Jump to content

MisterAtheist

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

MisterAtheist kullanıcısının paylaşımları

  1. MisterAtheist

    Peygamber Efendimizin Ayak İzi.

    Yakında bir alın izi bekliyorum Unicorn municorn çıkar maazallah
  2. MisterAtheist

    EVRİM TEORİSİ,

    Saygılarımı sunuyorum sevgili Mohammed
  3. MisterAtheist

    sizce kireç haklı olabilir mi..

    İmzandaki sözün sahibi Alphonse Capone
  4. BRUTAL saçma sapan onca başlığınla ne anlatmaya çelışıyorsun? Evet insan işe yaramaz atom yığını bir makine gibidir. Benlik kavramı da saçmalıktan ibarettir. Bunu ya kabul eder ve bununla yaşarsın ya da kabullenemez intihar edersin. Tercih sana kalmış. Ancak materyalizm bunu şöyle böyle gösteriyor dediğin zaman, senin işe yaramaz bir yığın olduğun gerçeği değişmeyecek. Bizim de öyle Saygılar.
  5. MisterAtheist

    Zorla oruc tutma taktikleri

    Tarzınız yanlış. Dindeki bütün saçmalıkları açık açık söylüyorum. Bazen dalga bile geçiyorum Bugüne kadar kimse bana ateist misin demedi ama Bence siz de böyle yapın. Ateist olduğunuzu söylemeden tüm saçmalıkları onların yüzüne çarpın. Size hor bakacaklarına salak durumuna düşerler.
  6. MisterAtheist

    İslam'ın Yalanları........

    Sayın Cigi yazınızın bir kısmını dehşet içinde okudum. Öncelikle belirtmem gerekiyor ki üniversitedeki ilahiyat profesörlerinin bir çoğu deist ve ateisttir. Ayrıca ilahiyat sırf tanrı üzerine değil dinle, onların geçmişi, süreç içindeki ilerleyişi hakkında da yorum yapar. Dinlerin mekanizmasını tam olarak anlayabilmeye de yardımcı olurlar. Tüm bunları geçerek sığ bir dogmatiklik üzerinden onları sınıflandırmanın mantığı nedir? Öyleyse idealistlerden de filozof ünvanını alalım. Örneğin Marx'a filozof diyeceğiz ancak Platon'a demeyeceğiz bu mantığa göre. Platon kafasını dogmatizm ile bozm
  7. Anlaşılan Hesenlere karşı bir zaafın var.

    Kimmiş bu Hesen öğrenmem gerek :)

  8. Ne kadınlar sevdim, zaten yoktular.

  9. MisterAtheist

    Ölünce ne oluyor?

    Ölünce pamuğu tıkıyorlar bebeğim. Olan biten bu.
  10. MisterAtheist

    AMARIKANIN TÜRKIYEYI BÖLME PiLENi

    Dostum araya giriyorum ama sence de saçma bir soru olmadı mı bu?
  11. Tanrının kırbacı Tayyip Erdoğan Halkımızın ne günahı var bilmiyorum ama bu adamı tabiat ana cezalandırıcı olarak yollamış.
  12. MisterAtheist

    Müzikle Açalım

    Berguzar bana yollamamış ama kendisine teşekkür etmek isterim. İlk defa gördüm bu şarkıyı, çok beğendim, teşekkürler
  13. MisterAtheist

    Ateizmin çağı gelmedi.Siz zar atıyorsunuz.

    Babacım seni seviyoruz. İyi tartışırsın, iyi argümanların vardır. Artık şu lağım ağzına da bir çekidüzen ver. Koca bir kadına kalkıp fahişe diyorsun. Ayıp oluyor ama güzel kardeşim Anibal senden çok rica edeceğim. Sana sonsuz saygı duyan insanlar var. Baltalama bunu.
  14. MisterAtheist

    LiBERALLER iZMiR'DEN NEDEN BU KADAR RAHATSIZ?

    Hoooop, ağır ol bebişim. Ben İzmir'e çok geldim de, senin Diyarbakır, Hakkari'ye gelmediğin apaçık belli. Bir de tehdit ediyorsun şöyle olsaydık şöyle yapardık diye. Bebişim laikliğini alıp kordonunda sevişebilirsiniz. Ben Nemrut'ta güneşin batışını izlemeyi daha çok seviyorum. Medeniyet'i senden öğrenecek değilim bebişim, sen Ata'nın izinde ol, böyle devam et. Atam izindeyiz! diye slogan atmayı unutmayasın sakın. Bak işte bu huyunuzu sevmiyorum Kendinizi bir halt zannetmek. Sanki dünyada bir tek İzmir var. İzmir'in dağlarında çiçekler açar. İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın
  15. MisterAtheist

    LiBERALLER iZMiR'DEN NEDEN BU KADAR RAHATSIZ?

    Bebeğim sen koz vermeyi ne kadar da seviyorsun. Önce ırkçılık nedir, ne değildir git bir zahmet öğren. Adamlar Zagros yolu yokuştur diye marşlar mı söylüyor? Bak mesela orda oturan yerli Türklere hiç saldırmıyorlar. İstersen yerli Kürtlere saldırılan bir şehir örneği verebilirim ben. Bknz: İzmir, bilimum başka şehir de böyle. İzmir Atatürk'ü seviyorsa ne yapalım, sevmiyorsa ne yapalım yani? Atatürk'ü sevdiği için sevmiyormuşuz İzmir'i. Ben İzmir'i seküler laiklerle, beyaz Türklerle dolu olduğu için sevmiyorum. Atatürk'ü sevmek sorun olsa Türkiye'nin % 80'i sever Atatürk'ü. Sırf bu y
  16. MisterAtheist

    LiBERALLER iZMiR'DEN NEDEN BU KADAR RAHATSIZ?

    Bırak bebeğim bırak. Düşündüklerini söylesene. Neden bilmediğin şehirlere islamofaşist damgasını yapıştırıyorsun çakma Bush? Ben bu şehirlerin hepsinde ramazanda dolaşıyorum. Ağzımda sigara elimde suyumu içerken. Kimse de dönüp bir şey söylemedi henüz. İslamofaşist tanımı istiyorsan gözünü İç Anadolu'ya çevir. Mesela Konya ya da Sivas'a falan bak. Derdin islamofaşistlik değilse açık açık söyle. Biz de senin kaşıntına göre merhemi verelim. Yok öyle boş atıp dolu tutmak.
  17. Yok bebeğim.

    Ben evliliğe karşıyım.

  18. MisterAtheist

    Müzikle Açalım

    Gelsin bakalım birilerine http://www.youtube.com/watch?v=N0_wGv8S7kg
  19. MisterAtheist

    PKK'dan 'hayır' tehdidi

    Neden mi inanmayasın? Belki de olaylardan bihaber olduğun için. Belki de Güneydoğu'da neler döndüğünü bilmediğin için. Pkk'nın bir kesiminin devletle temasları olduğu bir gerçek. Amerika'yı yeniden keşfetmedin Galile Bunları Abdullah Öcalan bile yazıyor. Ancak genel politikalarını bu belirleyemez. Pkk çok örgüt, kurum ve devletle kontakta. Onun için derin devletin her istediği geçekleşir diye bir şey yok. Zaten ortada derin devlet diye bir şey de kalmadı. Eskidendi o. Olsa olsa bir takım işbirlikçiler vardır. Sistemli bir anlaşma kalmadı. Pkk sonunun geldiğini seziyor. Desteğini
  20. MisterAtheist

    UFAK BİR YARDIM

    Söyledikleriniz büyük oranda doğru. Solculuk temelini ekonomiden, halkçı politikalardan alır. Türkiye'deki etnik yapılanma nedeniyle solcular daha çok milliyet üzerine odaklanmışlardır. 12 Eylül sonrası çok büyük hezimete uğradıkları için komünist örgütler acımasızlaştılar. Şu anda yeterince güçleri yok, ancak tek dertleri illegalizm, yani devrim. Kazara devrim yapsalar devamını bir türlü getiremezler, o birikimleri kalmadı çünkü. Marksist solun temeli bu aralar nefret üzerine kurulu. Bunun sebebi elbette 12 Eylül. Bence Kürtçülük yapmaları da bundan kaynaklanıyor. 12 Eylül'de bütün s
  21. MisterAtheist

    PKK'dan 'hayır' tehdidi

    Bunlara inanma. Evet ben de Günaydoğu'da evetlerin çok çıkacağını düşünüyorum. Baskı unsurunu Pkk üstlenmez. Çok sıkışırlarsa sandık başlarında insanlara baskı yaparlar. Radikal Kürtçüler de ev halkına baskı yapabilir. Durum Pkk'ya bırakılmayacak kadar basit. KCK'yı laf olsun diye kurmamışlardır heralde. Açıkçası ben oy kullanmaya giden adamların taşlanabileceğini düşünüyorum. Sandığa gidenler zaten sempatizanlar tarafından engellenecektir. Ben de oyumu Güneydoğu'da kullanacağım. Her şeye rağmen sandığa gidip hayır oyu vereceğim.
  22. MisterAtheist

    UFAK BİR YARDIM

    Bilmiyorsanız internette site adresini girerek bakabilirsiniz. Solculukla herhangi bir ilgisi yok, ırkçı bir oluşum ırkçıdır. Solcular da umurumuzda değil. Siteye kısa bir göz atarsanız görürsünüz. Bence siz de onların faşist olduğu konusunda bizimle aynı fikirde olacaksınız. Önyargılarla yorum yapmamanız dileğiyle. Saygılar.
  23. MisterAtheist

    UFAK BİR YARDIM

    Sevgili Davudi: Tarih biliminde tarafsızlık olmazsa olmazdır. Sağlıklı bilgilere erişilebilmesi için kaynak tarafsız olmalı. Türksolu gibi kafasını Türklük ve Kürt düşmanlığıyla bozmuş bir site Sence tarih hakkında ne kadar sağlam bilgiler verebilir? Türksolu'nun kötü tarafı Kürt düşmanlığı değil, Kafasını Türklük ile bozmuş olmasıdır. Zaten Kürt düşmanlığı bundan kaynaklanmaktadır. Avatar da Türk diyen bir siteden ne beklersin? Bir de Kürtçüler üzülecek başlığıyla atarlar Sanki dünyada bir tek bu iki ırk var. Saygılar.
  24. MisterAtheist

    PKK'dan 'hayır' tehdidi

    Habervaktim gerçekten atıyor. Şu haberden sonra bu adamların oturma organlarıyla haber yaptığına inandım. MLKP Pkk kuyrukçusu bir örgüttür. Pkk'nın boykot dediğine MLKP hayır falan diyemez. TKP/ML de faşist diktatörlük diye tanımladığı bir devletin refeandumuna katılmaz. Evet ya da hayır falan demez. Bu palavraları nerden uyduruyor dincilerin sitesi? Akıllarınca terör örgütleri AKP'ye karşı diye bir zemin hazırlayıp evetleri çoğaltacaklar. Bu köylü kurnazlıklarına sarıldığına göre, AKP dibe vurmaya yakındır. Saygılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...