Jump to content

-Astur-

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    321
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

-Astur- Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. -Astur-

    istiklal marşımız ve andımız kaldırılacak

    Yahu ben her gün 5 tane falan ayrı gazeteyi okuyorum. Taraf'ı da severek okuyorum, siz seviyoruz dediklerinize tapındığınızdan olsa gerek herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Nişanyan da Agos'ta yazıyor, aha sizin sitelerden kaynak: http://www.odatv.com/n.php?n=diski-olayindan-2-yil-sonra-evine-dondu-0410101200 Kim cahil, kim saldırgan vs. de ortada sanırım.
  2. -Astur-

    istiklal marşımız ve andımız kaldırılacak

    Sevgili everest, Seninle bunları daha önce de konuştuk özelden. Sosyal bilimlerde, normatif konularda doğa bilimlerine göre daha çok görüş ayrılığı falan var, ama bu bu alanlarda da birikimin, yöntemlerin vs. olmadığı, uzmanlaşma diye bir şeyin imkansız olduğu gibi anlamlara gelmiyor. Bu konular üstünde yıllarca çalışmış, eğitim almış, kafa yormuş, yazı yazmış falan adamların düşüncelerinden yararlanmakta neden sorun olsun? Bu arada kimsenin muhakeme yeteneği tam anlamı ile tarafsız değildir, olamaz. Sosyal bilimlerde buna "myth of objectivity" diyorlar. Bununla bir barışalım. Herkes tarafl
  3. -Astur-

    istiklal marşımız ve andımız kaldırılacak

    "Anlayana..." yazmıştım oysa. "You don't have a right to not get offended." sözü de durup dururken aklıma geldi. Dindarlar provoke oldu sanki. Neyse, arkadaşlara iyi tartışmalar, kalite tavan yaptığından Behlül kaçar.
  4. -Astur-

    istiklal marşımız ve andımız kaldırılacak

    Yine bir Ateistforum klasiği...Bazıları sığ düşünceleri ve çirkin üslupları ile küçülmüş de küçülmüş, diğerleri efendileri ve düşünceleri ile büyümüş de büyümüş. Şöyle ufak bir alıntı yapacağım, anlayana... Devamı şurada.
  5. -Astur-

    istiklal marşımız ve andımız kaldırılacak

    Ağzına sağlık Pante, yazdıklarına katılıyorum.
  6. aynen, sengoku da dedi zaten, luffynin garpla kapışacak güce gelmesine daha 2 sene kadar var :P

  7. aysu'yu kurtardı işte, 2 bölüm dediydim :)

    asıl şov şimdi başlıcak :P

  8. abi bu üyelik de gidici gibi, giderayak bi salep al bari de içim ısınsın :D

  9. -Astur-

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    Öyle diyorsan öyledir dayıcım, rahat ol sen. Eşcinselliği yasak kılan bir dinin mensuplarının bir eşcinsele Hz. demesi sorgulanabilir, ona bir lâfım yok; ama ne sen ne de Satsuma öyle demiyorsunuz; farklı cinsel eğilimleri olanlara üstüne basa basa sapık diye hakaret ediyorsunuz. Aklınca bana ve Sangre'ye de nonoş monoş diyerek hakaret ediyorsun, sana açıkça söyleyeyim, senin gibi olacağıma "nonoş" olmayı yeğlerim.
  10. -Astur-

    Asker Kışlaya! Kürtler Kürtçe konuşur

    Ne fark eder, sizin aksinize bir çeşit demokrasi savunuyorlar en azından. Demokrasi olmanın asgari gereksinimleri vardır, askerin memurluğunu bilmesi de bunlardan biridir.
  11. -Astur-

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    Bir on seneye eşcinsellerin sapık olduklarına mı kanaat getireceğim yani? Allah muhafaza! Almanya dışişleri bakanı Westerwelle'nin falan da "sapık" olduğunu da düşünüyor musunuz mesela?
  12. -Astur-

    Asker Kışlaya! Kürtler Kürtçe konuşur

    Değişim rüzgarı sizleri süpürecek.
  13. İlk tanıdım sandım ama yanılıyor olabilirim, özelden de hele kim olduğunu :D

  14. -Astur-

    Asker Kışlaya! Kürtler Kürtçe konuşur

    Ben de sana faşist derim.
×
×
  • Yeni Oluştur...