Jump to content

Las Seis Flechas

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    194
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Las Seis Flechas Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.183 profil görüntüleme
  1. Las Seis Flechas

    Forumda koronaviruslu hasta var mı?

    Olsa herhalde foruma girip yazabilecek durumda olmazdı.
  2. Las Seis Flechas

    Bu doğru olabilirmi?

    Türk Ateist Abla, nerelerdesin? Haftalardır görmüyorum seni. Eksikliğini cidden hissediyorum forumda.
  3. Aynen katılıyorum. Atatürk'ün fikirlerinin en büyük düşmanı sosyal demokratlardır. Sosyal demokrasi bildiğimiz liboşların görüşüdür, Batı emperyalizminin sol koludur. AKP de 2002-2010 arasında sosyal demokrat bir partiydi.
  4. Menderes gibi şeref kavramına tepki olarak doğmuş bir şahsiyet sırf ezanı Arapça yaptı ve bir de idam edildi diye kahraman gibi anılıyor.
  5. Saçmalıyorsun işte. Hitler ve Mussolini de ateist, Stalin de ateist mesela. Bunlar aynı mı? Kapitalist olmak da ateist olmak kadar normal bir durumdur.
  6. Sen havuz medyasını mı takip ediyorsun? ???
  7. Las Seis Flechas

    Ateist Çocukları!

    Önceden ben "Çocukları ateist olarak yetiştirmek de doğru değil, sadece din aşılamayalım yeter" diye düşünüyordum ama artık bunu da yanlış buluyorum. Her taraf dinci kaynarken nasıl olacak bu zaten? Hangi teist dini inancını kendi iradesiyle seçiyor ki? Ortada bir teizm baskısı varsa elbette ki bizlerin de kendi çocuklarımızı ateist olarak yetiştirmek hakkımızdır.
  8. Las Seis Flechas

    Türk ateistlerinin temel sorunu

    Bugün bizi kendini Müslüman olarak tanımlayan ve bu kimliklerini bayrak haline getirmiş tipler yönetiyor. Peki bu tiplerin her şeyi İslam'a çok mu uyuyor? Mesela Tayyip'in karısının giyim tarzı İslam'a uygun mu? Tayyip de bir ara çok gündeme gelen Nureddin Yıldız'a çatmış, "İslam 1400 yıl öncesine göre yaşanamaz, İslam'ın hükümlerinin güncellenmesi gerek" demişti. Bu da İslam'a tamamen aykırı bir sözdür mesela. Bu kadar eşelersen zaten Türkiye'de Müslüman kalmaz. Müslüman değilse ne o zaman bunlar ateist ya da deist mi? Ne yapalım bağrımıza mı basalım AKP'lileri de?
  9. Kuzen ile seks de bir nevi ensest değil mi işte?
  10. Başka kimse Doğu Perinçek'i ciddiye almazken neden Fetullahçı teröristler Doğu Perinçek'i bu kadar adam yerine koyup ona düşmanlık besliyor? Bildiğim kadarıyla Ergenekon davalarında da parti olarak bir tek İşçi Partisi'ni hedef almışlardı. Zaman zaman sanal alemdeki Fetullahçıları okuduğum/izlediğim zamanlar da bu adamı dillerinden düşürmediklerini görüyorum. Adamı adeta şeytanlaştırmışlar, tüm pisliğin başı gibi lanse ediyorlar. Özelliği nedir bu adamın? Gerçekten de zannedildiği kadar boş bir adam olmayabilir mi?
  11. Las Seis Flechas

    Türk ateistlerinin temel sorunu

    Birlikte olmak derken ne tür bir birliktelik? Zira ateist birisinin duygusal anlamda bir türbanlıyla birliktelik kurulabileceğini ben de düşünmüyorum. Mümkünse de ancak %0,0001 gibi bir ihtimal vardır.
  12. Las Seis Flechas

    Bütün bilimsel kurallar Allahın Ayetleridir

    Niye Arap tanrısının kanunları olsun? Belki de Atatürk'ün kanunlarıdır. Hatta bizim o gördüğümüz Mustafa Kemal Paşa aslında tanrının insan biçimine girmiş hali sadece. Ancak ondan sonra gelenler onun mesajını tahrif ettiği için bugünkü hale geldik. Bunların hepsi imtihan. Evet 5 dakikada yeni bir din kurdum hadi çürütün bu dini bakalım ?
  13. Bu kızı hiç duymamıştım bile daha önce. Hiç tanımıyordum yani. Ama hiç de kalkıp insanların katledilmesiyle dalga geçecek ya da bunu temenni edecek birisi gibi gelmedi bana. İroni yaptığı, Sünni yobazlarını iğnelediği açık. Evet Alevilerin çoğunluğu anlamayıp kendisini linç etse de doğrusunu anlayıp kendisine destek olanlar da var. Normalde bu kadar ilgilenmezdim konu ile ama şahsına yönelik bu kadar iğrenç saldırılar yapıldığını görünce ben bile onun yerine üzüldüm yani. Hiç tanımadığım halde sırf vicdanımdan sahip çıkasım geldi. Kızcağıza ölüm tehditleri, tecavüz tehditleri, bel
  14. Pek yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum, hele Türkiye'de. Evden çıkmayıp bitene kadar bekleyeceğiz. Ölen de ölecek, ne yapalım. Sabun ve kolonyanın bir işe yarayacağına da inanmıyorum.
  15. Bence birileri insanları kışkırtmaya, galeyana getirmeye çalışıyor olabilir. Mizahı yapan kız zaten bir Alevi, aslında amacı Sünni yobazları iğnelemek. Bu gayet açık ama bazıları ya kasıtlı olarak anlamazlıktan gelip saldırmaya yer arıyor, yapay gündem yaratmaya çalışıyor ya da dini dogmalara ciddi olarak kapılmış yobaz insanlar olduğundan anlamamak için direniyor. Yobazlığın dini fark etmiyor, sonuçta hepsi aynı derece insan bunların. Kız instagram hikayesinde kendisine bazı yobaz olmayan Alevilerden gelen destek mesajlarını da paylaşmış mesela. Böyle açık fikirli olanlar da var
×
×
  • Yeni Oluştur...