Jump to content

unbeliever

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    177
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

unbeliever Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. unbeliever

    tanrıya niçin itaat edilmeli...

    Bir tanrı olduğununa inandığı halde ona itaat etmeyen kişi bence tam bir gerizekalıdır.Hele bu İslamın allahı olursa daha da gerizekalıdır. Bence müslümanlar da tam olarak inanmıyorlar.Biraz açarsak şöyle,eğer tam olarak inansalardı ve cennet cehennem mukayesesine göre 24 saat başlarını secdeden kaldırmazlardı.Ama bana göre işin aslı onların da tam olarak inanmadığıdır Hoş zaten islamı çok iyi bilenler bundan kesinlikle bir menfaat saglayarak dinin devamını savunuyorlar. Gelelim İnandıkları allahtan korkuyorlarmı sorusuna:Korkmuyorlar çünkü otoritenin kalktıgı en küçük bir boşlukta yağma ve
  2. unbeliever

    Arş'ı Suyun Üzerindeydi ne Demek ?

    Bilimsel kavramların arkasında zırvalardan bir demet.
  3. unbeliever

    Arş'ı Suyun Üzerindeydi ne Demek ?

    Yukarıdaki ifadeleri eğer doğru anladıysam "uzayda herhangi bir hedefe varmak mümkün değildir" diyorsun.Öyleyse insanoğlunun aya çıkışı gerçek değil midir?
  4. unbeliever

    ŞEYTANIN SOYU SOPU....KEHF 50

    İslam bir mafya ,bir çete mi ki çıkamıyorsun üstelik hiç girmemişken.
  5. unbeliever

    ŞEYTANIN SOYU SOPU....KEHF 50

    Müslümanlık sözleşmesi mi var da bir insan müslümanlığı red etti diye öldürülüyor.Yani müslüman bir ülkede doğan biri illaki müslüman olmak zorunda mıdır?
  6. unbeliever

    ŞEYTANIN SOYU SOPU....KEHF 50

    Hem islam hoşgörü dini dersiniz,hem dinde zorlama yoktur dersiniz,hem de sırf allah yukarda dedi diye insan öldürürsünüz. Neymiş devlet öldürürmüş.Böyle bir şey için insan öldürülür mü? Sen bunun cevabını ver.
  7. unbeliever

    ŞEYTANIN SOYU SOPU....KEHF 50

    Sen birisi Allah yukarıda dese onu öldürürmüsün?Velevki ısrar da etse.
  8. unbeliever

    Bilimsel Açıdan Süt Kardeşlerin Evliliği

    Evet ya dertlerin kaynağına inelim.Burada Fethi kardeş bir iddia ortaya atıyor.bizde cevap veriyoruz. Sorun nedir?
  9. unbeliever

    Bilimsel Açıdan Süt Kardeşlerin Evliliği

    Ha ha ha Sen çok yaşa emi güldürdün beni. Aklıma hababam sınıfındaki müfettiş geldi."Ne zaman bu sınıfa gelsem bana birşeyler oluyor"
  10. unbeliever

    Farzedelim Kur'an ulaşmadı

    Zaten bir yaratıcının olmadığını biz Kuran okuyarak öğrendik.Bir yaratıcı varsa ve bu kitabı o yazmışsa hiç yanlış olmaması gerekir dedim ve binlerce yanlış ve çelişkiyi görünce olmadığını anladım.Tabii ki yalnız Kuran değil diğer kitaplarda da.. Yani referansım Kuran.
  11. unbeliever

    Yaşantı..

    Bizim ülkemizdeki müslümanların çoğu dinlerinden habersizdir sadece Kuranı arapça dinlemişlerdir.Zalim olan kısım Kuranı bilip körü körüne inandır.Bu kısimin üzerindeki otorite kalktığı zaman zalim yüzleri ortaya çıkar.
  12. unbeliever

    Yaşantı..

    Bakın günümüzde 24 saat durmaksızın iman pompalandığı ülkemizde ufacık bir mum ışığı seklinde ve onu da sadece sızıntı olarak farkında olduğumuz Ateizm ve Deizm gerçeği insanları nasıl etkileyebiliyor. Eğer bizde görüşlerimizi her ortamda anlatabilsek ve medya bunlara yer verebilse gerisini siz düşünün. Sadece bu gerçek bile dinlerin ne kadar çürük bir temele oturduğunun göstergesidir.Malesef Dinler yine batı medeniyeti tarafından yıkılacak ve belkide biz yüzyıllar sonra onları taklit edeceğiz.Ama bu o kadar da kolay değil Yerine mutlaka birşey koymak gerekebilir yoksa bu kadar cahil halkı y
  13. unbeliever

    Bilimsel Açıdan Süt Kardeşlerin Evliliği

    Fethi kardeş başlığın altında ezildi
  14. unbeliever

    Çanakkale depremi

    Deprem kanun manun değildir.Sadece bir yer hareketidir.Bu yer hareketine karşı tedbir alanlar hayatta kalır.Eğer kanun olsaydı Ne kadar şiddet o kadar ölü olurdu.Hele allahın cezalandırması hiç değildir Yoksa kendi evini yıkacak kadar kör nişancı olurdu.(Yoksa öyle mi demeliyiz.)
  15. unbeliever

    Bilimsel Açıdan Süt Kardeşlerin Evliliği

    Fethi kardeş zaten makalenizde yasak olarak belirttiğiniz yasaklar direk ensest ve ensest sayılan ilişkilerdir ve neredeyse tüm toplumlarda hoş karşılanmaz.Ama bilimsel olarakta ispatlanmış olan yakın akraba(amca hala teyze ve dayı çocuklarının) evliliklerinde ki sakıncalardan bahsediyorum.Bunları neden görmezden geliyorsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...