Jump to content

Side Effect

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    99
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Side Effect Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.060 profil görüntüleme
  1. Kendide ne mal oldugunu biliyor bak. Hırsız hiç çaldığı şeyi çaldım diye gezermi. Yavuz hırsızlık böyle bir şey.
  2. Yeni dinin hayırlı olsun stajerlik yapıyon peygamberlikte herhalde
  3. Eleştirin diye aynı tartışılmış konuları bin kere açmak forumu çöplüğe çevirmektir.
  4. Araştırmayı arka tarafınla yaptın herhalde çünkü genelde dmt içeren maddeler alıp tanrının oldugunu söyleyen ve bununda organı oldugunu söyleyen tabiki de beyni uyuşmuş sizin kesim.Ve şu 5 vakit müslümanların günümüzde nedense bu kadar iq seviyesiyle bilimde yeri yok.
  5. Forumu nurcu zırvalarıyla doldurdun ya artık bir şey demiyorum. Lafa gelince nurculukla alakası yok fikire önem veriyorum cart curt der. Bu ne idüğü belirsiz şeyleri kabul etmek için hayatında hiç adam gibi bir kitap okumamış kısa yoldan huzura erme gibi kurnaz yola başvuran ya da bu tür şeylerle kafasını afyon gibi uyuşturmayı seven biri olmak lazım ama malesef bu kadar karaktersiz olmayı çoğumuzun kaldıracak midesi yok.
  6. Side Effect

    Sur'a üfürülme ve neticesi

    O zaman fetullah gülen hakkında ne düşündüğü söyle de milleti çileden çıkarma.
  7. Side Effect

    Sur'a üfürülme ve neticesi

    Ne demek sadece ondan görüyorsun forumdaki 10 kişiden 9 u senin fetöyü yaladığını biliyor onun sitesini sürekli örnek gösteren dedem mi ?
  8. Side Effect

    Ruh üzerine tartışalım!

    Ben bu meal çevirenler kadar dönek 2 yüzlü dansöz bir yaratık görmedim daha. Yemeyince konu nasılda cebrail diye sıvışmaya başlıyor. Bu sıvışma sanatında master yapmak için seneler vermek gerek herhalde.
  9. Biz her konuda demagoji yapar kutsal kitabımızın her istediğimiz ayetini her yöne çekeriz bilimsel kanıt sunmayı pek bilmiyoruz pardon şakirt kardeş.
  10. Side Effect

    Allah beni yaratırken bana niye sormadı?

    Yok canım olur mu biz kalbimizle düşünüp hareket ederiz. Bak bunlar çok önemli bir kanıt. Al-i İmran Suresi, 151. ayet: Kendisi hakkında hiçbir delil indirmediği şeyi Allah'a ortak koştuklarından dolayı küfredenlerin kalplerine korku salacağız. Onların barınma yerleri ateştir. Zalimlerin konaklama yeri ne kötüdür. Nisa Suresi, 155. ayet: Onların kendi sözlerini bozmaları, Allah'ın ayetlerine karşı inkara sapmaları, peygamberleri haksız yere öldürmeleri ve: "Kalplerimiz örtülüdür" demeleri nedeniyle (onları lanetledik.) Hayır; Allah, inkarları dolayısıyla ona (kalplerine) da
  11. Side Effect

    Allah beni yaratırken bana niye sormadı?

    Onu yaşamasını makine sağlıyor olmasın. Bilgi düzeyin vasatlığında altında. Sırf olmayan bir şeyi ispat etmek için sallamadığın şey kalmadı.
  12. Side Effect

    Allah beni yaratırken bana niye sormadı?

    Ee bunu makale yapıp bide pubmedde falan paylaş belki diğerleride yutar. Nasıl saçmaladığının farkında değilsin beyni olmayan bir adamın ruhu o zaman bedenini nasıl hareket ettirmiyor. Şimdi kalkıp ruh beyindedir diye mi kıvıracaksın ?
  13. Side Effect

    Allah beni yaratırken bana niye sormadı?

    Ben hayatımda böyle bir sallama görmedim. Sanırsın ki üzerinde deney yapıp makale yazmış gelmiş ruhu anlatıyor. Senin yazdığın şey bilgisayar oyunlarına ya da paranormal korku filmlerine konu olur. Ruh diye bir şey yok bununla ilgili bilimsel araştırma var da ben mi okumadım. XYY kromozomlu çocuk agresif olmasını yanlış ruh üflenmesine mi borçlu. Bütün nörologların gidip ruhmetre tasarlaması lazım demek ki bu saçmalığa göre.
  14. Side Effect

    NUR SURESİ 3 AYETE GÖRE NASIL EVLENİRSİN.

    Ben tatmin olmak için okumam doğru ya da yanlış olduğuna bakmak için okurum. Attığın fetoş sitesinde 6 tane birbirinden saçma hüküm adı altında şeyler zırvalanıyor ve sen tatmin olmak için mi okuyorsun ? 6 taneside birbiriyle çelişkili yok biri nesh etmiş ,yok hayır nesh etmemiş ,yok ikiside uygun gibi 6 tane salak saçma şey zırvalanmş sen bu konuda kesin bir yargıya varabiliyormusun ? Varamazsın çünkü okuma amacınız tatmin olmak. Bana bu tür şeyleri okutup neresinden tatmin olmadın diye sorma sen kesin hükümünü yaz sonra kabul etmediğin 5 görüşe düşman kesil.
  15. Side Effect

    NUR SURESİ 3 AYETE GÖRE NASIL EVLENİRSİN.

    Tefsir falan gerekli değil meal adı altında dansözler gerekli ki aynı ayetten 40 tane anlam çıksın tatmin olmayanlarda 40 tanesinden istediğini alsın. Anayasa falan okurkende anayasa tarihine bak suç işlersen hakime dersin bunu düşünerek yazmışlar ordaki yazı önemli değil diye. Zaten kalın yazdığın şey kendini itiraf ediyor kuran apaçık falan değil tanrı yazması hiç hiç değil hep sümüklü fetoş gibilerinin peşinde dolanman lazım ki beynin iyice çürüyüp bu saçmalıkları kabul etsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...