Jump to content

mark of cain

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    427
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

mark of cain Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 15-06-1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    İstanbul,eastern coasts
  • Interests
    Opera,bale,cumhuriyet gazetesi,aydınlık gazetesi,yobazoskiler,türbana hayır,Kemalizm,Atatürk,İnönü

Güncel Profil Ziyaretleri

1.479 profil görüntüleme
  1. mark of cain

    İslam kadın dinidir.

    Ahhhh ahhh kadın olsaydımda üstüme gelen 3 kumaya yarabbi şükür deseydim. şÜPHESİZ ki o her türlü dalaverenin sahibidir. Q x yz amin... Biz(sen kim onlar şunlar bunlar) devenin sidiğinde tedavi var demedik mi ? Opslion detla fak yu ... Onlar inanmaz ...kahr olurlar.... cart curt altıma doğru ameen!
  2. mark of cain

    İnanmıyorsan da saygı duy!

    Ne de doğru söylemişler....At cinsel organı gibi kokan oruçlu ağızlar miskanberdir.
  3. mark of cain

    Kıble Uzmanı

    Allah bu milletten,bu milletin oy verişinden(verişkenliğinden) razı olsun.Sübhanake kumtike abtike dubdike,amin... Kıble uzmanı gibi kreatif bir meslek anlayışıyla işsizliğe darbe vurmuştur bu hükümet,hoş vuranla vurduran belli değildir ama olsun. Önümüzdeki bu iç açıcı tabloyu sunan devlet büyüklerinden de ayrıca razı olsun yüce Allah rabbena hep bana (s.a.v)
  4. mark of cain

    Tanrı yoktur,Tanrı'lar vardır..

    Kendine etiket arayışında sana başarılar dilerim.
  5. mark of cain

    Tanrı yoktur,Tanrı'lar vardır..

    Olamaz dediğin tanrının budizmdeki tanrısallıkla uzaktan yakından ilgisi yok.Yoktan var etmek yok bir kere budizmde. Demekki incelememişsin.
  6. mark of cain

    Tanrı yoktur,Tanrı'lar vardır..

    Ciddi bir biçimde önyargısız budizmi incelediniz mi? Reddettiğimiz ibrahimsiler aslında.
  7. Sizce vatanseverlik aslında kendini vatanın tek sahibi olarak görme imtiyazcılığının bir görünüşü mü? Son zamanlarda aklıma takılan şey milliyetçilik daha doğrusu kendi milliyetçiliğim,aslında kişisel tercihimi sorguluyorum . Tescilli,mühürlü ve numaralandırılmış kimliğinde yazanlar beni hoooooop imtiyaz sahibi yapıyor. Erkek,sünni hanefi,kütük başkentte.Edinilmiş kimliğim ise direk beni iş hayatımda ön safaya itiyor. Acaba bu yüzden mi kendi mi bu vatanın sahibi ilan ettim? Şırnak askerlik yaptığım bir il değildi,öğretmen olup soba da yakmadım sınıfta,doktor olup karnıma bıçak da saplanmadı.
  8. mark of cain

    Dindarlar Neden Zina Yapar?

    Elbette bunun da adı konmuştur;şeytana uymak. Yapana değil yaptırana soracaksın edilgenliğinin böylesine abüze edilmesi.
  9. mark of cain

    Vatan partisi baraja dayanmıştır

    İstatistikten ve trendlerden anlayanlar cevap versin ; Ben kime oy vereceğim?
  10. mark of cain

    Vatan partisi baraja dayanmıştır

    Benim ailem ve çevremde de olan aynı bu . Vatan partisine oy filan vermeyeceğim;ama bu asla demek değil ki o partinin düşüncelerine katılmıyorum,,macera aramıyorum sadece.
  11. Algı felan bir tarafa,,ben kendime rakip olarak seküler Türk müslümanları seçtim.Öyle ya,en çok onların bana güveni önemli.
  12. mark of cain

    Hdp beni heyacanlandiriyor

    Bu soruyu önce kendine sor. Değer mi değmez mi? Bence değmez..Töre cinayetinde bile fersah fersah az gelişmiş Anadolu Türk toplumunun önündesiniz...yalansa yalan de ve ispatla....
  13. mark of cain

    Özgecan için dinci şerefsizlerin yorumları

    kadırgalı varoş ayselle ...varoş topluma zararlıdır,görüldüğü an yok edilmesi gerekir yoksa o seni yok eder. Aksini ispatlayabilen hümaniste servetimi bağışlıyorum,ciddiyim.
  14. mark of cain

    Hdp beni heyacanlandiriyor

    Karşı çıktığımız tek şey senin yalanların,yoksa kime oy verirsen ver. Ailemiz 7 göbekten chpli demen mesela....Suşiyi bazlamayla yemek gibi bir şey bu. 7 göbek önce olsa olsa obez ağa babalarının senin sülanen olması olurdu.
×
×
  • Yeni Oluştur...