Jump to content

Mudiban Çivitgorz

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    85
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Mudiban Çivitgorz Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Mudiban Çivitgorz

    CHP'den Kürt Sorununa

    meral akşenir'in tunceli ziyareti chp den daha başarılı geçti. eğer gösrsellik yanıltıcı değilse iyi parti doğuda akp ile yarışabilir.
  2. Mudiban Çivitgorz

    Yerli Otomobil Rezaleti

    Arıyorlar yerli otoya motor nereden bulabiliriz diye. VAZ-2101 taksalar kimse anlamaz nasıl olsa.
  3. Mudiban Çivitgorz

    Diyanet imamının İtirafları.

    cuma namazlarında camilerden toplanan paralar cemaatlerin ana gelir kaynağıdır.
  4. Mudiban Çivitgorz

    Adnan Oktar parayı nerden buluyor?

    Faizden buluyor nereden bulacak? ilaç kuryesi, yılbaşı piyangosundan kazandığı 15 milyon TL ikramiyesini bankaya yatırdı şimdi aylık 175 bin TL faiz aıyor. Adnan oktar da aynısını yapıyor.
  5. Mudiban Çivitgorz

    DÜNYA BİZİ KISKANIYOO000000000R

    Fransa’dan et ithal edilecek 6bin ton. Karslı hayvan besicileri kıskançlıktan çatlayacak! Yerli hayvancılık koyun mahsulünden çoğaldığı için büyük baş hayvanlar israf, sevimsiz ve gereksiz oluyorlar.
  6. Mudiban Çivitgorz

    Kolay Leziz Yemekler.

    tavuk nugget ve şinitzel yemekten nefret eder oldum artık. haftanın 2 günü tavuk nugget, diğer 2 günü tavuk şinitzel yiyorum.
  7. Mudiban Çivitgorz

    Tayyip burada ne demek istiyor?

    Tayyip değiştirdiği anayasayı bilmiyor. Bu adam ne diyor diye fazla salık vermeyin dediklerine. Seçmenin hangi usülde 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı göstereceğine ilişkin yasa yokken, Tayyip diyorki "100 bin imza toplayamıyorsa, zaten bu yolda bu mücadeleyi vermek zor bir iş, yürümez" Lan yok öyle bir yasa nereden çıkardın 100 bin imza toplamayı? Zaten dünkü Michel Scott ile yaptığı röportaj iyice ortaya çıkardıki Tayyip Erdoğan bunama evresine girmiş durumdadır. LCI kanalında Michel Scott Erdoğan'a soru soruyor. Erdoğan’ın danışmanları Michel Scott'ın arkasında ot
  8. Mudiban Çivitgorz

    Allahın boyna doladığı Kuş!

    islami astroloji eski yunan'a, islami ahiret eski mısır'a, islami şeriat eski mezopotamya uygarlıklarına, islami idealizm sanskrit indus, hint-iran'a dayanır.
  9. Mudiban Çivitgorz

    kitap tavsiyeleri

    Atilla Taş cezaevinde mizah kitabı yazdı: Sakıncalı Çökelek. Atilla Taş cezaevindeyken yazmaya başladığı kitabını bastı. ikinci kitabı oluyor bu Sakıncalı Çökelek. Birinci kitabı "Bir Delinin Kapak Defteri" 2015 "Ben yazar değilim. Böyle bir iddiam da yok ama yazdım bir şeyler.Tüm bunlar tarihe ve klavye başında ahkam kesenlere bir nottur"
  10. Mudiban Çivitgorz

    cüppeli ahmet hocanın big-bang yorumu

    "Boşuna, big bang bulursan ne yapacan, dünyanın ömrünü mü uzatacan avanak adam, adem babamızın 7000 senelik bi macerası var"... Telaşının püf noktası son kısımda. Adem babamızın 7000 senelik bi macerası var demesinde.
  11. Mudiban Çivitgorz

    Cennette kıdem farkı

    "Cennet ehlinden derecesi en düşük birisine 80.000 hizmetçi, 72 zevce vardır. Ona inciden, zebercedden ve yakuttan bir çadır kurulur. Bu çadır, Cabiye'den San'a'ya kadar uzanan bir büyüklüktedir." (Tirmizi, Cennet 23) Allah ziyadesini artırsın. En düşük dereceli cennet ehli bunları alabiliyorsa keşke hiç çıkmasaydık o cennetten.
  12. Mudiban Çivitgorz

    Deniz, Yusuf, Hüseyin...

    Banka soyana terörist mi denir? Deniz Gezmiş bankadan gasp ettiği parayı bugün yapsaydı ve eğer AKP'nin çıkardığı etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteseydi, ceza İndirimi sonrası, 5 yıl içerisinde başka bir adli suç işlememesi şartıyla tutuksuz yargılanırdı.
  13. Mudiban Çivitgorz

    Huzur ve İrfan

    Efe Aydal'ın Huzur ve İrfan videolarını, Alimler ve Medreseler Birliği videolarından daha başarılı buluyorum ben. Allah ve diğer bücür tanrılar Efe Aydal'ın yolunu açık etsin. Hazırlıksız müslümanların beyinlerine fatal error verdiriyor ama müslümanlar için de faydalı içerik hazırlıyor adam.
  14. Mudiban Çivitgorz

    Bilim vs. Din 1

    Yaratılış eğitimi almak için dünyanın ilk ortamının şartlarını oluşturmak lazım. Dünya ilk aşamada sıcaktı. kaos ve çarpışmalardan sonra alg tabakasının oluşması, alg varlığının çoğalması ve oksijenin çoğalması ve atmosfer oluştuktan sonra ökaryotların evrimi ilk ders olabilir. Ama bunlar hep evrim yine. Yaratılış kuramı bile evrimsiz eğitim dili gerçekleştiremez. evrim yaratılışa da method oluyor anlayacağınız.
  15. Allah insana rızık veren olsaydı gönderdiği peygamberinin görevine, konuşmadan önce sadaka almasını koymazdı. Peygamberle konuşmanızdan önce bir sadaka verin diyen tanrı mı insanların rızkını veriyor? islam mantığın baştan sakat bi kere. "Rızık bütün mahlukat için ezelde takdir olunmuştur" diyor ama afrika'da somali halkı kuraklıktan kaynaklanan rızıksızlıkta açlık çekerken, güney asya'da malezya, petrol satıyor dünya'ya. Her iki millet de müslüman. somali and malaysia. Ama aralarında ciddi bir fark var o fark coğrafya. Malezya topraklarından bugün çıkan petrol, yarın çin'de paraya dönüşüyor v
×
×
  • Yeni Oluştur...