Jump to content

Ateist Bakis

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.362
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

4 Takipçiler

Ateist Bakis Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Ateist Bakis

    Bir teist ateist taklidi yapabilir mi?

    Sen bir deistsin. Bu nednele iddiaya girdiğiniz konu bir teistin ateist taklidi yapıp yapamayacağı değil, Bir deistin ateist taklidi yapıp yapamayacağı olacak.
  2. Ateist Bakis

    şaşkınlık...

    Tek yol maddeye tutunmaktır. Herşey maddedir. Madde harici bir şey yoktur. Buna tutanabilirsin. Uçmaz ve savrulmaz.
  3. Ateist Bakis

    Ateizm sorularına cevaplar

    Ateist soru sormaz ki. Yani çizgi film kahramanlarıyla ilgili soruyu neden sorsun ki adam? - Şimdi patronumuz Allah, eğer 50 yıl namaz işçiliği yaparsam ne veriyor? - 100 yıl iman işçiliği yaparsam ne veriyor?
  4. Ateist Bakis

    Bir teist ateist taklidi yapabilir mi?

    Sen öyle san. Kimlik ele geçirmek için karı taklidi yapan, ateist taklidi yapan, ben yüzlercesine rastladım. Müslüman cennet için yedi sülalesini ardında bırakan bir adamdır. Anasını babasını çoluğunu çocuğunu sevdiklerini bir cennete satan adam, her şeyi yapar!
  5. Ateist Bakis

    Göklerle Yer Kaç Günde Yaratıldı?

    Sen harbiden bu saçmalığı bir argüman niyetine buraya mı getirdin? Ayrıca hesabında neden günler aynı değil? Yani neden 6. gün 250 milyon yıl iken, 1. gün 8 milyar yıl? Neye göre günlere denk gelen yıl sayısını azaltıyorsun?
  6. Ateist Bakis

    Bir teist ateist taklidi yapabilir mi?

    O yüzden bildik şeylere yönelir ya. Orman gibi düşün. Hansel ve Gratel gibi. Atılan taşları takip edersen, sorun olmaz. Taş yolundan ayrılırsan kaybolursun.
  7. Ateist Bakis

    Bir teist ateist taklidi yapabilir mi?

    Neo Nurcularla tanışmadın galiba. Neo Nurcular Nurun yayılması için alem ve grup seks bile yaparlar. Allah da yok derler, Muhammede de söverler. Çünkü bu bir yatırımdır. Ve daha sonra bu yatırımı tersine çevireceklerdir.
  8. Ateist Bakis

    Bir teist ateist taklidi yapabilir mi?

    Yapılabilir. Ve yapılıyor da. Sistematik bir şekilde hem de. Yapanlar dışarıdan elde ettikleri birikimlerle kendilerine ait bir tasarım yaparlarsa tanınacaklarını biliyorlar. O nedenle ya kesn bir şekilde ateizmin kapsamında sorunlu bölge olarak bilinen ahlak, ensest, çalma, öldürme vb yerlere yönelirler. Ya da mevcut materyalleri, yine mevcut klişelerle tekrar ederler. Bunu niçin yaparlar? Buna koro yapmak deniyor. Ateistler sonuçta bir doğruyu dile getiriyorlar. Ancak doğruyu dile getirenleri belirli bir bölgedeki küçük koro olarak düşünürsen, onların yanına bir o kadar daha adam yo
  9. Ateist Bakis

    Mars'a Insanli Yolculuk ve Gereken Teknoloji

    Ya buna hiç gerek yok. Simülasyon teknolojisine yatırım yapsınlar. Oraya yapay insan makineleri göndersinler (yani iki ayak, iki kol, parmaklar, üç boyutlu görüntü gibi) Buradan da insanlar play station gibi makinelere bağlansınlar yeter. Elini kaldırsın, oradaki cihazın eli kalksın, yürüsün o cihaz yürüsün vs gibi. Böyle cihazlarla oraya 50-60 kişilik bir fanus köy inşa ettikten sonra insanlar gider. Hatta bana kalsa benim daha çılgınca fikrim var. Oraya sürekli genişletilen bir sera yapılsın. Ayda 10 km genişlesin ve ağaçlar büyüdükçe sera da yükseltilsin. Artık bitki bilimcilerle p
  10. Ateist Bakis

    Günlerdir aklımda bir soru var

    Ateizmin yaptığı tartışmaya girmek değil, yanlışı işaret etmektir. Bundan 5 bin yıl önce dünyada tek tanrılı inançlar yoktu mesela. Hep çok tanrılı, insan tanrılı, doğa tanrılı, simgeli, sembollü inançlar vardı. O zaman da bunların yanlış olduğu vurgulandı. Ne yani şimdi gidip de o saçma sapan zamanlardaki şeylerle uğraşma ihtiyacı mı hissedildi? Hayır. Biz bunun yanlış olduğunu söylüyoruz. Sizler ise bunun yanlış olduğunu anlamayacak kadar hastasınız. SOnuç ne olacak? Sen 2 bin yıl önceki komik heykel ve sembol tapıcıları tarih kitaplarına nasıl geçtiyse, aynen öyle 2 bin yıl sonraki
  11. Ateist Bakis

    Allah Yoksa Şeriat Nereden Geldi?

    Sağol bilgilendirme için Ey müslüman!
  12. Ateist Bakis

    Görevimiz Süphaneke

    Yukarıdaki kuluvallahudan 3 tane Aşağıdaki fatihadan 1 tane okuyunca kazadan beladan korunuyorsun. Öyle ki bir test yapmışlar ve radyoaktivitenin yoğun olduğu yerlerde 3 kulhuvallahu 1 fatiha okuyanların üzerlerindeki ölçüm cihazları radyoaktivite uyarısı vermezken, okumayanların cihazları yüksek radyoaktivite alarmı vermiş. Allahın hikmeti işte.
  13. Ateist Bakis

    Görevimiz Süphaneke

    Yok o manada sormadım. Kişisel detaylarını umuma açık yazma istersen. Karabüklü bir tekerleme kullandın. Ayrıca o tekerlemeyi Karadeniz bölgesinde bir kaç ilde halen devam ettirirler. Ben de o civardansın sandım. Önemli değil. Demek İç Anadolu için de eskilerden Karabük bir ticaret merkeziydi (Tekerlemelerdeki bu tür şeyler genelde ünlü ve bilinen merkezleri hedef alır, İstanbul gibi mesela, o yüzden karadeniz üzerinden geçiş yolu olarak eskiden Karabük normal, demek iç anadolu için de bir merkezmiş)
  14. Ateist Bakis

    Görevimiz Süphaneke

    Onu biliyoruz da, 1-2 sayfa daha yazı yazmam lazımdı. Çünkü esasında örümcek ve kuş aksiyon sahnelerindeydi Ayrıca o ögeler islam kaynaklarında dünyanın en büyük kilitleri gibi kullanılır. Duyan da sanki Lazerli güvenlik sistemli, geçilmesi imkansız, çelik kilitler sanar anasını satim Halbuki bir örümcekle bir kuş En komiği de bazı saflar bu kuşu anlatırken ipin ucunu kaçırıp, kuş yavru yumurta falan uzatırlar. Kuş hemen yuvayı yapmış, hemen çiftleşmiş, hemen yumurtlamış, hemen de yavrular yumurtadan çıkmış O kısmı aslına uygun kullansaydım, o kısma kadar 2-3 sayfa yazı yazmak zoru
  15. Ateist Bakis

    Bloğum Kapatıldı

    Pante, Boncuk boncuk parçalardan oluşan tanrın seni üzenleri mutlaka cezalandıracaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...