Jump to content

eflatun

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.717
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

eflatun Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. eflatun

    Erkek ateistlerin kadın ateistlerden fazla olması

    bu arada arkadaş pozitif ayrımcılığın tanımını bilmiyor. öğrenmesinde fayda var. muhtemelen forumda yıllardır belli dönemlerde boy gösterip ardından kaybolan ateşli genç cahil din savunucularından biri.
  2. eflatun

    Erkek ateistlerin kadın ateistlerden fazla olması

    ben bilmem beyim bilir diyenler var hala yer yüzünde de ondan
  3. eflatun

    Dinlere gerek kalmadı

    Dinlere gerek kalmadı ve dinler yok olmaya makumlar. Daha önce forumda bu konu hakkında birşeyler yazmıştım. Dinler düşünsel evrimin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır ve geçmişte gereklilik arzetmektedir. Peki neden dinler evrimin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır? Canlıların temel görevi genlerini bir sonraki nesle aktarmaktır. Temel içgüdüleri de hayatta kalmaktır. Bir canlının hayatta kalabilmesi için öncelikle etrafını tanımalı etrafındaki olayları incelemeli araştırmalı kendine göre sonuçlar çıkartarak (kısa yada uzun vadeli) bu sonuçlar doğrultusunda tehlikelerden korunarak hayatını
  4. "ey tanrı! sen benim tanrım olabilecek özelliklerin hiçbirine sahip değilsin. şimdi kaybol gözümün önünden." derdim
  5. eflatun

    Allah'ın Duyguları

    tanrı ne ister? gerçek bir tanrı hiçbirşey istemez. çünkü istemek sahip olma dürtüsü (yani sahip olmama durumu) yada ihtiyaç duyma anında gerçekleştirdiğimiz bir eylemdir. tanrı neye sahip değildir? yada neye ihtiyaç duymaktadır?
  6. eflatun

    Zina iyi birsey diyenler. Bir daha dusunun!

    beni bilen bilir normalde senin gibileri muhatap almam bu forumda ama sanırım sen yenisin. en azından ben yokken türemişsin. 1 serefrlik çiğneyeyim prensibimi. 1) kadınlara küçük kızlara ve hatta küçük erkek çocuklarına taciz tecavüz senin ve senin gibilerin takıldığı türediği tekke,dergah,şeyh şıh evi vb ortamlarda daha fazla olmaktadır. bu yüznden 1. madde ile zina ve dinlerin bunu yasaklamasını savunamazsın. ayrıca dinle bu konuda bir çok nikah türü icad etmişlerdir ki yeri geldiğinde arkadaşının karızını düzebilmen için taciz tecavüze yeltenmene gerek kalmadan nikahlarla işini halledebile
  7. eflatun

    Ölümü durdurun ateist olacağım

    neredeyse 7-8 aydır bu foruma hiç uğramıyordum. gittim bu adam saçmalıyordu, geldim hala saçmalıyor. hiç mi birşey öğretemediniz bu arkadaşa ey forum ahalisi?
  8. eflatun

    Zina iyi birsey diyenler. Bir daha dusunun!

    zinanın tüm dinlerde yasaklanması eski çağlarda faydalı bir kuraldır. çünkü neslin korunması gerekmektedir. neslin korunması derken hayvanlardan zerre kadar farkı olmayan insanların sağda solda çarpık ve belkide zevk uğruna üremeleri çeşitli çirkinliklere de yol açabilir. örneğin eski çağda önüne gelenle üreme yapan bir kadının ileriki zamanlarda kendi öz çocuklarından biriyle yada bir babanın kendi öz kızıyla cinsel ilişki kurma ihtimali artmaktadır. ama günümüze dönersek artık hayat şartları eskisi gibi değil. 1) güvenlik güçleriyle tecavüz, taciz vb cinsel istismarlar engelleniyor ve böy
  9. eflatun

    Sonunda Huzur !

    mükemmel bir karar olmuş. sizi tebrik ediyorum. dinlere çok ince bir dokunuş. giderek kalınlaşacağından eminim.
  10. eflatun

    TEK TANRICI EDİB YÜKSELİN DİGERLERİNDEN FARKI

    edit - buraya birşeyler yazmıştım ama 3. şahısa hakarete girer diye editliyorum. uğraşmayalım şimdi allahın edibiyle. fazla vakit harcamayın bu kişi için deymez. inanıyorsanız da kafanıza göre inanın. başkalarının güdümüne ihtiyaç duymayın. böylece kölelik vasfınız biraz olsun hafifler.
  11. eflatun

    TEK TANRICI EDİB YÜKSELİN DİGERLERİNDEN FARKI

    edip yüksel şarlatanın tekidir. fazla vakit harcamayın bu kişi için deymez. inanıyorsanız da kafanıza göre inanın. başkalarının güdümüne ihtiyaç duymayın. böylece kölelik vasfınız biraz olsun hafifler.
  12. eflatun

    Hz. Muhammed

    bu ne kafasıdır? ben de ondan istiyorum. hey barmen!
  13. eflatun

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    radikal gazetesi cemaatin yeni sesi. türk silahlı kuvvetlerinin yılmaz yıpratıcısı.
  14. elbetteki inanmak daha büyük bir risktir. 1000lerce çeşit tanrıya inanmış inanan insan var. tanrının var olma ihtimali 1/2 * bu tanrının allah olma ihtimali 1/1000 = 1/2000 tanrıya inanmamak 1/2. yani allaha inanıp da kaybetmek 1999/2000 ken tanrıya inanmayıp kaybetmek 1/2 dir. bol şans herkese
  15. eflatun

    beni tanrı mı yarattı?

    yanlış soru. doğru soru beni tanrı yaratsa ne fark eder? ben eğer hayatımı beni tanrı diye ona yalakalık yapacağım diye geçireceksem yaratmasın be arkadaş. kalsın. ellemesin.
×
×
  • Yeni Oluştur...