Jump to content

Eisenheim

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    322
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Eisenheim Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 02-07-1992

Contact Methods

  • MSN
    x.guevara.x@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Antalya

Güncel Profil Ziyaretleri

1.816 profil görüntüleme
  1. Eisenheim

    Atatürk'ün dini kullanması!,

    Bu insanı neden kutsallaştırıyorsunuz neden kötü bir yönü olabilceğini kabullenemiyorsunuz hepimizini kıçını kurtardığı için mi sanırım öyle ama bu insan hata yapabilir millet için dini kullanabilir sigara,içki içebilir Can Dündar'n Mustafa'sındaki gibi yalnızda takılabilir.. İnsan bu insan.!
  2. Eisenheim

    Hayvanlar neden acı çeker ?

    Bunlar hayvanların görünür yüzleri aslında gerçek olanlar başka bir boyutta yaşıyorlar cinler gibi
  3. Eisenheim

    sizce bu adam ateist mi? yoksa müslüman mı?

    İnandırıcı değil hemde hiç bir insanın bir insana 15,20 dk içinde güvenip hayatının sırrını vermesi gerizekalılıktan başka birşey değildir ya yalan söylüyorsunuz yada o hoca beyinsiz. .
  4. Eisenheim

    Zamanda Yolculuk

    Sanırım bugün en doyurucu cevap bu.
  5. Eisenheim

    Evlene bilmek icin Din degistirmek

    Artık ailelerden evlenmek için izin alınmasını saçma buluyorum sonuçta aileden izin değilde aileye haber verme durumu olabilir zaten aklı başında kişilerse eğer bunlar din'inide ırkınıda son derece hoş görceklerdir Ama zaten evliliği pek mantıklı bulmuyorum kendilerine güven bakımından sonsuz olan insanlar kendilerini bir evlilik cüzdanına hapsetmemeli tabi aralarında bu kadar güven yoksa evlenmeleri sakıncalı zaten ..
  6. Eisenheim

    TİPİK TÜRK KIZLARI

    İzdivaç programı gibi olmuş burası yahu türk kızları orta güzellikte az inatçı biraz kapris sahibi gayet hoş kişilikler bence Acaba onlara göre biz erkekler nasılız (:
  7. Eisenheim

    Ak parti porno sitelerden elini çek !

    Sonuçta insanların özel yaşamlarına karışıyorlar hangi savunma bunları haklı kılabilir? arkadaşlarında dediği gibi Aile koruma sistemi var çocuklar için yada bundan devlet değil aile sorumlu gerçi türk toplumunda aile kavramı sadece sözde kaldığı için özünde cahil,abaza yada çeşitli sıfatları barındırdığı için ailenin çocuğa pek bir yararı olmaz aile körkütük cahil be kardeşim ..
  8. Eisenheim

    Zamanda Yolculuk

    Evet bende bundan bahsediyorum ışık ne kadar çok engele takılırsa zaman bir hayli yavaşlıyor olmalı yani " kütleçekim arttıkça ışığın frekansıda azalır buna paralel olarak zamanda yavaşlar" cümlenize eş bir yaklaşım fakat Işık neden zamanla doğrusal olarak tutuluyor? Işık olmazsa zaman olmucakmıydı bunun nedeni hakkında aranızda bilgi sahibi olan varmı acaba? Neden ayrılmaz ikili bunlar. .
  9. Eisenheim

    kadınlar neden ezan okuyamaz..

    Zaten ancak bu kadar açık dille ifade edilebilirdi sizi kutluyorum. .
  10. Eisenheim

    KURAN' IN TANRISININ BEDDUALARI

    Ateistelog sonuçta ortaya atılan bir soru değil bir görüş var tartışma gereği sende buna cevap vermelisin veremiyorsan "yok pislik atıyorsunuz yok yalan atıyorsunuz" gibi serzenişlerde bulunmamalısın Kısaca Kıvırmamalısın. . Tartışmanın özelliklerenimi ve ne demek olduğunumu anlatalım yani burada ?
  11. Eisenheim

    İnananlar Daha Az Acı Çekiyor

    Gayet normal birşey umarım müslümanlar bunu suistimal edip "bakın gördünümüz tanrı varmış . ." gibi atıflarda bulunmazlar Sonuçta onların arkalarını yasladıkları "kafalarında canlandırdıkları" bir tanrı figürü var ve oradan bir yardım gelceğine %100 emin bir davranış sergiliyorlar sözüm teist arkadaşlara umarım suistimal etmezler bu durumu şu allah sesiyle terapi olayına dönmese bari bu işte . .
  12. Eisenheim

    Zina yapan kadın taşlansın mı?

    Ebu cehil biraz egoistlikmi yapmışsın sen. yani sonuçta senin sevdiğin senden soğuyup başkasına duygusal birşeyler beslemeye başlayabilir hatta onla yatabilir Aldatılmak elbette kötü birşey fakat bunu ona 100 kırbaç veya sopa'yla geri döndürmemeli. Çok ilkel ilkelliğini geçtim iğrenç bir davranış..
  13. Eisenheim

    Allah İnsanlarla İrtibatı Neden Kesti?

    Kendinizin çapında,kapasitesinde birşeyler yazıp derlemeye çalışmışsınız ama olmamış.. Her Baharda bitki yaratılıyor demişsin o ağacı kes bakalım çiçek açabiliyormu yada tanrı o çiçeği(bitkiyi) yaratabiliyormu ? yada kadının yanına erkeği koyma o tanrı gene "Anne karnında bir nufte suyundan" insanları yaratabiliyormu? Tanrı sen, ben, o ve bazılarımız olmadan bir haltı becerebiliyormu duanızda bunlarıda sorarsınız sevinirim. .
  14. Eisenheim

    Bir karikatür

    gayet güzellermiş ellerinize sağlık
  15. Eisenheim

    hangi takımı tutuyorsunuz?

    güldüm gece gece yani ne diyeyim [:
×
×
  • Yeni Oluştur...