Jump to content

Robespierre

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.588
  • Katılım

  • Son ziyaret

Robespierre kullanıcısının paylaşımları

  1. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Şerafeddin Elçi'nin 12 Eylül'de hapse atılmasını onaylamıyorum. Bu 12 Eylül'ün yaptığı hatalardan biridir. Ancak bir faşist cuntanın yaptıkları cumhuriyete mal edilemez. Şerafeddin Elçi Barzani'nin Türkiye temsilcisi gibi birşeydir. Barzani'nin ne bok olduğunu ise bugün görüyoruz. Kendi hırslarından dolayı, koca bir coğrafyaya benzin dökmekten çekinmiyor. Yok. Yalan haber falan yok. O lafın daha ağırlarını da etti. Sorun şu, keşke o bu tarafa şerefsiz demeseydi, Hürriyet de "sensin lan şerefsiz" dercesine o başlığı atmasaydı. Bu iş komple yanlıştır.
  2. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Bak, isteyince kupür bulunuyormuş.
  3. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ha, yalnız bu haberi ben de hatırlıyorum ya. Ahmet Kaya "ben Kürdüm" dediği için değil, PKK bayrağı altında Türkiye'ye küfür ettiği için yazılmıştı. Ama tabii Türkiye'ye küfür etmek serbest di mi? O linç değil, ama sen karşılık verince ne oluyor? Linç. O değil de sen bu linç kriterlerini yazsana bi. Neye linç diyorsunuz karıştırıyorum bazen.
  4. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ne yazıyordu? Ve daha önemlisi Şerafeddin Elçi sadece "Ben Kürdüm" mü demişti? Ne yapalım biliyor musun aslanım? Sen bir sunum hazırla bize aslanım. O şöyle dedi, bu böyle dedi diye minik bir özet geç. Çünkü yaklaşık 40 sene önceki bir olay. Bilen var bilmeyen var. İşkembeden sallamaya müsait bir konu. Hele de ajan-liberallerin işkembe hacmi hesaba katıldığında, oldukça tenzilatlı dinlemek gereken bir mevzu. İnceden kızdın mı? Ne oldu mesajların sonundaki smiley?
  5. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    O gazete kupürlerini gösterebilir misin? Sen gördün mü o gazeteleri? Çünkü aşırı bir abartma ve kendinize yontma huyunuz var. Bir eleştiri gelince direkt olarak "aneey linç oluyoom" diye zırlamanız meşhur zaten.
  6. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Sana birşey söyleyim mi? Kafamdaki modele lak diye oturuyorsunuz. Milim şaşma olmuyor. Alayınız bir tezgahtan çıkmış gibi tektipsiniz ama herbiriniz kendinizi çok özel sanıyorsunuz. Küçük burjuva hurafecilerisiniz.
  7. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Sözlü linç nedir lan? G.tünüzden element uydurmaya doyamadınız. Sözlü linç dediğin şey, eleştirmektir. Siz zaten eleştirelemezsiniz mına koyim. Sizi eleştiren, sizi linç etmiş olur. Direkt.
  8. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Cumhuriyeti yüce falan görmüyorum. Sahipleniyorum ve savunuyorum. Sen nasıl uyduruk bir "özgürlük" mitine bağlı isen ben de cumhuriyet ve aydınlanmaya bağlıyım. Sen özgürlük fikrini ne kadar yüce görüyorsan ben de cumhuriyet ve aydınlanmayı o kadar yüce görüyorum. Ajan-liberallerin çok iyi bir numarası vardır. Sizin gibi düşünmeyenleri temsil eden bir korkuluk yaratıyorsunuz, sonra ona saldırıyorsunuz. Biz sizin çizdiğiniz karikatür değiliz. Aslan gibi devrimcileriz. Herşeyi sorgular, herşeyi eleştiririz.
  9. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Haah! Şöyle dilin açılsın da, gerisi gelir zaten.
  10. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    İlla analiz kurumu istiyorsun yani. Olmadı diyorsun tıkaç. Yanlardan sızdırma mı yaptı? Biraz çevirsen sıkışır aslında. Az bi gayret...
  11. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ulan başlayacam sizin "kart-kurt" muhabbetinize ha! İyi ki gerizekalı bir albay böyle bir söz etmiş! Kürt ve cumhuriyet sözü geçince, hemen gevrek gevrek gülüp "kart-kurt" diyorsunuz, aklınız sıra ağzımızın payını vermiş oluyorsunuz. Bunun bir tık ötesinde bir numaranız yok. Kart kurt ehe ehe ehe! Kürt sorununu çözdük. ehe ehe ehe! Türkiye'de 1980'e kadar mahkemelerde Kürtçe tercüman bulunurdu. Türkçe bilmediği için derdini anlatamayan Kürt kökenli yurttaşlara tercüman verilirdi. Oldu mu sana kart kurt? MHP bile Kürtçe dergi yayınlardı. Bu mu sana kart kurt? "
  12. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Bir tıkaç buldum. İsteyen ağzına tıkar, isteyen g.tüne! http://odatv.com/erdogan-islami-kemalist-oldu-diyen-ben-degil-hasan-cemal-2209171200.html
  13. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ama bu ismi kendine müstear isim olarak almış olan geri zekalı
  14. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ah be abim böyle karmaşık bir komploya niçin ihtiyaç duyulsun. Tayyip Erdoğan ben BOP eşbaşkanıyım dedi, seçime girdi milletin üçte birinden oy aldı. Hırsızlık kayıtları çıktı, milletin yarısından oy aldı. Daha oyuna, tiyatroya ne ihtiyaç var ki? Herşey olduğu gibi ortaya konsa ne değişiyor ki?
  15. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Phaselis nedir?
  16. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Başka türlü birşey istiyorsun ama ne istediğini sen de bilmiyorsun değil mi? Süper olsun, şaane olsun, herkes mutlu olsun. Minik kalpler uçuşsun.... Eski rejim neymiş? Neyimiz eskiymiş mesela? Üreten Türkiye, laik bilimsel eğitim, medeni hukuk, ekonomik adalet... Bunları savunuyoruz. Nesi eski bunların? Ya da sen yeni olarak ne söylüyorsun?
  17. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Sana birşey soracağım. Sen Vatan Partisi'nin saydığım 3 program başlığını olumlu mu buluyorsun? Yani bir parti PKK ve Fetö ile ciddi olarak mücadele etse, batıya karşı Asya'ya yakınlaşarak bir denge politikası gütse ve milli ekonomiye yönelse o partiye yakınlaşır mısın? Sen bu konunun bir tarafı olarak kendini görüyor musun? Kuşkularını dile getirmekte amacın ne? Vatan Partisi'nin programı güzel ama Tayyip Erdoğan o çizgiye aslında gelmedi, sizi kandırıyor mu demeye çalışıyorsun? Yoksa Perinçek kendi pozisyonunu meşrulaştırmak için böyle bir bahane ileri sürüyor mu diyorsun?
  18. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Sende ciddi mantık problemleri var. Sana diyorum ki, Tayyip Erdoğan bizim parti programı çizgisine yaklaştı, sen diyorsun ki hayır yaklaşmadı. Ulan program bizim programımız, bırak da biz karar verelim ona. Ne acayip insanlar var ya.
  19. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    İlk mesajlarını Perinçek lehine yazsaydın senin hakkında bir kanaat oluşurdu. Aleyhine yazdın, yine bir kanaat oluştu. Çaktın mı? Kurnazların en büyük hatası kendilerini çok zeki sanmalarıdır. Değilsiniz canım kardeşim, kuş avlamaya çalışan ev kedisi gibisiniz. Kafanızı çimenin içine gömüyorsunuz ama kıçınız üstte dans ediyor. Olmuyor yani. Yemiyoruz.
  20. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Abi Demirel'in meşhur bir sözü vardı, kendim için birşey istiyorsam namerdim derdi. Emin ol aynısını Aydınlıkçılar daha fazlasını söyler. Kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz. Vatan için gerekirse şeytanla bile anlaşırız. Mesele budur. Doğu Abi'nin ikbal derdi olsa, çoktan bir merkez sağ partiden bakan falan olmuştu. Doğu Abi'nin babası eski Adalet Partisi milletvekilidir. Zamanında Apo, Doğu Abi ve 3 arkadaşına milletvekilliği önerdi, onu kabul etmedi. Bu olayı bizzat Öcalan ağzı ile söylemiştir. Benim teklifimi kabul etmedi diye sorguda söyledi.
  21. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Vallaha mı? Perinçek aleyhine yazdığın yazı, foruma yazdığın 4. mesaj. İlk üç mesajında ne yazdın acaba? Bir kazık olduğu açık biraderim. Hatta ucunu buradan görebiliyorum ben. Sen sıkıntı yapma.
  22. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    AKP'nin tabanını genişletmek derken, AKP'nin İslamcı kışkırtmaları bırakması kast ediliyor. Bu şekilde teröre karşı daha geniş bir mutabakat sağlanır. Sana mantıklı gelmedi mi bu? Bu söylediğinde ciddi mantık hatası olduğunun farkındasın değil mi? Fazla düşünmeden mi yazdın bunu? Bir doğruyu 1 kişi de söylese o doğrudur. Doğruları söylemenin kafa sayısı ile bir ilgisi yoktur. Bizim çizgimiz; 1- PKK ve Fetö'ye karşı mücadele, 2- Batıya karşı Asya ile ittifak, 3- Milli ekonomidir. İktidarda olan parti ne kadar güçlü olursa olsun, tarihsel koşullar o partiyi bizim savu
  23. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Bu ifade çirkin. Açıkçası duyduğumda bende de bir öğürtü hissi oluştu. Tepki gösteren arkadaşları anlıyorum ama bu tepkinizi abartmayın. Doğu Abi fazlasıyla vatan savunmasına odaklanmış durumda. Tayyip Erdoğan'ın ister istemez Türkiyeci bir çizgiye sürüklenmesine çok seviniyor. Ama vatanı savunma çizgisi tek başına Kemalist olmaya yetmez. Aydınlanmacı da olmak gerekir. İslamcı barbar yığınlarının bu anlamda Kemalist olması mümkün değildir. İfade kışkırtıcı ve abartılı. Keşke böyle bir söz söylemeseydi.
  24. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Foruma gelir gelmez Perinçek'e dalarak lafa girmişsin. Ne iş? Derinlere giren kazıklar mı yedin? Neyin acısı bu?
  25. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Şu cümleyi düzgün şekilde okumaktan aciz olduğunuza inanamıyorum. Renklendirdiğim bölümleri, cümlenin içinde tekrar okuyun. Bir soğuk su için, sakinleşin, bir daha okuyun. Sonra gelin tekrar konuşalım. Olur mu aslan parçaları? Vatan Partisi ve Doğu Perinçek AKP ve Tayyip Erdoğan iktidarına zerre-i miskal kadar katkı yapmamışlardır. Hiçbir seçimde ona oy istemedik, zaten oyumuz, etkimiz, hacmimiz belli. Ulan Tayyip Erdoğan'a duyduğunuz nefretin on katını Doğu Abi'ye kusuyorsunuz. Manyak mısınız siz? Adam, ben söylemiyorum, analiz kurumları söylüyor
×
×
  • Yeni Oluştur...