devam diyor, bunlar asla bırakılmamalı asla, yaptıkları piyonlukların hesabı verilmeli. Hala bel altıyla iş gören ucuz et parçaları. Milletin şeyiyle kafayı bozmuş hala bununla prim yapmaya çalışan ahlaksız ahlak bekçileri. Unutma..
  5. Oldum olası polisleri sevmezdim, sevdirmedi bu teşkilat kendini. Milliyetçi faşistlerin, dincilerin, imamın ordusu olmaktan ne zaman kurtluacak bu teşkilat..Polis görünce irkiliyorum, refleks geliyor direk..Şuna bakın sanki vatan hainleri var karşılarında..
  6. -inmanah-

    Müzikle Açalım

    Marjinal klipleri var. Sözlerini anlamıyorum onlarda marjinaldir heralde..
  7. -inmanah-

    TÜRK DEMOKRASİSİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

    eguus ben Türkler'in dostuyum, hani yoktur diyorsun ya, ben varım. Beğenir yada beğenmezsin o senin sorunun.. Seni kırmakta istemiyorum, burda keseceğim..
  8. -inmanah-

    TÜRK DEMOKRASİSİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

    Tiyatroya bak, kendileri yapıp kendi yaptıklarına kendileri bile sırıtıyor, ağlanacak haldeler ama gülünçler ya
  9. -inmanah-

    TÜRK DEMOKRASİSİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

    Ne dememi bekliyorsun anlamıyorum ya. Ne bekliyorsun benden? CHP yapsın o dediğini o zaman, yada yeni bir milliyetçi parti kurulsun dediğin olsun. Türkün Türkten başka dostu yok buda ne banal laf, e o zaman Ermenide der o lafı İngilizde. Sorununu anlıyorum ama temelindeki katı milliyetçiliği anlamıyorum anlamayacağımda hiç bir zaman..Ülkedeki etnik kökenleri bu tür şeylerle manüpüle edemezsin ki, dahada katılaşırlar, katı olmayanlarda katılaşır. Lay lay lom bir birini gırtlaklayan mutlu yarınlara..
  10. -inmanah-

    TÜRK DEMOKRASİSİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

    Senin milliyetçilik anlayışın ne?
  11. -inmanah-

    TÜRK DEMOKRASİSİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL...

    Onların ülkesi dediğin kim? Ya sen iyice sarmışsın Türkçülüğe ha, bırak bunları. Kürtçülerdende Türkçülerdende bu ülkeye hayır gelmez..Kurucularını ne diye inkar edeyim eguus? Bu kadar saçma bir soru mu olur? Kurucuları Türk ben bundan rahatsız değilim sen rahatsızsın ve sanıyorsun ki ben Kürt kökenliyim diye bundan rahatsız olacağım. Tabiki kurucuları Türk ve Türkiye demişler kurdukları ülkenin ismini, Kürdiye koyacak değillerdi adını heralde ülkenin Hak bakımından eşit vatandaşlarsak senin rahatsız olman yanlış, benim de bu rahatsızlığından rahatsız olmam hakkımdır, ben senin gibi bakmıyoru
×
×
  • Yeni Oluştur...