BrainDamage 0 Oluşturuldu: Eylül 22, 2012 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 22, 2012 Arkadaşlar nereye baksam bu şeye rastlıyorum . Birçok kişi gece garip sesler duyduklarını iddia ediyorlar. Dünyanın her yerinde bu seslerin duyulduğunu iddia edenler var. Strange sounds diye aratırsanız birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bana yalan gibi geliyor ama çok video var bu konuda. Ayrıca videolardaki sesler de farklı farklı. Hemen hemen bütün sözlük yapılanmalarında duyduğunu söyleyenler var. Sadece bir tane kişi dese video falan olmasa asla inanmazdım bu sesin çıktığına ama gördüğünü söyleyen çok insan var ayrıca dünyanın her yerinden videolar var. Kafam karıştı bunlardan duyanınız var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
Khalkedon 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi Bu mevzuyu ilk defa duyuyorum. Bu şekilde ses falan da duymadım. Ama UFO gördüğünü, hatta ufolar tarafından kaçırıldığını idia edenler de var... Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi (düzenlendi) Ama bununla ilgili ekşisözlük gibi birçok yerde gördüğünü söyleyenler var . Rusyada da duyulmuş , belçikada da. Eylül 22, 2012 tarihinde BrainDamage tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi Şu başlıkta aynı konu zaten : http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=53098 Cevap basit: sosyal medya aklınızı z.kiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi İyi de bunları duyduğunu iddia eden o kadar çok kişinin olması normal mi sizce? Bu kadar büyük çaplı bir olay olmasa amenna. Ama o kadar büyük bir kesimin bunu duyması... Link to post Sitelerde Paylaş
ad hominem 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi İyi de bunları duyduğunu iddia eden o kadar çok kişinin olması normal mi sizce? Bu kadar büyük çaplı bir olay olmasa amenna. Ama o kadar büyük bir kesimin bunu duyması... Korku ve aptallık sürü içinde inanılmaz derecede bulaşıcıdır. Birileri başlatmıştır, diğerleri takip etmiştir, şimdi herkes etrafından duyduğu bu sesleri aynı anlama yoruyor, oysa herkesin duyduğu ses farklı. Toplumsal histeri. Aslında sosyal medya ahmakları bundan zevk alıyor. Birçeşit sosyalleşme oyunu gibi. Hani bir ara facebook ta herkes tuaf yerlerde yüzüstü yatma fotolarını paylaşıyordu ve buna benzer şeyler.Bu da tamamen farksız. Sozyalleşme heveslisi boktan yığınların boş kafalarının yeni bir oyunu. Link to post Sitelerde Paylaş
Uzay 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi Konu yine açılmıştı. Da banada pek inandırıcı gelmedi. Belkide sur a üfürmeye çalışıyorlardır. Uzun zamandır kullanılmadığı için tutukluk yapmışta olabilir. :S Link to post Sitelerde Paylaş
BRUTAL 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi sesler gerçek beyler, dün gece 00:30 civarı istanbul ataşehirde ben de işitme şerefine nail oldum(: Link to post Sitelerde Paylaş
PearlyGates 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi Yukarda parti var heralde. Link to post Sitelerde Paylaş
BrainDamage 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Yazar Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi Komplocular işi HAARP a kadar götürmüş . Link to post Sitelerde Paylaş
Gandhi 0 Eylül 22, 2012 gönderildi Raporla Share Eylül 22, 2012 gönderildi Fiziksel bir açıklaması var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts