green75 0 Oluşturuldu: Şubat 26, 2011 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 26, 2011 İyi Bir lİderdeki Vasıflar Nelerdir? Dahil Olduğunuz Gruplarda Ne Tür Bir Liderle Çalışmak Sizi Mutlu Eder? Lider derken aklınıza illa ki siyasi parti grup başkanları gelmesin. Müdürünüz, Patronunuz, Evin Reisi, Genel Müdürünüz vs, o kadar fazla lider var ki etrafımızda, ben bir siyasi partiye üye olsa idim, RTE yerine Kılıçdaroğlu ile çalışmak isterdim, her ne kadar kamuda çalışıyor da olsam, birlikte çalıştığım en küçük amirin bile KIlıçdaroğlu Karakterinde olmasını isterdim Link to post Sitelerde Paylaş
Ateist Bakis 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi İyi Bir lİderdeki Vasıflar Nelerdir? Dahil Olduğunuz Gruplarda Ne Tür Bir Liderle Çalışmak Sizi Mutlu Eder? Lider derken aklınıza illa ki siyasi parti grup başkanları gelmesin. Müdürünüz, Patronunuz, Evin Reisi, Genel Müdürünüz vs, o kadar fazla lider var ki etrafımızda, ben bir siyasi partiye üye olsa idim, RTE yerine Kılıçdaroğlu ile çalışmak isterdim, her ne kadar kamuda çalışıyor da olsam, birlikte çalıştığım en küçük amirin bile KIlıçdaroğlu Karakterinde olmasını isterdim Ben koyun geleneğine karşıyım. Lider ne demek? İt sürüsü müyüz biz? Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi Insanlari tanimak istiyorsan iktidar da gör.Hepsi icin gecerli... Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi ne iş yapıyoırsunuz ateist bakış? Link to post Sitelerde Paylaş
Ateist Bakis 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi ne iş yapıyoırsunuz ateist bakış? patronsuz iş Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi sayın pilling ne demek istediğinizi açar mısınız Link to post Sitelerde Paylaş
Zerdüşt 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi Ben koyun geleneğine karşıyım. Lider ne demek? İt sürüsü müyüz biz? anarşizm gelsin değil mi ? Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi petrol şirketin mi var? ) Link to post Sitelerde Paylaş
Ateist Bakis 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi petrol şirketin mi var? ) satabileceğim uzmanlığım var Bu da beni devlet başkanı da olsa kimse önünde eğmiyor. Sistemin kölelerinden değilim ben. Ayrıca konu ben değilim. Senin sorunu yönelttiğin kişiler Sistem Köleleri. Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi patronsuz iş Petrol şirketiniz yoksa, direk yada indirek birileri patronluk ediyordur Link to post Sitelerde Paylaş
Ateist Bakis 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi anarşizm gelsin değil mi ? Anarşizm fazla patırtılı gürültülü Yani normal dozajda tutamıyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi evt konu sen olmadığın için birilerinin liderlere ihtiyacı var ben de sürü zihniyetine karşıyım ama, değerimi bilen, çalışmamı takdir eden, dost olabilşeceğim bir patron, müdür vs, halk dostu bir liderin olabileceğine inanıyorum Link to post Sitelerde Paylaş
Zerdüşt 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi Anarşizm fazla patırtılı gürültülü Yani normal dozajda tutamıyorlar. evet biraz öyle pink floyd'un kliplerini izlerken hep bu patırtı çağrışıyor insanın beyninde. devletin tüm elemanları nihilist olsun o zaman yönetim de boşluğa kayar tam istediğimiz rahatlık Link to post Sitelerde Paylaş
KaraCat 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi sayın pilling ne demek istediğinizi açar mısınız Bir karakolda komiser,is yerinde sef,patron,okulda ögretmen,asker de cavus,parti de genel baskan vs.vs.vs... Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi Sistemin Köleleri ) fikrinizi söyleyin Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi Bir karakolda komiser,is yerinde sef,patron,okulda ögretmen,asker de cavus,parti de genel baskan vs.vs.vs... insanları tanımak istiyorsan demişsin tamam işte tanıdığın insanların eksilerinden yola çıkarak olması gerekeni yani ne tür insanlarla bi arada çalışırken hayttan keyif alınabileceğini soruyorum Link to post Sitelerde Paylaş
herdaimmulayim 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi RTE nin yerine Kılıcdaroğlunu koyuyorum ve ne göreyim sadece renk laciverte kaymış... İçerik hemen hemen aynı Link to post Sitelerde Paylaş
green75 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi RTE nin yerine Kılıcdaroğlunu koyuyorum ve ne göreyim sadece renk laciverte kaymış... İçerik hemen hemen aynı siyahtan laciverte dimi? iyi bir gelişme ve tercih nedeni Link to post Sitelerde Paylaş
batatesci 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi (düzenlendi) RTE nin yerine Kılıcdaroğlunu koyuyorum ve ne göreyim sadece renk laciverte kaymış... İçerik hemen hemen aynı Bence Kılıçdaroğlu'ndan belki siyasetçi olmayabilir ama en azından adam dürüst, yanı ikisini bir tutmak biraz insafsızlık olur. Düzeltme:Siz zaten ton farkından bahsetmişsiniz, pardon. Şubat 26, 2011 tarihinde batatesci tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Şubat 26, 2011 gönderildi Raporla Share Şubat 26, 2011 gönderildi kurnaz bir tilki işi sanırım siyaset...ondan öyle dedin sir Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts