Jump to content

BersHan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.287
  • Katılım

  • Son ziyaret

BersHan kullanıcısının paylaşımları

  1. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Kişiye terbiye aileden gelir, malum her yazın küfürlerle dolu, terbiyesizlik senin karekterin olmuş. Sen burada böyle yqzılar yazarak beni korkuttuğunu mu sanıyorsun, bu yazıların beni düşüncelerimden vazgeçirip, eyw abi mi dedirtecek. Kötüyle kötü pislikle pislik olmamayı dinim gereği uyguluyorum. Sen istediğini söyleyebilirsin, dedim ya terbiye meselesi...
  2. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Ateistleri savunurken, ayaklarının altına aldıklarını iyi düşün, geri dönüşü olmayan sözler sarfettin. İftira, ayeti nefse göre değerlendirme, hadisleri red etmek için ayet öne sürme, Kuranı ispat için olmayan iddialarla, ispat sunma gibi metotlar senin için doğru yol, bunları yani senin söylemlerini kabul etmeyenler, ateistlerden bile zalimler ise, ben senden olmamayı tercih ediyorum.
  3. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Tehdit mi ediyorsun? Bu forumda ateistler kuralsızları oynamakta baya serbestler, kurallar sadece müslümanlar için geçerli, senin gibi ataları hayvan olanlar için kural felan yok. Buda güzel, devam et sen, sonra demokrasi ve evrensel insanhakları adı altında maval okursunuz, birkaç çakma mesajla kendini kandırmaya devam edersin. Yazıkki sen ve senin gibiler admaım diye ortalıkta dolanıyorlar, iki yüzlü mahluklar.
  4. BersHan

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Bunları sen yazamassın ki, bunları yazman için bu konularda uzman olman, senelerce çalışma yapman, lisans yapman gereir. Bilimsel çalışmaların da olmalı ki, dikkate alınasın ve soru sorabilesin...
  5. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    User, yazacak tek mantıklı cümlen yok, o kadar zavallısın ki, seni hiç umursamıyorum. Çöplüğünde öt, ötebildiğin kadar. Gerçekleri duyunca savunacak satırları yazacak dirayetin yoksa, susacak şerefin olsun.
  6. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Ettiğin kötü sözleri önce seni terbiyeden yoksun yetiştiren ebeveynlerine ve sana iade ediyorum. Bu cümleleri bu mekanda kurman, nasıl bir bataklıkta olduğunu gösteriyor. İşte sen ve senin gibiler busunuz. Düşüncelere bile cevap verecek donanımınız yok, savunulacak hiçbir yanınız yok, sadece küfür eder durursunuz. Sen istediğin kadar kötü söz söyleyebilirsin, bunlar sadece senin ve ailenin basiretsizliğini gösterir, başka birşeyi değil.
  7. BersHan

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Diploma fotokopini ve eğitimlerini msn den bana yolla, aslıdır diye noter onayını da ekle, sonra teşekkür iletimi yayınlayayım.
  8. BersHan

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Bilim insanlarının kanıtlanması, bilimin kötü ellerde neler yapabileceği gerçeğini saklamıyor. Ortada bir yanlış var bunu söylediğimiz zaman ''siz soru sormayın'' ''bilginiz nedir, diplomanız nedir, ihtisasınız nedir'' gibi cümleleri kurdurtmayan insanlardan dolayı, zihniyeti kötü insanlara, çok güzel zemin hazırlanır. Soru sormayı bile kaldıramıyorsunuz, bu nasıl bir sapkınlıktır anlamış değilim.
  9. BersHan

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Arkadaş, evrim hakkında ahkammı kesiyoruz, soru soruyoruz. Neden hamamböcekleri 250 milyon yıldır değişlmemiştir, demek için yüksek lisansmı yapmak gerekiyor? Ne kadar anti fikirli ve kötü düşüncelisin. Yani her konuda birşeylerle insanları yaftalamak için elinden geleni yapıyorsun. Pes doğrusu.
  10. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Senin pencerenden bakılınca kemalistlerden daha beterim. Doğrudur, tarafında olmadığım için. Nedenlerine gelelim. Ben kimseye müslüman değil diye küfür etmedim, hakaret etmedim. Peygamberi küfürlerle savunmadım. İcraatlarla savundum. Peygamberin güzelliklerini sunarken, arkama kanunları alıp konuşmadım. Ayrıca onlar işe Allahı karıştırmıyor dedin, bu cümleyi onlara şirin görünmek ve atatürkcü kimliğini parentez içerisinde deklare etmek için bir yandan da bende hem sizler gibi kemalist hemde berşan gibi müslümanlardan değilim, imajı verdiğini, eminim herkes anlamıştır. Son savunmana gelecek o
  11. BersHan

    Allahın gücü buraya kadar mı?

    Sorduğun bütün soruların cevabı ''sen'' evet sen ben o... Bizleriz suçlular. Allah x mekanda bir olayı yaratııyorsa, z mekandakiler banane dememelidir. Bu döngü düm dünya için geçerlidir. Emin ol tüm dünya Allahın hükmüyle yaşasa, bu saydığın örneklerin hiçbiri şuan olmazdı.
  12. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Sorun eleştiriye bile kapalı olmasındadır. Tek bir satır yazdığımız an, küfürlerle karşılık veriyorlar. Eleştirilemez, konuşulamaz, tartışılamaz. Bu katı uygulama nedir, bu anlayış neyin göstergesidir. Neden bir insanı bu kadar dokunulmaz yapıyoruz. Her düşünce eleştirilir, her insan eleştirilir, her devir eleştirilir fakat konu atatürk olunca, kimse tek satır yazamaz. Buradaki insanlar tek düze bakıyorlar, atatürkçü kimliğiyle millete küfür edenler, bir başkasının başka bir kimlikle küfürlerini suçlamasınlar. Her insan kendi düşünceleri ve ideolojilerini haklı bulup karşıdakine söz hakkı da
  13. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    O yorumu okuyup, bunu yazdığına göre sana cümle bile kurmaya değmez. Aziz Nesin takdir ettiğim bir yazar, sende biraz irdelersen, belki birkaç şey öğrenebilirsin.
  14. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    Eyw, sana da bu yakışırdı, trol olan kim bu başlıkta belli oluyor. Fakat trolün ideolojisi ateist felsefesi ise, bunun yazıları bilim müslümanın ki cehalet oluyor. Kelimelerle düşüncelerime cevap veremeyince, hakaretlerle yanıt vermek, herşeyi açıklıyor.
  15. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    Özgün platforma ne oldu, nerede sizin özgünlüğünüz? İdeolojinizin tersi düşünceleri neden hazmedemiyorsunuz. Herkes sizden olmalı herkes sizin düşündüklerinizi ifade etmeli, herkes sizin duymak istediklerinizi yazmalı değil mi?
  16. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    Ezbere konuşmaktan vazgeçip, iki satırda olsa hakkı konuşsan, seni takdir edeceğim. Başkalarının arkasından gitmekten başkalaşım geçirmişsin. Bu kadar kör gözün parmağı olma, bu kadar zulmü benimseme, insan ol, hakkı konuş. Burada sırf kalabalık yapmak için yazılar yazıyorsun, yazdıklarını birkaç gün sonra oku, ne demek istediğimi anlayacaksın.
  17. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    İşte verilen cevap...Bu herşeyin özetidir. Sen ve senin yolundan gittiklerinde aynen böyle düşünüyorlardı. İktidar ellerinde iken bunları yasalar ve kanunlarla uyguladılar. Adı cumhuriyet olan fakat diktatörlükle yönetilen bu topraklarda, 100 yıldır dökülen masum kanları, bu yolun yolcularının ellerinde olacaktır. Güç zalimin elinde olunca, adına süslü cümleler vererek yapılan katliamlar, katilliği gizlemez, dokunulmazlıkların kalktığı huzuru mahşerde, herkes ektiğini biçecektir.
  18. BersHan

    Allahın gücü buraya kadar mı?

    Allah Azze Ve Celle... Rahman olan Allah, insanlara iyi ahlakı, yardımlaşmayı ve adaleti emretmiştir. Her insan yanındakinden sorumludur. Komşusunun vebali bile üzerindedir. Bir insan kendine ait sorumnlulukları görmezden gelip, başkasına havale ederse, bu suçun kendisi üzerinden kalktığını göstermez, kendisini kandırdığını gösterir. Bu yerkürede yaşanan bütün haksızlıkların, adaletsizliklerin, kanunsuzlukların sorumlusu insanlardır, Hesap günü bütün insanlar bu suçlardan dolayı yargılanacaklar. Allah insanları kendisine halife olarak yarattı, insanlar ise sapkınlığa ve dalalete düşüp, kendi
  19. BersHan

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Sen beni ne kadar tanıyorsun ki, uzmanlık alanlarımın ne olduğunu nereden biliyorsun ki böyle yazıyorsun. Ben müslüman kimliğimi ifade ettiğim için bu önyargıların var. Eğer ateist olsaydım cümleleriniz çok farklı olurdu.
  20. BersHan

    Neandertaller ölülerini gömüyordu

    Aynı uzmanlar, fosilleri sahtekarlık için de kullanıp, senelerce insanlara kakaladılar. Bu nedir? diye soranalra, sakın konuşma bilgin yok önce diploma al, uzlmanlaş sonra yarı maymun yarı insan fosili hakkında soru sorabilirsin dendi... Neticede, bilim adına kakalanan sahtekarlıklar yıllarca insanlara gerçek gibi dayatıldı...
  21. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Şu savunmaya bak, şu cümlelere bak, üstelik bunu yazanda kendisini müslüman olarak tanıtan bir insan. Hey gidi Aziz Nesin hey, meğer çok haklıymışsın.
  22. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    Ne oldu zoruna mı gitti, saçmalamanı suratına çarpmam. Adam gibi kuracağın olmayan cümlelerin mi tükendi. Syafayı geriye al ve yazılanı tekrar oku. Ezbere yazmaktan vazgeçip, söylenenleri anlarsan, belki ne demek istediğimizi de analrsın. Kötüyü kötü ile örneklendirip, karşı düşünceye itham etmek...Umarım anlayabilmişsindir.
  23. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    Sen önce tartışma adabını öğren sonra konuş, boş boş ötüp duruyorsun, hiçbir bilgin yok hiçbir ilmin yok ama yazılanı kaale almayıp sapkın fikirlerini ortaya sunmaktan da geri kalmıyorsun. Önce bir düşün, eteklerinde taşı dök, sonra ortaya çık konuş. Boş işlerle uğraşma, varsa bir bildiğin, çıkıp anlat bizde tartışalım. Tek taraflı iftiralarını ancak senin gibiler dinler onun adına da tartışma denmez. Bilmem anlatabildim mi?
  24. BersHan

    Atatürk put değildir ama allah pekalada puttur

    İslamı yayıp geri kalanı yok etmek sözcüğünü neye dayanarak söylüyorsun. İslam dinini bilmiyorsun fakat cahilliğinede toz kondurmuyorsun. Bir konuda bilgin yoksa iftiran da olmasın. İslam dini mekkeli müşrikleri bile savaş sonrasında affetdi. Hangi din bu kadar hoşgörülü olabilir. Düşmanını bağışlayan tek din İslamdır. Sizler bunları gizleyip, iftiralarınızla yalanlasanızda, hak gün yüzüne her zaman çıkacaktır. Gel gelelim sizin demokrasi anlayışınıza, elinize imkanı aldığınız zaman, demokrasi adı altında, halkı katleden, insanları inancı yüzünden vatanından kovan, idam eden, yok eden bir zih
  25. BersHan

    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

    İşte sizler bu kadar ahmaksınız, Ahmak diyince neden ahmak deniyor diyede sızlanmayın. Bir yanlışı savunurken başka bir yanlışıda bizlere itham etmeyin. Bu solcu zihniyetin politikasımıdır nedir bilmiyorum ama, çok boş sunuz çok. Savunmaya geçişiniz bile bir hezeyan, tayyibi örnek verip bizlere itham etmek, tam bir acziyetin göstergesidir.
×
×
  • Yeni Oluştur...