Jump to content

Yâdellerdeki Yurtdaş

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.140
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Yâdellerdeki Yurtdaş Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 19-06-1965

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Yâdellerdeki Yurtdaş

    TANRIYI OYNAYAN ADAM

    Peki; bu Allah, insanları, neden sıfırdan yaratamıyor? Sperm ve yumurta olmaksızın, tam anlamıyla, sıfırdan yaratabilir mi?
  2. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Türkçe Ezan

    Atatürk'ün tâlimatıyla, hem Kuran, hem de ezan, Segâh makâmı ve Curcûna usûlü ile okunuyor. Araplar bile, bunları, bizden arakladı. Örnek: Olmaz ilâç sîne-î sâd pâreme
  3. Hele ki, İslâm'ın şerrinden kaçan insanlar, gittikleri ülkelerde, İslâm propagandası yapıyorlar! Ulan zevzekler! Mâdem İslâm, o kadar kusursuzdu; neden onun egemen olduğu toplumlardan kaçıyorsun!!!
  4. Yâdellerdeki Yurtdaş

    İsmet'in duvarındaki yazı

    "Yatak odasında", bir fotograf çekiliyor... muş! Bu fotografta da, "Alâh'ın dediği olur!" tarzında bir levhâ görülüyormuş! Ulan! Oturma odasında, böyle bir resim çekilse...! Belki inanılır yanı olabilirdi! Ama yatak odasında? Çüşşş yâni!
  5. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Caner Taslaman gibi yalancılara

    Bu salak, sürekli şutlanıyor! Ve başka bir rumuzla kaydoluyor ve forumu, yeniden çöplüğe dönüştürüyor!
  6. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Nasil birini sevebilirim ki?

    "Miss 69" başlığı altında, bir Alman filmi var. 60 yaşıdaki bir kadın, çocuk doğurmak istiyor; ve gelişmiş tıptan, yararlanmak istiyor. Diğer yanda, yine 60 yaşında, sübyâncı tipli bir erkek var. Bu erkek de, 26 yaşındaki çalışanı ile, özgür ilişki yaşıyor; buna da, "aşk" diyor; öyle olduğunu da sanıyor. Uzun gelişmelerin ardında, sübyâncı herif, gerçelerle yüzleşiyor. Ve kendi yaşındaki, çocuk sâhibi olmak isteyen kadına karşı, dahâ gelişkin duygular gözlemliyor kendinde. Ve sonunda, 26 yaşındaki bir körpeden edinemeyeceği, sınırsız sezileri tadıyor! Aşkı, bedenle sınırlarsanız, ömrünüzü
  7. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Nasil birini sevebilirim ki?

    Tahminimce, aramızda, 30 yıllık fark var. Ne demiştim? Aceleye, gerek yok! Dahâ bolca zamânın var.
  8. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Nasil birini sevebilirim ki?

    Aşk, mantık işidir. Seninle aynı değerleri paylaşan kişilere, âşık olabilirsin. Aşk, "aramak"la bulunmaz; her ân, kapını çalabilir. Ne yazık ki, görsel özellikler, aşkı hızlandırabiliyor; ama o tür aşklar, yalancı sezilerdir. Örneğin ben, kimi kesin kurallarım var; bu kurallara uyan bir kadına, belki de âşık olabilirim. Ama bu kurallara zıt olan birine âşık olmam, olanaksızdır. Öyle ânlar oluyor ki, bir kadını gördüğüm ânda, onu, duvara dayamak istiyorum; istediğimi de, genelde, elde ederim. Ama bu, aşk değildir; cinsel arzuların tatminidir. Sonuç: Acele etme; yaşın, dahâ çok genç. İleriki
  9. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Dünya Güzel Değil

    Uzay Yolculuğu filmlerinden birinde, Kaptan Kirk, başka gezegenden bir hümanüidin dizine, ânî bir tekme indiriyor! Adam, basıyor zırlamayı! Ivrılıp-kıvranıyor! Kirk, yanındaki kadına soruyor: "Yahu ben, ona, hafif bir tekme vurdum. Niye böyle kıvranıyor?" Kadının yanıtı: "Tüm hümanüidlerin hayâları, aynı yerde değildir." Düşüncelerin, o kadar da uçuk değil. Allâh'ın hükmünden, suâl olunmaaaz!
  10. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Kuran'da ki dil bilgisi hataları

    Ahzâb 35'e bakalım...! Edebiyât fakültelerinde öğrendimiz: "Bir sözcük ya da bir kavram, bir tümcede, yalnızca bir kez kullanılır." Ahzsâb 35'te, "kadınlar ve erkekler", sayısızca kullanılıyor! İşte size, Kuran'ın yüceliği!
  11. "Tanrı" diye tamnımlanan bir varlık, o kadar yüce gönüllü ve anlayışlı bir varlık olmalı ki, kendi yarattıklarının, kendisine, kullluk edebileceğini düşünecek kadar, aşağılık olamaz. "Tanrı" kavramı altında, sınırsız zekâya ve akla sâhip bir varlık, âciz bir insanın beyniyle, yol alacak kadar aşağılık olamaz! Sonuç; Tanrı-manrı olamaz! Bilim ışığında, kanıtlanamayacak bir varlık olamaz!
  12. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Yaşar Nuri Erdoğan'ı övdü

    Bir deli, bir kuyuya, bir taş atmış; bin akıllı çıkaramamış! Tayyip denen akıl hastası, bu "paralel devlet" saçmalığını uydurdu; bakıyorum da, bu deliğiliğe inananların sayısı, günden-güne çoğalıyor.
  13. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Yaşar Nuri Erdoğan'ı övdü

    Sanırım, önümüzdeki süreci, doğru yorumluyor; onun için, AKP'ye, gereksiz ve yersiz övgüler yağdırıyor. Çünkü içinde bulunduğumuz sürein, geridönüşü yoktur!
  14. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Nedir bu driver error?

    Burası, Ateistcafe. Neden ilgili forumda, bu tür konular açılmıyor? Auy5rıca, bu konu hakkında, başka konular var; oradan sürekleyebiliriz. Ben de, bilgisayarındaki bir bozukluğu tartışacağız sandım.
  15. Yâdellerdeki Yurtdaş

    Caner Taslaman gibi yalancılara

    Yazı dilini kavrayamayan bir beyin, "gelişim aşaması"na bile geçmemiştir. Sen, önce ilkokulu bitir.
×
×
  • Yeni Oluştur...