Jump to content

Robespierre

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.588
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

Robespierre Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

3.132 profil görüntüleme
  1. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Şerafeddin Elçi'nin 12 Eylül'de hapse atılmasını onaylamıyorum. Bu 12 Eylül'ün yaptığı hatalardan biridir. Ancak bir faşist cuntanın yaptıkları cumhuriyete mal edilemez. Şerafeddin Elçi Barzani'nin Türkiye temsilcisi gibi birşeydir. Barzani'nin ne bok olduğunu ise bugün görüyoruz. Kendi hırslarından dolayı, koca bir coğrafyaya benzin dökmekten çekinmiyor. Yok. Yalan haber falan yok. O lafın daha ağırlarını da etti. Sorun şu, keşke o bu tarafa şerefsiz demeseydi, Hürriyet de "sensin lan şerefsiz" dercesine o başlığı atmasaydı. Bu iş komple yanlıştır.
  2. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Bak, isteyince kupür bulunuyormuş.
  3. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ha, yalnız bu haberi ben de hatırlıyorum ya. Ahmet Kaya "ben Kürdüm" dediği için değil, PKK bayrağı altında Türkiye'ye küfür ettiği için yazılmıştı. Ama tabii Türkiye'ye küfür etmek serbest di mi? O linç değil, ama sen karşılık verince ne oluyor? Linç. O değil de sen bu linç kriterlerini yazsana bi. Neye linç diyorsunuz karıştırıyorum bazen.
  4. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ne yazıyordu? Ve daha önemlisi Şerafeddin Elçi sadece "Ben Kürdüm" mü demişti? Ne yapalım biliyor musun aslanım? Sen bir sunum hazırla bize aslanım. O şöyle dedi, bu böyle dedi diye minik bir özet geç. Çünkü yaklaşık 40 sene önceki bir olay. Bilen var bilmeyen var. İşkembeden sallamaya müsait bir konu. Hele de ajan-liberallerin işkembe hacmi hesaba katıldığında, oldukça tenzilatlı dinlemek gereken bir mevzu. İnceden kızdın mı? Ne oldu mesajların sonundaki smiley?
  5. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    O gazete kupürlerini gösterebilir misin? Sen gördün mü o gazeteleri? Çünkü aşırı bir abartma ve kendinize yontma huyunuz var. Bir eleştiri gelince direkt olarak "aneey linç oluyoom" diye zırlamanız meşhur zaten.
  6. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Sana birşey söyleyim mi? Kafamdaki modele lak diye oturuyorsunuz. Milim şaşma olmuyor. Alayınız bir tezgahtan çıkmış gibi tektipsiniz ama herbiriniz kendinizi çok özel sanıyorsunuz. Küçük burjuva hurafecilerisiniz.
  7. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Sözlü linç nedir lan? G.tünüzden element uydurmaya doyamadınız. Sözlü linç dediğin şey, eleştirmektir. Siz zaten eleştirelemezsiniz mına koyim. Sizi eleştiren, sizi linç etmiş olur. Direkt.
  8. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Cumhuriyeti yüce falan görmüyorum. Sahipleniyorum ve savunuyorum. Sen nasıl uyduruk bir "özgürlük" mitine bağlı isen ben de cumhuriyet ve aydınlanmaya bağlıyım. Sen özgürlük fikrini ne kadar yüce görüyorsan ben de cumhuriyet ve aydınlanmayı o kadar yüce görüyorum. Ajan-liberallerin çok iyi bir numarası vardır. Sizin gibi düşünmeyenleri temsil eden bir korkuluk yaratıyorsunuz, sonra ona saldırıyorsunuz. Biz sizin çizdiğiniz karikatür değiliz. Aslan gibi devrimcileriz. Herşeyi sorgular, herşeyi eleştiririz.
  9. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Haah! Şöyle dilin açılsın da, gerisi gelir zaten.
  10. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    İlla analiz kurumu istiyorsun yani. Olmadı diyorsun tıkaç. Yanlardan sızdırma mı yaptı? Biraz çevirsen sıkışır aslında. Az bi gayret...
  11. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ulan başlayacam sizin "kart-kurt" muhabbetinize ha! İyi ki gerizekalı bir albay böyle bir söz etmiş! Kürt ve cumhuriyet sözü geçince, hemen gevrek gevrek gülüp "kart-kurt" diyorsunuz, aklınız sıra ağzımızın payını vermiş oluyorsunuz. Bunun bir tık ötesinde bir numaranız yok. Kart kurt ehe ehe ehe! Kürt sorununu çözdük. ehe ehe ehe! Türkiye'de 1980'e kadar mahkemelerde Kürtçe tercüman bulunurdu. Türkçe bilmediği için derdini anlatamayan Kürt kökenli yurttaşlara tercüman verilirdi. Oldu mu sana kart kurt? MHP bile Kürtçe dergi yayınlardı. Bu mu sana kart kurt? "
  12. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Bir tıkaç buldum. İsteyen ağzına tıkar, isteyen g.tüne! http://odatv.com/erdogan-islami-kemalist-oldu-diyen-ben-degil-hasan-cemal-2209171200.html
  13. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ama bu ismi kendine müstear isim olarak almış olan geri zekalı
  14. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Ah be abim böyle karmaşık bir komploya niçin ihtiyaç duyulsun. Tayyip Erdoğan ben BOP eşbaşkanıyım dedi, seçime girdi milletin üçte birinden oy aldı. Hırsızlık kayıtları çıktı, milletin yarısından oy aldı. Daha oyuna, tiyatroya ne ihtiyaç var ki? Herşey olduğu gibi ortaya konsa ne değişiyor ki?
  15. Robespierre

    Doğu Perinçek Nedir, Ne Değildir?

    Phaselis nedir?
×
×
  • Yeni Oluştur...