Jump to content

GERÇEK MÜSLÜMANLAR KÖTÜ İNSANLARDIR.


Recommended Posts

Hayır değilim, ona buna etiket takacağınıza kendinize bakın. Açtığınız başlık ne kadar tutarsız. Bir sadece bir arkadaşınızla konuşuyorsunuz o size bir konuda yorum yapıyor ve hemen siz de aaaaaa gerçek müslümanlık buymuş diyorsunuz yazık!

Bir müslüman olarak kendi adına insanlık için ne yaptın?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 51
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Daha birşey yapabilmek için gerekli olan erki kazanma yolundayım; ama kendi çapımda birşeyler yapıyorum, insanları seviyor ve onlara yardım ediyorum haksızlıklara kötülüklere karşı duruyorum.

peki sizler?

Peki bu yaptıklarını inandığın içinmi yapıyorsun,yani,tanrı istediği içinmi yapıyorsun,yoksa toplumda düzen sağlanması içinmi yapıyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Peki bu yaptıklarını inandığın içinmi yapıyorsun,yani,tanrı istediği içinmi yapıyorsun,yoksa toplumda düzen sağlanması içinmi yapıyorsun?

İnsan Tanrı istediği için ibadet yapar; ama bazen de fitre gibi zekat gibi olaylarla yardımcı olmaya çalışır; ama ben yukarıdaki yaptıklarımı tamamen insanları sevdiğim için yapıyorum. Evrensel bir ahlak yasasından bahsetmek her zaman çok güzeldir. Bir iyiliği ya da bir kötülüğü salt dinlere mal etmek kadar zararlı bir düşünce olamaz.

Kısacası yaşadığımız Dünya'da pozitif düşünmek ve yararlı olmak herkesin isteyeceği birşeydir; ancak çıkarları çatışanlar başka.

Ben sakıncası yoksa sizin insanlığa yararlarınızı merak ediyorum...

Link to post
Sitelerde Paylaş

iSLAM ÖLDÜR DEMEZ!!!! KULLANILAN BÜYÜK YALANLARDAN BİRİDE BUDUR "İSLAM ÖLDÜR DER" :)

İslam öldür diyen bir kimse ateislerin okuduğu sayfanın arka yüzünü okuyodur.Yani islamı yanlış anlıyordur.Eğer zorla müslüman yapma yetkileri olsaydı müslümanların bugün kalemler,eller değil kılıçlar konuşurdu...Şeytan müslüman olanı yanıltmayacak diye birşey yok,şeytan müslüman olanı sadece yanıltır ama taraftar edinmez kendine...şimdi siz bunada inanmıyorsunuz tabi,size şöyle birşey söyleyim,en çok ölüm,zulüm,işkence,kölelik inanmayan kavimlerde olmuştur...bu tarihi gerçektir!!!...İnanmayan,puta tapan,yok sayan kavimlerde bugün insan ruhuna zarar verecek,ruh ta yok diyelim(!) insan bedenine zarar verecek herşey mevcuttur.

Siz bilgili beyler ve hanımlar mısırda yaşayıpta köle olmak ve insanları omzunuzda taşımak istermiydiniz yada itaat etmeyince öldürülmek istermiydiniz,...

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> İnsan Tanrı istediği için ibadet yapar; ama bazen de fitre gibi zekat gibi olaylarla yardımcı olmaya çalışır; ama ben yukarıdaki yaptıklarımı tamamen insanları sevdiğim için yapıyorum.

Yok böyle bir şey. Fitre ve zekat iyilik olsun diye yapılmaz. Muhammedin daha çok karı düdüklemesi için, fakirleri "bak müslüman olursna sana şeker verecez" diye kandırmak üzere var edilmilşlerdir. Bugün daha çok, tomurcuk memeli hurilerle cennette sübyanclık yapmak için verilmektedir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

LONELİNESS,

BU SORUYA BEN CEVAP VERİYİM,

BİR MÜSLÜMAN OLARAK İNSANLIK İÇİN NE YAPTIM...

MESLİĞİMİ İFŞA ETMEK İSTEMİYORUM BURADA AMA EMİN OL İNSANLIK İÇİN ÇOK FAYDALI BİR İŞ YAPIYORUM ÇOK FAYDALI HEMDE.BUNUDA İMAN GÜCÜMLE YAPIYORUM,HER OKUDUĞUMDA DAHA ÇOK İNANIYORUM,MÜKEMMEL YARADILIŞIN TESADÜF OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

tarihinde mhmd tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
LONELİNESS,

BU SORUYA BEN CEVAP VERİYİM,

BİR MÜSLÜMAN OLARAK İNSANLIK İÇİN NE YAPTIM...

MESLİĞİMİ İFŞA ETMEK İSTEMİYORUM BURADA AMA EMİN OL İNSANLIK İÇİN ÇOK FAYDALI BİR İŞ YAPIYORUM ÇOK FAYDALI HEMDE.BUNUDA İMAN GÜCÜMLE YAPIYORUM,HER OKUDUĞUMDA DAHA ÇOK İNANIYORUM,MÜKEMMEL YARADILIŞIN TESADÜF OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Mesleğini insanlık için yaptığını söylüyorsun,diyelimki;inanmıyorsun ateist bir insansın,yine aynı şekilde insanlık için mesleğini yaparmıydın? Yoksa inandığın için mi yapıyorsun? Yapmazsan cezalandırılacağını mı düşünüyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Karşılığında cennet ile ödüllendirilmek olmasın dünyada bir tane müslüman olmaz.Bu bile müslümanların ne kadar ödül avcısı olduğuna örnektir.

Hz. Peygamber şöyle buyurmuştur: "Allah'ı aldatmaya çalışmayın. Çünkü her kim Allah'ı aldatmaya kalkışırsa Allah da onu aldatır ve o kişi eğer farkında ise aslında kendisini aldatır." Bunu duyanlar: Ey Allah'ın peygamberi, Allah nasıl aldatılmaya çalışılabilir ki? deyince, Hz. Peygamber şöyle buyurur: "Sen Allah'ın sana emrettiği şeyi yaparsın, fakat bu işi yaparken O'ndan başkasını amaç olarak gözetirsin”

Link to post
Sitelerde Paylaş
Tabi tabi...Denizde su biter peygamberde söz bitmez,her durum için muhakkak bir söz bulunur.Olmasada siz oldurursunuz.

MÜ'MİNÛN suresi 96- Kötülüğü, en güzel olan şeyle uzaklaştır. Biz onların yakıştırmakta oldukları şeyleri daha iyi biliriz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> Tabi tabi...Denizde su biter peygamberde söz bitmez,her durum için muhakkak bir söz bulunur.Olmasada siz oldurursunuz.

Olmasının önemi yok. Cübbeli bir itirafta bulunuyor:

>>> Sen Allah'ın sana emrettiği şeyi yaparsın, fakat bu işi yaparken O'ndan başkasını amaç olarak gözetirsin

Demekki, zekat mı veriyorsun, allah için vereceksin, iyilik olsun diye değil.

Bu bağlamda, müslüman asla ve kata "insanlık" için hiç bir şey yapmış olmaz, olamaz. Müslüman her şeyi allah için yapmıştır, yapar, insanlıkta kim oluyormuş?

İşte o yüzden, allah öldürün diyor diye, ufacık bebelerin kafasını koparmakta bile hiç bir sakınca görmez. Çünkü insanlık kim, bebe kim, koca allah emretmiş mi, bitmiştir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Geçenlerde bir tartışmadan arkadaşın birisi, İslam'dan dönen kişilerin öldürülmesi gerektiğini söyledi.

Başka bir arkadaşta bunu söyleyen kişinin aslında kötü birisi olmadığını, onu bu hale getirenin İslam olduğunu söyledi.

Acaba bu gerçektende böylemi?

Gerçekte iyi bir insan dininden dönen birisine böyle bir ceza verildiğini görse onu savunurmu, yoksa böyle bir şeye karşımı çıkar bakalım.

İyi bir insan, gerçekte iyi bir insan nasıl olurda dininden dönen birisinin öldürülmesi gerektiğini düşünür ve bunu savunur?

Bu kişilerin çoğu bunu anne ve babası bile yapsa aynı cezanın onlarada verilmesi gerektiğini söyler, bunu iyi bir insan gerçekte iyi bir insan isteyebilir, söyleyebilirmi?

Bunlar konuştuklarında iyi birer insan gibi görünsede içinlerinde yani gerçekte asla iyi birer insan değillerdir.

Çünki gerçekte iyi olan insanlar zatan bunların insanlık dışı uygulamalar olduğunu bildiği için, bunlara karşı çıkmışlardır.

Onun istediği gibi düşünmeyen insanların öldürülmesi gerektiğini söyleyen ve bunları savunanlar her durumda en kötü ve tehlikeli insanlardır.

doğru öldürülmesi gerekir.yaşayıp ta ne yapacak ancak sizin gibi inançsız olur. böyle olacağına öldürülmesi bin kat daha iyidir.en ağzından dine ve kitaba küfre düşeceğine ölüm onun için kurtuluştur. eğer ne kadar yaşarsa o kadar azgın olacaktır o kadar günahkar olacaktır.insan zaten er geç ölecek değilmi.ha şimdi ölmüş olsun ha 80 yaşında bok sidik içinde ölmüş olsun.

bugün adam öldürenin , çoluk çocuğa tecavüz edenin, teroristin cezası ölüm değilmi.

halbuki dinden çıkmak allahı ve dinini ret etmek dünyanın en büyük suçudur.

düşününki siz evrime inanıyorsunuz ben de kalktım sizin evriminizi ret ettim siz beni öldürmek istemiyormusunuz. pis aşağılık bir müslümanı, yaratıcıya inanan yobaz , çağ dışı kalmış ve sahte bir kitaba ve uyduruk bir peygambere inanan bir mümini öldürmek istemezmisiniz. yoksa boş ver o bildiğini okusun bize zararı dokunmaz mı dersiniz.ben kalkıp müslümanlığın propagandasını yapacam ve sizler sessiz kalacaksınız.imkansız.insan ne kadar medeni olmuş olsada ne kadar modern olursanız olun içinizden onu boğmak katletmek gelmiyormu.kolayını bulsanız fettullah güleni veya harun yahyayı kendi ellerinizle gırtlağını sıkmazmısınız.

bu yüzden biz müslümanlar kurani kerim hak ve hukukuna göre hareket ediyoruz. eğer ki kuranı kerim cezası ölüm derse yerine getirilir.

aynı bugün bizim ve sizin uymuş olduğu ve biz insanlar tarafından düzenlenmiş olan medeni hukukun ve anayasının kitabı gibi.

medeni kanun cezası ölüm deyince kabul, kurani kerim deyince olmaz.

ama olur bal gibi olur.o zaman bizler kendi yasalarımızdan ölüm cezasını kaldıralım ki sonra kurana sataşalım. neyin doğru neyin yanlış olduğuna o zaman karar verelim.

bugün millet ötenaziyi tartışıyor kendi kendini öldürmeyi sen git ilk önce bunlara bir çare bul.halbuki kuran hiç bir kimse kendi kendini öldüremez diyor buna ne demeli.

Link to post
Sitelerde Paylaş

LONELİNESS,

İNANMAMIN NEDENİ YARADILIŞI ÇOK İYİ BİLMEM,MESLEĞİMİ SEVEREK YAPACAK OLMAMIN NEDENİ İNSANI SEVMEM,GERÇEKTEN İYİLİK YAPMAK İSTEMEM YANİ BEN ALLAHTAN KORKTUĞUM İÇİN DEĞİL ALLAHI SEVDİĞİM İÇİN YAPIYORUM BUNLARI ANLATABİLDİM Mİ? SEVMEK VE KORKU ARASINDA FARK OLDUĞUNU SANA ANLATMAYA GEREK YOK ZATEN İFADE ETMİŞSİN.ZATEN KORKTUĞUN İÇİN YAPTIĞIN ŞEY GERÇEK BİR İMAN DEĞİLDİR.ŞİMDİ ALLAH BİZİ CENNETE KOYSUN DİYE YAPMIYORUZ HİÇBİR HİZMETİ.İNANMAMIŞ OLSAYDIM EĞER YİNE YAPARDIM HİZMET ELBET.BENİM YAPIM ZATEN ÖYLE AMA HER ATEİST BENİM GİBİ OLUR MUYDU ACABA ORASI MEÇHUL?...

Link to post
Sitelerde Paylaş
düşününki siz evrime inanıyorsunuz ben de kalktım sizin evriminizi ret ettim siz beni öldürmek istemiyormusunuz.

Deli misin?

is aşağılık bir müslümanı, yaratıcıya inanan yobaz , çağ dışı kalmış ve sahte bir kitaba ve uyduruk bir peygambere inanan bir mümini öldürmek istemezmisiniz. yoksa boş ver o bildiğini okusun bize zararı dokunmaz mı dersiniz

Ne halin varsa gör deriz.Bizi doğramaya kalkmadığın sürece.

.ben kalkıp müslümanlığın propagandasını yapacam ve sizler sessiz kalacaksınız.imkansız.insan ne kadar medeni olmuş olsada ne kadar modern olursanız olun içinizden onu boğmak katletmek gelmiyormu.kolayını bulsanız fettullah güleni veya harun yahyayı kendi ellerinizle gırtlağını sıkmazmısınız.

Biz söze karşı söz söyleriz.Bu inancımıza hakaret etti diye kellesini uçurmaya kalkmayız.

Valla o dediğin kişilerin gırtlağını sıkacak olanlar da vardır da kendi adıma kimsenin gırtlağını falan sıkamam

bugün millet ötenaziyi tartışıyor kendi kendini öldürmeyi sen git ilk önce bunlara bir çare bul.halbuki kuran hiç bir kimse kendi kendini öldüremez diyor buna ne demeli.

Adamın ölmesindense ömür boyu dayanılmaz acılar çekmesi daha mı iyi?

tarihinde taopaipai tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

doğru öldürülmesi gerekir.yaşayıp ta ne yapacak ancak sizin gibi inançsız olur. böyle olacağına öldürülmesi bin kat daha iyidir.en ağzından dine ve kitaba küfre düşeceğine ölüm onun için kurtuluştur. eğer ne kadar yaşarsa o kadar azgın olacaktır o kadar günahkar olacaktır.insan zaten er geç ölecek değilmi.ha şimdi ölmüş olsun ha 80 yaşında bok sidik içinde ölmüş olsun.

Helal be koçum... :good:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Deli misin?

Ne halin varsa gör deriz.Bizi doğramaya kalkmadığın sürece.

Biz söze karşı söz söyleriz.Bu inancımıza hakaret etti diye kellesini uçurmaya kalkmayız.

Valla o dediğin kişilerin gırtlağını sıkacak olanlar da vardır da kendi adıma kimsenin gırtlağını falan sıkamam

Adamın ölmesindense ömür boyu dayanılmaz acılar çekmesi daha mı iyi?

[/quote

ilk önce deli değilim normal zeka düzeyine sahip sıradan yobaz bir müslümanım

ikincisi o zamn benim tüm hakaretlerime ve saldıralıma metanetle sabredeceğini umuyorum.

dedğin gibi o dedğin kişiler belki de bu adamların gırtlağını sıkar ama kim belir belki de sen benim gırtlağımı sıkmak istiyorsundur.

dördüncüsü zaten öldükten sonra yok olmaya inanan sizler bir an önce evvel yok olsanız sizin için daha iyi değilmi. en ağzından bu dünyayı kirletmezsiniz.çevreye ve insanlığa zarar vermezsiniz.her gün tuvalet ihtiyacınızı giderip bu dünyayı kirletmeyin lütfen. gerek atmosferde gerekse toprakta kirliliğe neden olmayın.

halbuki biz müslümanlar bu dünyada daha fazla yaşayıp daha fazla iyilik edip sevap kazanmayı ve ahirette cenneti hak etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

bizler bir hayatın varolduğuna ve bu dünyadaki hayatın ise bizim için bir sınav olduğuna inanıyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
halbuki kuran hiç bir kimse kendi kendini öldüremez diyor buna ne demeli.

Sizin kurana göre, insanın canını azrail almıyor mu? Peki azraili kim gönderiyor?Bir insan kaza yaptığında ölüyorsa canını azrail alıyorda, intihar ettiği zaman,azrail çekirdek mi çitiyor? Alın size bir çelişki daha.

Link to post
Sitelerde Paylaş
halbuki biz müslümanlar bu dünyada daha fazla yaşayıp daha fazla iyilik edip sevap kazanmayı ve ahirette cenneti hak etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

bizler bir hayatın varolduğuna ve bu dünyadaki hayatın ise bizim için bir sınav olduğuna inanıyoruz.

Vah vah naapsak şimdi?Bir de bizim gözümüzden bak.Saçma sapan efsanelere inanan inanmayanları doğrayan bir topluluk.Tüm insanlık için tehlike.Sizi bi uzay gemisine doldurup uzaya fırlatmalı.Artık Allah mı öbür dünya mı ne arıyosanız bulursunuz orada.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...