Jump to content

Çok ilginç bir ilüzyon


Recommended Posts

Edward Norton'dan gördüm, çok şaşırdım, paylaşayım dedim. Şu linke tıklayıp çıkan fotoğrafın ortasındaki noktaya gözlerinizle odaklanın ve yüklenmesini bekleyin. Kesinlikle bir korkutmaca, şaka falan yoktur. Özünde siyah beyaz olan bir fotoğrafı, renkli olarak görüyorsunuz:

http://i.imgur.com/CLvcc.gif

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben olayı çözemedim valla, resme 2 dakka baktım, siyah nokta ne oluyor anlamadım? Amacı ne bu resmin :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

noktaya bakarken resmi renkli görüyorsun,gözünü noktadan ayırınca resmi siyah-beyaz görüyorsun,tabi yüklenme işi bitince.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ikide bir yükleme yapıp duruyor bu, birde yüklemeler arasında dediğin gibi bir durum söz konusu olmuyor

Link to post
Sitelerde Paylaş

Resmin orjinal renklerini önce kaydedin sonra aynı resmin renklerini paintte ters çevirin onu da ayrı bir şekilde kaydedin. İkisini birleştiren gif(hareketli resim) formatlı resim haline getirin, yeni oluşturacağınız resmin sonuna orjinal resmi monteleyin ta ta ta işte bu linkteki resmi siz de yaptınız artık. Şaşılacak bir şey yok arkadaşlar ilizyon değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş

grafiğin uzantısı gif dikkat ederseniz.

Ortada sadece sahtekarlık var.

o resme odaklanmasınızda süre dolunca renkli görürsünüz

Nah renkli görürüz afedersin. Belliki linke tıklayıp, bakıp sonra gelmiş bu yorumu yapmışsın. Keşke bir de yüklendikten sonra odaklanmadan kontrol etseydin.

Yeni oluşturacağınız resmin sonuna orjinal resmi monteleyin ta ta ta işte bu linkteki resmi siz de yaptınız artık. Şaşılacak bir şey yok arkadaşlar ilizyon değil.

Barisarock sen de mi fotoların arka arkaya geldiğini kastediyorsun, anlamadım. Sadece noktaya gözle odaklandığında renkler ortaya çıkıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hile falan yok arkadaşlar.Parlak bir ışığa bir süre baktığınızda bir süre her yerde ışığın silüetini görürsünüz bu da ona benziyor.

İlk resimde renkler var bir süre bakıyorsunuz ve resim siyah beyaz olduğunda renklerin beyninizdeki yansıması resmin üstüne düşüyor kısa bir süreliğine ve resmi renkli görüyorsunuz.Kısa bir süre sonra etkisi geçiyor zaten.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...