Jump to content

gestep

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    487
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

gestep Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mal.com

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.625 profil görüntüleme
  1. gestep

    KARL MARX

    At ulan, madem sapığım niye atmıyorsun zaten. Terbiye fakiri seni. Ajan-provakatör, ancak beynini dinle yemiş garibanlarla alay edebilirsin, geri kalan herkes de seninle. Bi' de "biz" demiyormusun, kimsiniz lan siz? Cahil idealistler sizi gidi, hadi ordan, hadi... Hay allam, adamın tehdidine bak, atarmış. Yaaa şeytan, ne varsa sende var, ileri zeka hepsi, gördün di mi.
  2. gestep

    KARL MARX

    O değil de niye banlıyorsun haci ağa, sapıklığı kendi kendine yapmaya niyetlendin demek. Neyse, Harun Yahya bile senden ilerdeyse lafa gerek yok. Tırt...
  3. gestep

    KARL MARX

    Kıskançlıktan kaynaklandı yani tümü. Harun Yahya'nın sitelerine baksaydın, çok daha akla yakın iddiaları var hazretin, gerçi seninki de pek fena olmamış. Belki senden kaynakla yeni eserlerine ekleyiverir bunları, tabii sen ondan alıntı yapmıyorsan. Harun Yahya külliyatına hakim değilim kusura bakmayasın. Hem zaten adam çökertmişti Materyalizmi, sen niye uğraşıyorsun ki, link ver geç.
  4. gestep

    ERMENİ MESELESİ

    Din takıntım baydı, öyle mi? İdealist düşünme tarzınız da beni baydı. Şahsıma edilen küfürleri ya görmüyorsunuz ya da küfür olmadığını düşünüyorsunuz onların, belki de müstehak sayıyorsunuzdur. Sürekli olarak söven biri ile neyi tartışayım, düşündüğüme sapıklık diyenlerele nasıl uzlaşayım? Bırakın köşeye sinmiş kedi takliti yapmayı da gerçeklele yüzleşin. Yine de eğleniyorum, çok saolun.
  5. gestep

    KARL MARX

    O vakit put neye denir onu da bilmiyorsunuz siz. Materyalistin putla ne işi olur, hangi temelde bu işi yapar, neden buna gerek duyar bi' izah edin, madem iddia ediyorsunuz. Peki siz materyalist değilseniz, nesiniz? Muhammed Mustafa neydi biliyor musunuz? Materyalist değildi, ip ucu olsun. Siz nesiniz, siz?
  6. gestep

    Kapitalizm Nereye Kadar?

    Hala "terbiyesizlik" diyorsun, ayıp. Yahu kendi yazdıklarını da mı okumuyorsun, senin dediğini demeyene "sapık" dediğinin farkında değilsin o vakit. Şimdik üzüldüm, yazık.
  7. gestep

    KARL MARX

    Materyalist ve tanrı, çok acayip.
  8. gestep

    ERMENİ MESELESİ

    İsterseniz oylama yaptırın "kim haklı" diye, benim için dert değil. Ne de olsa burada çoğunluktasınız, her yerde azınlıkta olduğum için böylesi şeyleri problem yapmam. En azından eski güzel günlerinizi anımsarsınız, o ne deseniz, "vay be ne güzel dedi" denen günleri. Salak, sapık, geri zekalı ve daha bir sürü lakap takılan biriyle neyi konuşmak istiyorsunuz ve haklı çıksanız ne yapmış olacaksınız? Sapık biri karşısında kazanacağınız zaferi ne demeye kutlayacaksınız? "Sapıttınız" mı yoksa? Tırnak içine aldım bak, sonra yanlış anlama. Gerçi anla da bi', sonra bakarız gerisine. Müslümanla
  9. gestep

    Kapitalizm Nereye Kadar?

    Sapık şeyler söyleyipte sapıtmanıza göz yummayacağım. Çok ilgiliyseniz gerekli kaynaklar internette bol bol var, aklınızın ermediği olursa sorabilirsiniz. Sapıklık yapmayalım boş yere, sapıtırsanız bakarız çaresine.
  10. gestep

    ERMENİ MESELESİ

    Sandalyeden düşeyazdım yahu, ne güzel şeyler yazmışsın. Hakikaten çok hoşuma gidiyor yazdıkların, nasıl beceripte bu kadar güzel bir araya getiriyorsun bunca mavrayı, pes. Pantercik iki tek atsan muhabbet bile edilir senle, harbi karnım ağrıdı.
  11. gestep

    Kapitalizm Nereye Kadar?

    Evet korktum, iyice sapıtırım alimallah. Hem siz bir sapıkla neyi tartışabilirsiniz ki, sapıklık olmaz mı yaptığınız? Engizisyon bile sizin yanınızda tertemiz kalır, adamların hiç yoksa gücü vardı, sizin sövmeye dilden başka şeyiniz yok. Daha da tartışmak istiyor aslan parçası. Komedyen.
  12. gestep

    Kapitalizm Nereye Kadar?

    Bırak arkadaşım kime, ne anlatıyorsun. Adamlar işine gelmeyene sapık diyor, kaynak olarak da ideolojisini gösteriyor. Sapık ideolojiye sahip insanlarla da tartışmak istiyorlar sonra, naptıklarından haberleri yok. Müslümanlarla bunlar arasında ki fark şu; hiç. Hiç farkları yok, böyle olur idealistin ateisti. Boşuna ne yoruyorsun kenidni, bak dalgana.
  13. gestep

    Kapitalizm Nereye Kadar?

    Hahaha, tartışacaksınız yani. Söversiniz diye tahmin ettim ama neyse. Komik.
  14. gestep

    Kapitalizm Nereye Kadar?

    Marx tahmin değil bilim yapmıştır. Söylediklerinde de hiç haksız çıkmamıştır. Varsa bildiğiniz bir tanesi buyrun.
  15. gestep

    ERMENİ MESELESİ

    Söverek mi beceriyorsun bunu? Eğlenmesem iki dakika durmam, seni ciddiye alsam zaten muhatap olmam. O kadar ciddisin ki geyik muhabbetini bile becerebilirsin biraz daha çalışsan. "Yaptırmam, ettirmem, bilirim, kralım, panterim, kaplanım" deyip duruyorsun. Takan var mı acep seni, ama iyi güldürüyorsun. Hiç abartmıyorum, sade bana cevap ver de güleyim diye yazıyorum. Pantercik.
×
×
  • Yeni Oluştur...