Nörofizyolog 0 Oluşturuldu: Eylül 10, 2016 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 10, 2016 Ölünce kadavra olarak kullanılmak üzere cesedimi bağışladım. Kabir azabından kurtulduk ? Link to post Sitelerde Paylaş
Secular Humanist 0 Eylül 10, 2016 gönderildi Raporla Share Eylül 10, 2016 gönderildi azap ruha oluyor peri masallarına göre ,bedenini satman kurtarmaz herhangi bir şeyi Link to post Sitelerde Paylaş
impressivo 0 Eylül 11, 2016 gönderildi Raporla Share Eylül 11, 2016 gönderildi 5 hours ago, Nörofizyolog said: Ölünce kadavra olarak kullanılmak üzere cesedimi bağışladım. Bir tanıdığım morgla ilgili çalışıyor. Geçenlerde morga girmiş, anlatıyor da. Ceset yıkıyor. 2 tokat patlattım diyor. Sonra devam ediyor ve anlatıyor. " a.k. karısı ; eğer beni tanısaydın ; 100 yaşına kadar yaşardın" diyor ; ölü hatuna hitap ediyor. Adam delinin teki ! Bedenini bağışlamadan önce bir defa daha düşün. Böyle manyaklar da var. Anlatırken komik geliyor, ama hiç de komik değil aslında !!! Link to post Sitelerde Paylaş
zırvacı 0 Eylül 14, 2016 gönderildi Raporla Share Eylül 14, 2016 gönderildi On 11.09.2016 at 00:16, Nörofizyolog yazdı: Ölünce kadavra olarak kullanılmak üzere cesedimi bağışladım. Kabir azabından kurtulduk ? cok güzel bir davranış tebrik ederim. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts