Jump to content

Brad pit

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    214
  • Katılım

  • Son ziyaret

Brad pit kullanıcısının paylaşımları

  1. Brad pit

    Afganistan'da tam olarak ne oldu?

    Ama o vadiyi almalı şeklinde cümleniz var ya yukarı da, onu kastediyorum. Hemen trollükle itham etmeniz hiç hoş değil.
  2. Brad pit

    Afganistan'da tam olarak ne oldu?

    Talibanın kazanmasını neden istiyorsunuz anlamadım?
  3. Arkadaşlar nasıl oldu da elinde sadece keleşi olan 70 bin militan 300 bin kişilik orduyu yendi? Yada bu orda ile savaşmadan ülkeyi teslim aldı? Neden savaşılmadı? Amerika ile Taliban anlaşmalı olarak ilerliyorlar bu belli ancak amaçları nedir sizce?
  4. Brad pit

    Tanrı' dan daha anlamlı bir şey keşfettim.

    Hocam böyle mesajlar atmaya devam ederseniz insanlar tarafından dışlanır ve alay konusu olursunuz. Size tavsiyem,bir psikoloğa görünmeniz.Hasta olduğunuzu ima etmiyorum.Sadece her ihtimale karşı bi görünün.
  5. Brad pit

    Zafer Partisi Kuruldu

    Bu ilkel ruh hastası,sapık insanların gitmesi ülkemiz için hayati bi konu. Tum birikimlerimiz,kültürümüz, dilimiz,medeniyetimiz yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. Önceden ortadoğu ülkeleri içinde tek laik modern ülke bizdik.Bu özelliğimizi kaybetmek üzereyiz. O mağaradan çıkma ruh hastalarını acilen geri göndermeliyiz.Ve bu da yukarda söylendiği gibi imkansız değil, kararlı olmamız yeterli.
  6. Brad pit

    Tanrı' dan daha anlamlı bir şey keşfettim.

    Şu an konuya bakıyor ve atılan mesajları çay içerek okuyorum ???
  7. Brad pit

    Demokrasi İnsanın Doğasına Aykırı Mıdır?

    Milletvekilleride genelde patronlardan olduğu için yada onlardan bolca rüşvet aldıkları için, sermayeyi koruyorlar. İnsanların açlıktan intihar etmesi umurlarında bile değil. Birinin günümüzde aç olduğu için kendini öldürmesi korkunç bir şey. Ama kimsenin umrunda bile değil ve bu daha korkunç. Hiç insanlar açlıktan ölüyor diye ağlayıp feryat eden milletvekili gördünüz mü?
  8. Brad pit

    Ulusal Dil Neden Tek Olmalı?

    Haklısınız,ama bu seferde bu ülkeyi sadece Türklerin kurduğu ve bizlerin burada 2.sınıf insan olduğumuz algısı oluşuyor. Bizim hiç rolümüz olmamış, ülkeyi birileri kurmuş ve bizimde kalmamıza müsaade etmişler diye düşünüyor insanlar.Bunu açıkça söylemiyorlar ancak içten içe böyle düşünen onlarca insan var.
  9. Brad pit

    Ulusal Dil Neden Tek Olmalı?

    Sayın Kavak,yani aslında baştan düzeni buna göre kursaydık daha mı iyi olurdu sizce? Israrla birine Türkçe konuş demek hiç hoş değil.Heleki, içindeki o dile karşı nefretini gizlemek için,ulus devlet bahanesine sığınmak zavallıca.
  10. Brad pit

    Ulusal Dil Neden Tek Olmalı?

    Yani Türkçe Kürtçe fark etmiyor,koltuğu kapan ne istediyse o mu? Ya Kürt veya başka bir milletten biri bunu kabul etmiyorsa?
  11. Merhaba arkadaşlar, ulusal dilimiz Türkçe bankada kamuda her yerde Türkçe konuşup yazıyoruz. Peki neden? Bir değil 2 veya 3 ulusal dilimiz olsaydı kime ne zararı olurdu? Neden Kürtçe değilde Türkçe ulusal dilimiz? Ülke federal bi yapıda olsaydı ve belli yerlerde farklı diller resmi dil olsaydı sizce daha mı iyi olurdu?
  12. Brad pit

    Kaç yaşında ve neden

    Efendim bizler işsiz veya bekar değiliz ki. Ara sıra uğrayıp hal hatır sormak zor değil. Ayrıca bence insan esas,iş bulduğunda veya çocuğu olduğunda daha çok konuşmalı.Yaşadığı varsa zorluklar için tavsiye veren olur.Hem konuşup dertleşince rahatlar. Bence,biraz düşünmeden cevap vermişler size.Zamanlari olmadığı için değil de, burda olmak istemedikleri için yoklar.
  13. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Bunu sadece Kürtler mi yapıyor arkadaşım?
  14. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Burda biz kürtlere nefret kusmanın kimseye faydası olmaz.Dön bi anadolu insanına bak kimse kimseden daha modern değil.Ülkenin batısından doğusuna gittikçe alabildiğine ahlaksız,pis,yobaz insanlara denk geliyorsun. Kürtlerin kendilerinin ilkel olduklarını fark etmeleri çok zor.Bilincli insanlar kendilerini sorgular ve eleştirir. Ne yapıp ettiğinin farkındadır. Anadolu insanında da Kürtlerde de bilinç yok.Sadece kalabalık.
  15. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Saçmalama,yüzyıllardır birarada yaşıyoruz ülke ne senin ne bizim hepimizin.Evet maalesef doğu da cehalet kay be kat fazla.Ama kürtlerin cahil olması istendiği bu yönde çaba sarf edildiği için öyleler. Egitim seviyesini ve yapılan yatırımları düşün. Kürtleri cehalleten kurtarıp modern insanlar yapmaktan çok uzak.Doğuda ki dinci düşünce yapısı çok baskın.Orada doğan birinin bilimsel düşünüp aydın biri olması çok zor.Batıya göre çok daha fazla ve katı bi egitimden geçmeli kürt insanı.Eğitimsizliık en çok çıkarcı siyasetçiler ile uyuşturucu mafyalarının işine geliyor tabi.
  16. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Umarım hocam İmamoğlu veya Mansurun cumhurbaşkanı adayi olup tayyip itini tarihin çöplüğüne atmasının her gün hayalini kuruyorum.
  17. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Sorun sadece sığınmacılar mı? Bu millet bu cinayetleri haksızlıkları hukuksuzlukları umursamıyor.Birilerinin bitmeyen bi hırsla çalıp çırpmasınıda umursamıyor. Seçimle gideceğine inancım az olduğu için bu ahlaksız sapik insanlarla yaşamak istemediğim için böyle düşündüm.Ben Kürdüm ve atatürkçüyüm düşmanlarım ise siyasal islamcılar. Elbette bölünmeye karşıyım ama yaşanan onca kötülüğe rağmen hala destekleyenleri görünce onlarla yaşamaya bizleri layık görmüyorum.
  18. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Laik modern insanlar olarak bölünmeliyiz, ülkenin büyük bölümü ahlaksız ve rezil.İzmir Antalya gibi şehirlerde kendi şehir devletlerimizi kurmalıyız gerekirse.Secimle gideceğine inancım az.
  19. Brad pit

    Hobilerim

    Düşünme hobim var.Maliyeti sıfır. Sanırı maliyeti en az olan hobiye sahibim.?
  20. Brad pit

    Mülteciler Gönderilebilecek Mi?

    Seçimleri kaybetmesi durumunda savaş çıkarmak sonu olur,böyle bi salaklık yapmaz. Gelenler Abd yanlışı Afganlarmış.Taliban öldürmesindiye Bidenın isteği üzerine Tayyip ülkeye aldı.
  21. Brad pit

    Kaç yaşında ve neden

    Hocam selâmlar bu konuya mesaj atan diğer üyelerle hala görüşüyor musunuz? Görüşüyor iseniz sorar mısınız,neden artık burda değiller?
  22. Anladığım kadarıyla Sars virüsü.
  23. Yine de böyle komplo teorileri olan üyeleri çok seviyorum. Hayatımıza renk katıyorlar.
  24. Brad pit

    Su ısıtıcısı vs Tüp

    Ten ten ilgin için teşekkür ederim. Isıtıcıda yalıtım yok maalesef bildiğimiz Arcelik Kettle 1000 Tl ye aldım. Yemeği tüplü ocakta yapıyoruz. Yemek içinde elektrikli ocak mı kullanalım?
  25. Merhaba arkadaşlar,tüpte mi su kaynatmak daha ekonomiktir yoksa su ısıtıcısında mı? Bulunduğumuz sitede doğalgaz yok maaalesef.
×
×
  • Yeni Oluştur...