Jump to content

VahsiRakun

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    76
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

VahsiRakun Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Bu başlıkta bir uyarı mesajı vardı, onun gereklerini yerine getirdim, arkadaş ile konuştum ve rahatsız olduğu tüm ifadeleri(ki bunlar ne hakaret içeriyorlardı, ne de herhangi bir forum kuralını ihlal ediyorlardı) profilimden kaldırdım, nickimi değiştirmeyi bile önerdim. Daha ne yapayım? Forum kurallarını ihlal eden herhangi bir şey yaptığım kanaatine sahipseniz söyleyin, böyle bir durum varsa ona göre davranayım. Yönetici olarak yetkilerinizi kullanırken kişiler hakkındaki hislerinizi temel aldığınızı düşünmek durumunda kalmak istemiyorum. Bu arada üyeliğini sildiren üyelerin o bu taleplerini
  2. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Ben Astur değilim, bunu daha önce de söyledim. Beni daha önce de murteddd falan sananlar olmuştu, o da değilim.
  3. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Sabır ruhun bir melekesidir, güzel bir huydur. Tahammülü zor ve nefse ağır gelen şeylere katlanmak ancak sabır ile olur. Bir hakkı müdafaa ve muhafaza etmek için gösterilen sebat, sabretmekle mümkündür. Allah'ın emirlerini yerine getirmek, aklın ve dinin hoş görmediği ve nefsin meşrû olmayan istek ve arzularına mukavemet edebilmek, hayatta elde olmadan başa gelen ve insana büyük elem ve keder veren bela ve musîbetlere karşı koyabilmek ve bunların üstesinden gelebilmek için sabırlı olmak ve sabretmeye alışmak lazımdır.
  4. Sayın IFeelGood yorumlarını severek okuduğum zeki , eğitimli , anlayışlı ve oldukça kibar bir bağyan. Ayrıca Atatürk Türkiyesi'nin örnek cumhuriyet kadını.

  5. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Hayranım sana Sabrına Sakince karşımda durup Meydan okuyan o tavrına Varlığına
  6. VahsiRakun

    Ahlâksız Ateistler

    Güncelleme!
  7. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Ben de tacizde falan bulunmadım, sadece hayranlığımı dile getirdim, ve arkadaş rahatsız olduğunu söyleyince hemen rahatsız olduğu ifadeleri profilimden sildim. Daha ne yapayım?
  8. VahsiRakun

    3H Hareketi ve Terbiyesizlikte Son Nokta!

    +1 O fazla işçilerin maaşlarının da vergiler ile bizim ceplerimizden çıktığını da unutmayalım. Daha yararlı yerlere gidebilecek bir sürü para oraya gidince ekonomik etkinlik de azalır.
  9. VahsiRakun

    Sosyalizm: Soru-Cevap şeklinde açıklama

    Freddie, bizi yeme şimdi. Sovyetler'e karşı kimseye sokağa dökülmedi mi? Sen bizimle 19 Ocak 1990 gününde Bakü'de ne oldu bir paylaşsana. Yine aynı ay içinde Gorbaçev Litvanya'ya gitmişti, oradaki bağımsızlık yanlısı mitingde kaç kişi vardı? Diğer Baltık devletlerinde durum nasıldı? Haydi bunları geçelim, referandum konusunda da yalan söylüyorsun. Referandumda sorulan soru o değildi, ve o referandumu 6 ülke(Baltık ülkeleri, Ermenistan, Moldova ve Gürcistan) boykot etti. Sorulan sorunun doğrusunu dilersen ben yazarım. Daha sonra Ukrayna'da bağımsızlık konusunda bir referandum yapıldı bir de,
  10. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Ortada iş birliği falan yok, ben forumdayken VahsiMunky'nin esprilerini görüp güldüm, ben de nickimi değiştirirsem komik olur diye düşündüm. Olay bundan ibaret. Satanas da benzer espriler yaptı sanırım imzasında, o da bu sözde 'komplo'ya katılmadı ya?! Bence biraz daha rahat olmanda fayda var, karikatürü çizildi diye dava açan Tayyip'e benzeme.
  11. VahsiRakun

    İMAN (GÜVEN) KAVRAMI NEDİR?

    Bunu empirik olarak ortaya koysalar da inanmaz mısın?
  12. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Hayır değil, ben başka bir forumda Rahşan nickli birine mesaj yazıyordum, iki mesaj karıştı, olay bu. Klavye sürçmesi yani. Yoksa sevgili IFeelGood yazacaktım.
  13. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Evet, şimdi Sezar'ın hakkı Sezar'a; bunların mizah değeri yok diyen insanda espri anlayışı namına hiçbir şey yoktur.
  14. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Tamam, değiştirdim. Umarım bu konuda ciddi olduğumu artık görüyorsundur. Nickimi değiştirebilmem için ise yöneticilerin izin vermesi lazım, zira normal şartlarda her üyenin nickini sadece 1 kere değiştirme hakkı var.
  15. VahsiRakun

    ILKOKUL KITABINDAKI SIKANDAL

    Sevgili Matador, imzamı ve nickimi değiştirmemi ister misin? Evet dersen değiştireceğim. Ciddiyim.
×
×
  • Yeni Oluştur...