Jump to content

kris123

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    188
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

kris123 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

822 profil görüntüleme
  1. kris123

    "Dünya Düz" diyen Müslümanlar

    Din adamları bu ayetleri neden görmemişler hayret verici.Ben üç kitap arasında kesin bir çelişki göremiyorum.Ayrıca sadece isimler farklı , peygamber isimleri vb.
  2. kris123

    "Dünya Düz" diyen Müslümanlar

    Daha önce Tevrat ta okuduğum ayet aklıma geldi.İncil de Hz.İsa Allah için 'Baba'Diyor ya hani sanırım onun açıklamasını tevrat ta bulmuş olabilirim. Sanırım Tanrı için 'Baba' kelimesini kullanmak sadece saygı ifadesi.Kuran da bir ayet vardı Allah her peygambere farklı isimle farklı suretle görünür diyordu,o ayeti arıyorum ama bulamadım.Sence düşüncem doğru mu ? Rab Kâhinleri Uyarıyor Mal.1: 6 Her Şeye Egemen RAB, adını küçümseyen siz kâhinlere*, "Oğul babasına, kul efendisine saygı gösterir" diyor, "Eğer ben babaysam, hani bana saygınız? Eğer efendiysem, hani benden korkunu
  3. kris123

    "Dünya Düz" diyen Müslümanlar

    İnsanlığı dizginleme kitabı.Kutsal kitapların hepsinin gönderiliş amacı aynı gibi görünüyor.İsrail ile ilgili ayetleri okuyorum da benzer bir ayet Tevratta da vardı. "Biz kitapta İsrail oğullarına şu hükmü de bildirdik: ‘Siz ülkede iki defa fesat çıkaracak ve açık zorbalıklar yapacaksınız. Onlardan birincisinin vâdesi geldiğinde, kuvvet ve şiddet sahibi olan kullarımızı sizin üzerinize musallat ederiz. Onlar sizi yakalayabilmek için evlerin aralarına bile girerek her tarafı didik didik edip araştırırlar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdür." (İsra Suresi, 17/4-5).
  4. kris123

    Hipnoz ile ateist veya teist olunur mu?

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6357291/ "Tamamlayıcı tıp" olarak geçiyormuş.Yani işe yarayabilir , ayrıntılı araştırmak lazım.
  5. kris123

    Gökler/Evrenler

    Ateistlerin "Hz.Muhammed'in epilepsi olduğu" iddiasını çökerttim.Ateistcafe de konu var bakabilirsin.Ayrıca bu yazıları bu forumda gereksiz buluyorum.
  6. kris123

    Matematik Soruları Paylaşalım

    Bu soruda nasıl bir formül varmış ? Soru zaten mantığa dayalı.Ben matematik hocası mıyım bana soruyorsun ? Formülü varsa açıkla bizde öğrenelim teoremini.
  7. kris123

    "Dünya Düz" diyen Müslümanlar

    Bu konu hakkında bundan sonra yorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim. hz.Muhammed sahtekar olsa idi açıktan dünya düzdür yazardı.Hiçbir yerde dünya düzdür yazmıyor.Kuran'ın İnsan ürünü olamayacağı buradan belli,çok yanlış şeylere inanan insanlar olabilir lakin bu dini yalanlamaz. Kuran bilim kitabı değil,bu yüzden içindeki bilimsel bilgiler açıktan verilmek zorunda da değil.Benim inancım artık bu şekilde.
  8. kris123

    Tıp düşmanı gerizekalılar hakkında

    Peki kardeş.Uygun zamanda okursun.Açtığım konu bu forumdaki en önemli konulardan biri bu arada.Bilimsellik 10 üzerinden 9.9
  9. kris123

    Tıp düşmanı gerizekalılar hakkında

    Modern tıbbın insanları nasıl kandırdığını Ateistcafe de açtığım konuda detaylıca anlattım.Okumaya tenezzül ettin mi ?
  10. kris123

    Tıp düşmanı gerizekalılar hakkında

    Tıp baştan aşağı yalan bana göre.Karatay hoca tam söylemese de aslında iş benim dediğim noktaya geliyor.Bu durum ayrıca bana göre Allah'ın varlığının en sağlam kanıtı.Ben müslüman olma kararı aldım.
  11. kris123

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.
  12. kris123

    Hipnoz ile ateist veya teist olunur mu?

    Bunlar çok yanlış bilgiler.Başka bir konu da açıkladım hepsini onu oku.
  13. kris123

    Salih Peygamber - Su - Deve ve Felaketler

    Bir meteorla milyarlarca dinozoru yok eden Tanrı develeri bu kadar kafaya takmaz merak etmeyin.
  14. kris123

    Salih Peygamber - Su - Deve ve Felaketler

    Orta doğuda ki kesim hayvan türlerinin tam listesini yazabilir mi biri şuraya ? Muhammed dönemin de oradan bulunan türlerden olsun.
  15. kris123

    Salih Peygamber - Su - Deve ve Felaketler

    Neden deve ? Neden bir kaplan bir kanguru bir panda bir kutup ayısı değil lan ? Olum adamlar hasta lan hasta.Bak ben fonksiyonel tıp ile çok ilgiliyim bu yüzden dine yatkınlığım var.Ama tekrar soruyorum neden kaplan veya kutup ayısı değilde deve ? Tanrı neden deveye torpil geçiyor da kanguruya torpil geçmiyor ? Hindistan da nasıl ineklerden korkuyorlarsa orta doğu da deveden korkmuşlar.Bu kadar basit işte.(Sakın kanguru katliamı da yaptılar deme bozarım)
×
×
  • Yeni Oluştur...