Jump to content

BA'AL

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    2.593
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

BA'AL Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

12.713 profil görüntüleme
  1. Direct studies of ancient DNA from Neanderthal bones suggest interbreeding did occur after anatomically modern humans had migrated from their evolutionary cradle in Africa to the cooler climates of Eurasia, but what had happened in Africa remained a mystery -- until now. In a paper published in the Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), a team led by Michael Hammer, an associate professor and research scientist with the the University of Arizona's Arizona Research Labs, provides evidence that anatomically modern humans were not so unique that they remained separate. "We foun
  2. BA'AL

    Biyoloji Soruları (2)

    Vucudumuzda bizimle yaşıt hücrelerimiz var mı?..Hücrelerimizin teker teker yenilendiği ve zaman içerisinde bütün bedenin değiştiğini öğreniyoruz. Fakat aklıma yenilenme yeteneği zayıf dokular ve özellikle sinir sistemi aklıma takılıyor ve bazı hücrelerimizin bizimle yaşıt olması ve beraber ölmemiz gerektiği geliyor. Doğru mu düşünüyorum? (Topic'i incelemedim..soruya zaten cevap verildiysede bilmiyorum. Eğer tekrar sorulmuş olduysa kusura bakmayın.)
  3. Özledik çok özledik... daha sık gel...

  4. BA'AL

    İlginç Fizik Soruları

    Higgs bozonu bulunamadığı takdirde şu ana kadar toplanılan standart model bilgisinde bir takım değişikliklere sebep olacağı söyleniyor. bu değişikliklerin varacağı boyut ne kadar olabilir? şimdiye kadar doğru olarak bilinenler en fazla ne kadar değişebilir?
  5. BA'AL

    Müzikle Açalım

    videoları göremiyorum sizde de durum aynı mı?
  6. BA'AL

    Liberators

    Irakta düzen olmasını istemeyen bence amerikanın kendisi.
  7. BA'AL

    Liberators

    Yer altı kaynakları açısından zengin olsa, orayı batı çoktan bir düzen altına almaz mıydı? belkide sanıldığı kadar yeraltı kaynağı yoktur.
  8. BA'AL

    Liberators

    Somaliye, emperyalistler mi verir ? başkası mı verir? bilmem ama artık birinin çeki düzen vermesi lazım....böyle taş devri koşullarıyla daha nereye kadar devam edecekler.Her kuraklık döneminde perişan oluyorlar.
  9. BA'AL

    Sigara Beyin Hücrelerini Oksitliyor mu?

    Bende bir dönem içtim bırakalı ise neredeyse 10 yıl oluyor, çok nadir de olsa hala arada aklıma geliyor fakat güçlü bir istek olarak değilde sanki eksik bir birşeyi hatırlar gibi.
  10. BA'AL

    Günde kaç saat uyuyorsunuz?

    7 saatten az uyuduğum zaman gün boyu kendimi yorgun hissediyorum.
  11. BA'AL

    Sigara Beyin Hücrelerini Oksitliyor mu?

    Birçok hastalık riskini arttıran sigaranın sabah içilmesi daha fazla tehlike taşıyor. ABD’li araştırmacılar, sabah uyandıktan sonra sigara içen kişilerin kanser olma ihtimalinin günün ilerleyen saatlerinde sigara içenlere göre yüzde 79 daha fazla olduğunu belirtiyor. ABD Penn State College of Medicine’da görev yapan bilim insanları tarafından yürütülen, 4 bin 760 akciğer kanseri olan ve 2 bin 835 akciğer kanseri olmayan toplamda 7 bin 610 sigara içen kişinin katıldığı bir araştırmaya göre, uyandıktan sonra ilk 30 dakika içinde sigara içen kişilerin akciğer kanseri olma riski, en az bir saat s
  12. harbiden bombaymış süper ötesisin.
  13. BA'AL

    Siz onların aç olduklarını mı sanıyorsunuz?

    hiç sanmıyorum dincilerin devleti elegeçirmek için verdiği mücadeleye bakınca söyledikleriniz havada kalıyor. belki siz bireysel olarak istemiyor olabilirsiniz buna birşey demem. ama devletin ,dincilerin iştahını kabartan pek çok direk veya dolaylı nimeti olduğu açıktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...