Jump to content

Tutankhamun

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    648
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tutankhamun Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Benim atılmamın tek sebebi forum üyelerinin entellektüel seviyelerinin yerlerde sürünmesinden kaynaklıdır. Yazdığım kelimelerin derinliğini bilmeyecek kadar cahildir hepsi. Dört kez haksız olarak atıldığımıda moderatör itiraf etmiştir zaten.
  2. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    önümüzdeki dönem doları görürsen eğer.Güç paradır, bu dolar olucak diye bir kavram yok. Yeni birim tek dünya merkez bankası ile tek dünya devleti kurulmuş olur. Yahudiler basar biz faiz öderiz, ödeyemedikçe borçlanır vergi ile eziliriz.
  3. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Yeni dünya düzeninin doğal kaynaklarla doğrudan bir ,ilgisi yok. Adamlar para musluğunun başında zaten, istedikleri malın değeri yükseltir istediklerini düşürebilirler, neyse bu farklı bir mevzu. Polis devleti ve askerin sınırlara cekileceği konusunu bir süre önce yazdım zaten , Marksistler başlığı sabote ettikleri ,için Romadan alıp getirdiğim konum tavanarasını boyladı ve şimdide kayıp. Yeni dünya düzeninde israile yer yok, yahudiler yine yönetici. israilede bir koruyucu lazım ki buda aç ve sefil bırakılan Türk milleti olacak. Bedava asker, öldür öldür kimsenin sesi çıkmaz. Burda temel no
  4. Tutankhamun

    Hıristiyanlık

    Ne oldu ateistmi oldun yine.
  5. Tutankhamun

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    Anibal koparttı yine.
  6. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Gezegen konusuna gelince tevrattaki kayıp 150 yıl. Bu konu Tc sınırını aşar. Kahinmisin. ? Bu ,insan davranışlarını 2-3 yıl önceden nasıl görüyorsun.
  7. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Tarih Kaosun ürünüdür diyorsun yani. Şebek Komployu sen yazıyorsun, Dünya Ortaçağa dönecek şeklinde komedyenliklerinle.
  8. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Dediğim gibi bilgin varsa yaz, kişisel yazılarına cevap verme gibi bir zorunluluğum yok. Foruma hakaretlerini değil bilgini göster. Henüz göremedik. Maşallah şebekliktede üstüne yok. Kaynakça istemem ne korkuttu seni değilmi.
  9. Tolon abi az yazıyoruz anlaşılmıyor, çok yazıyoruz okunmuyor.
  10. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Ifeel hatta cevap vermiyorum, klavye delikanlıları bu ülkenin olmazsa olmazsıdır. Bu soytarılarında bir yazıları olmayıp sıkıştıkları zaman klasik numaraları karşı nike hakarettir.
  11. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Dediğim gibi küfür etmeye bile değmeyecek beş para etmez insanlık müsvettesisin. Sıkışacağını anladığında klasik hakaret pozisyonunu alıp ortadan kaybolan hayvanın teksin. Angut senin verdiğin linkleri yediririm sana. Keyfimizden istemedik soytarılığını tescillemek için istedik. Bilmediğin sıfat ve kelimeleri forum ortamına yazıp sıkıştığı zaman hakarete baş vurup kaçan bir çok şebek vardı zaten, birde seni ekleyelim. fazla şebek göz çıkarmaz.
  12. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    küfür etsem değmezsin. ? habire üç satır bilgi copy pastesinden başka bir bokada yaramazsın. geçen link ver dedim , olmayan bir kişinin adını yazdın, sonra kaçtın gittin. Marduk/Niburu Konularınıda biliyorsan açarız karşılıklı başlık ? Bak ne kadar rahat yazıyorum değilmi, çünkü senin bir bok bilmediğini biliyorum. Bak orda masonluk falan yazmışsın onada gireriz. Sen yeter ki kaçma. Angut dünya zerindeki toplumsal geri gidişlerin tek sebebi küresel çaplı jeoljik olaylardır.
  13. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Üye kalitesine göre yazıyorum sürekli sallama bir yerlerden kotarılmış yazılar olunca bu Türkçe bile çok fazla. Sürekli her başlıkta papağan gibi aynı şeyleri temelsiz ve alt yapısız olarak tekrar etmekten vazgeç Marksist hezeyanlara girdin bir dolu copy/paste yaptın ama başlıkla alakalı tek satır bilgi yine yok. Bilmediğin okuyamadın dünyayı önüne koyulan yazıyı Ateforum sayfalarına yazarak bir bok elde edemezsin.
  14. Tutankhamun

    Türkiye Hristiyanlaştırılıyor mu?

    Üç satır yazı okuyup hikaye yazabileceğin nikemi yazıyorsun sence. ?
  15. Tutankhamun

    Hıristiyanlık

    Doğu batı savaşında hristiyan batınınmı yoksa müslüman Türkiyenin yanındamı olacaksın. ? Türk olduğunu nerden bilicez ?
×
×
  • Yeni Oluştur...