Jump to content

everest

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.150
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

everest Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Ocak 1

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. everest

    tanrı nasıl olmalı...

    Daha önce de aynı konu açılmıştı . Onunla benzer şeyleri yazıcam . Tanrı dediğin kafa dengi olacak arkadaş . Böyle Yukarıdan oramızı buramızı gözetlemeyecek dürüst olacak , röntgenciliği bırakacak . İki ileri bi geri olmayacak . Delikanlı olacak . En azından kafası yarattığı moronlardan daha fazla çalışacak . Bayan olacaksa da benim olacak . Gerisi yalan olacak .
  2. everest

    Evlendim

    Yahut hadi evlendin . Şu düğün dernek saçmalığı ne ki . Hiç anlamıyorum . Zaten zor olan bir işi daha da zorlaştırmak çok saçma geliyo bana . Buradan tüm evlenmeyi düşünen arkadaşlara sesleniyorum . Evlenmeye karar verdiyseniz düğünü aklınızdan çıkarın . Şöyle aile arasında basitçe toplaşmak en iyisi . Bu kadar boş masrafa hiç gerek yok . Yapılan masraflarla bir araba alınır be .
  3. everest

    Ve karanlık başlıyor...

    Tçk tçk .... Yine olmamış . Yine anlamamışsın . Daha önce mantıklı çıkarım yapamamanın nedeni merhamet duygusallığıydı . Şimdi ise agresifliğe dönüşmüş . Neden yazım bu kadar tahrik etti ki seni İşaretlediğin yerleri bir daha okumama gerek yok çünkü onları bizzat kendi ellerimle yazdım . Mavi pek yakışmamış onlara . Keşke ateş kırmızısı yapsaydın . Birde demişsinki 10-15 tane adam öldüren adamın akıl sağlığı yerinde olamaz . Bak bak bak . Hangi deneyimlerine dayanarak bun söylüyorsun ki ? Birde kalkıp bana araştırıp dava araştırmamı söylemişsin . E arkadaşım savıma karşı çıkan sensin . Sen
  4. everest

    Ve karanlık başlıyor...

    Tçk ... Olmamış . Anlamamışsın .. Demişsinki aman efendim o sapıkta benim çocuğumun biyolojik yapısını deformasyona uğrattı . Bende onu uğratıcam falan filan . E zaten bizde bu adam senin yada başkasının bilmem hangi yakınını deformasyona uğrattığı için ceza veriyoruz ya . Sonra bu cezanın niteliğini anlatmaya çalışıyoruz ya . Bak ne diyoruz iyi anlayın . Bir insanın bir suçu işliyorsa bu suçta o kişinin hayatında olan Yani onu bir şekilde etkilemiş hepsinin parmağı vardır dedik . O suç tüm sisteme mal olmuş bir suçtur dedik . Biz sistemin etkisi yüzünden zaten deformasyona uğramış birey h
  5. everest

    Ve karanlık başlıyor...

    Şimdi burada bazı arkadaşlar var . Onların bir kaç yazısından çıkardığımda bir kaç ana fikir var . Ve o ana fikirlere ithafen bunları yazıyorum . Çoğunuz kendinizden oldukça eminsiniz . Bir insanın yaptığı davranıştan dolayı onun biyolojik yapısına müdahalede bulunma hakkını elinizde bulundurduğunuzu sanıyorsunuz . Ama yapamazsınız arkadaş . Yapmamalısınız . Bu hakkıda kendinizde bulunduramazsınız . Bu kişi 4 yaşında bir çocuğa da tecavüz etse 80 yaşında birine tecavüzde etse onun bir tarafını kurcalama hakkını kimse elinde bulunduramaz . Neden ? Çünkü kişi gelişimini salt kendi genlerin
  6. everest

    Biyoloji Soruları....

    Bu sorunun altında bir bit yeniği mi var Benim bildiğim sudaki oksijeni kullanabilmek için evrilmişlerdir .
  7. everest

    Lisede ateist olmak

    Ben lise 1 de ateistliğe geçişe başlamıştım . Biraz sancılı oldu ama mutlu sona ulaştım Sonrasında da ateist olduğumu belirtmekte çekinmedim hiç bir zaman . Tabi öyle zank diye ortaya çıkıp " bakın ulan ben ateistim huhahaa " falan gibi değil . Sadece konu inanç kısmına geldiği zaman hiç susmadım . Hep doğru bildiğimi belirtme gereği duydum . Dışlanma vs gibi durumlarım pek olmadı . Tabi bunun nedeni çevremin çağdaş kafa yapısından dolayı değil tamamen kendimle ilgili . Her durumda insanların ağzının payını vermekten çekinmemenin yanında üslubuma da dikkat etmekte fayda buldum . İnsanların ü
  8. everest

    Artık ben de bir (pozitif) ateistim

    Kendimize ait kararımız yok mu ? O halde kararlarımız kim veriyor ? Sen mi ? Ben şu an bu yazıyı sana yazarken bizzat kendi özgür irademle karar verdiğimi söyleyebilirim . Çünkü beni oluşturan parçacıklar beni ben yapan şeyler olduğuna göre özgür iradem yine her zamanki özgür irademdir . Senin pişmiş bir kekteki sütü , unu , yumurtayı Birbirinden bir şekilde ayırdığını kabul edelim . Sen ona yine kek mi diyeceksin ? Bu kafayla dersin hiçte şaşmam .
  9. everest

    Dollo yasası nedir?

    Ama buradaki tavuk örneği gayet açıklayıcıydı . Tavuklarda veya herhangi bir kuş türünde dişlerin oluşması ihtimali nedir ki . En fazla tırtıklı gaga yapısına sahip olabilirler . Çünkü şu an doğada gözlemlediğimz kadarıyla bunun aksini belirten hiçbir örnekle karşılaşmamaktayız . Yani bütün genler sonradan hortlayabilir diye birşey söz konusu değil . Ama bazılarının hortlaması muhtemel deniliyorsa doğru bir çıkarım .
  10. everest

    ADAMLA HAVVA VİDEÜLERİ

    Ben bunu beğendim
  11. everest

    ADAMLA HAVVA VİDEÜLERİ

    tolonbey resim eklemek için ileti yazdığın bölümün sağ orta bölümünde gülücük suratın iki yanında resim ikonu var . Üzerine gelince resim ekle diyor . Oraya ilgili resimin url sini kopyalıyacan . Url de resime sağ tıkladığında resmin url si kopyala diyor sende koplayamış oluyorsun . Sonra resim ekleye gelince yapıştır diyorsun bitti .
  12. everest

    Dollo yasası nedir?

    Dollo konusu anibalin açılımını yaptığı şekilde ise mantıklı . Ben bu konuda hiç araştırma yapmayıp direkt başlıkta belirtildiği gibi kaba biçiminin üzerinden yola çıktım .
  13. everest

    Gerçekleri görebilseydin - versiyon 2.0

    Başlık süper olmuş . Bir üst versiyonunu bende açmak istiyorum daha sonra . Burada teistlere çok iyi bir ders var görülebilirse ama benimki de laf . Hiç akıllanmıyacam hiç ....
  14. everest

    FORUMDAKİ İMZALIK İLETİLER

    Özgür iradeden tam anlamıyla bahsedecekseniz atom altı parçacıklarına kadar yolunuz var . Buyrun inceleyin . Özgür irade nerede ne şekilde neden ortaya çıkmış öğrenin . O kadar kapasiteniz varsa tabi .
  15. everest

    Muslumanlara Nacizane Tavsiyeler

    15 ) Bizimle allahın varlığını tartıştıktan sonra Tekrar kelime i şehadet getirmeyi unutmayın ( Çünkü bizimle bu tartışmaları yaparken dinden çıkıyorsunuz ) 16 ) Günde 5 vakit namazını kılın . 17 ) Zekatınız vermeyi unutmayın 18 ) Hacca gitmeyi ihmal etmeyin ( Hac sırasında düdüklenme ihtimali olsa dahi ) 19 ) Ramazan bayramlarında oruç tutmayı sakın ihmal etmeyin . Eğer bir gün bile kaçırdıysanız 60 gün tutmayı da unutmayın . Daha da tavsiyelerde bulunabilirim . Ama şimdilik 5 tane şart koşuyorum size .
×
×
  • Yeni Oluştur...