mimoza 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Dikkat edersen, yazılarıma tahmini sözcüğünü ekliyorum. Yazılarımı tekrar oku. Kesinlikle yazmışsınız ve liste vermişsiniz yukarda ama. Link to post Sitelerde Paylaş
adams77 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi biz arada kaynadık galiba Link to post Sitelerde Paylaş
mimoza 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Sen Allah'a savaş açanlardan mısın? Biri bıçağı alıp kalkıp seni öldürmeye gelse, buyur kes ikiye mi dersin? Hem Allah'a savaş açıp hem de Allah'a suç atıyorsan, 2 kere düşün derim. Biri beni bıçaklamak isterse ve bu allahın o kişiye verdiği gafletse e ben ne yapayım hıı? Ben burda allahı daha bir suçlarım çünkü o kişiye bunu reva gören en başta allah. Link to post Sitelerde Paylaş
KHF-232 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Kesinlikle yazmışsınız ve liste vermişsiniz yukarda ama. Yukarıdaki liste, Allah'a savaş açanlar. Sen Allah'a savaş açanlardan mısın, sen; o listedekilerden misin? Tevbe 63: Allah’a ve Resûlüne karşı gelen kimseye, içinde ebedî kalacağı cehennem ateşinin olduğunu bilmediler mi? İşte bu, büyük bir rezilliktir. Link to post Sitelerde Paylaş
KHF-232 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Biri beni bıçaklamak isterse ve bu allahın o kişiye verdiği gafletse e ben ne yapayım hıı? Ben burda allahı daha bir suçlarım çünkü o kişiye bunu reva gören en başta allah. Senin niyetin inanmak değil. Daha fazla seninle zaman kaybetmeyeceğim. Daha önce başka nickle giriyordun buraya. Şimdi üslubun biraz yumuşamış ama eski toprak aynı üsluba dönüş. Link to post Sitelerde Paylaş
mimoza 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Yukarıdaki liste, Allah'a savaş açanlar. Sen Allah'a savaş açanlardan mısın, sen; o listedekilerden misin? Tevbe 63: Allah’a ve Resûlüne karşı gelen kimseye, içinde ebedî kalacağı cehennem ateşinin olduğunu bilmediler mi? İşte bu, büyük bir rezilliktir. Benim olmayana ne savaşım olacak Ben din denen bataklığın insanlığa verdiği zararlarla savaşırım. Allah mı varki ona kafa tutayım? Komiksiniz.. Link to post Sitelerde Paylaş
mimoza 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Senin niyetin inanmak değil. Daha fazla seninle zaman kaybetmeyeceğim. Daha önce başka nickle giriyordun buraya. Şimdi üslubun biraz yumuşamış ama eski toprak aynı üsluba dönüş. Yalan mı dediklerim? Yalansa yalan de. Link to post Sitelerde Paylaş
KHF-232 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi (düzenlendi) Benim olmayana ne savaşım olacak Ben din denen bataklığın insanlığa verdiği zararlarla savaşırım. Allah mı varki ona kafa tutayım? Komiksiniz.. Ben, inmanah(hani diyordum ya, yeni nickle girenler var; kafa aynı, mimoza da olsa kafa aynı) zihniyetli, inatçı keçi zihniyetli, anlamakta ayak diretenlerle fazla zaman harcamam. Kusuruma bakma... :D Şubat 2, 2013 tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
mimoza 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Ben, inmanah(hani diyordum ya, yeni nickle girenler var; kafa aynı, mimoza da olsa kafa aynı) zihniyetli, inatçı keçi zihniyetli, anlamakta ayak diretenlerle fazla zaman harcamam. Kusuruma bakma... :D Ne biliyorsunuz ben oyum? Demekki siz onla baş edememişsiniz Bu bir mazeret olamaz, kaçmayın lütfen, sizin yanlışlarınız bunlar ben yazmıyorum bu yanlışlkarı değil mi? Kaçış yolunuza hayran kaldım. Link to post Sitelerde Paylaş
KHF-232 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi (düzenlendi) Ne biliyorsunuz ben oyum? Demekki siz onla baş edememişsiniz Bu bir mazeret olamaz, kaçmayın lütfen, sizin yanlışlarınız bunlar ben yazmıyorum bu yanlışlkarı değil mi? Kaçış yolunuza hayran kaldım. Cinin biri söyledi. Bu inmanah dedi, vakit kaybetme onunla dedi. Ben cinlere pek itibar etmem(çok yalancıdırlar) ama, bu sefer hedefi tutturmuş 3 kağıtçı. Şubat 2, 2013 tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Katır 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Miraçda Muhammed Allah ile görüştü diyenler, şuraya ayetleri yazsanız da biz de görsek bu görüşme ne menem bir şeymiş Link to post Sitelerde Paylaş
mimoza 0 Şubat 2, 2013 gönderildi Raporla Share Şubat 2, 2013 gönderildi Cinin biri söyledi. Ben cinlere pek itibar etmem ama, bu sefer hedefi tutturmuş 3 kağıtçı. Bak bu cinlerinizde hiç bitmiyor, ne mübarek adamsınız. Link to post Sitelerde Paylaş
Guest kafa Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi Arkadaşlar başlık konusunu karıştırdınız sanırım İlk iletiyi size kopyalıyorum. Bu iyiliğimi de unutmayın ------------------------------------------------------------- 1) Kuran'da her vakit namazı için farz olan rekat sayısı yazıyor mu? 2) Yazmıyorsa nasıl farz oluyor? 3) Yazıyorsa nerede yazıyor? Merak içindeyiz Not: Ben Kuran'da rekat sayısını göremedim ama en iyisini ve doğrusunu Müslüman arkadaşlar bilir. Ben de merak ettim şimdi, nasıl oluyor da oluyor Link to post Sitelerde Paylaş
Zaza 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi Ben de merak ettim şimdi, nasıl oluyor da oluyor Abi cok sikistiriyorsun adamlari,eminimki sen yazmiyorsun diye cok seviniyor musluman uyeler. Link to post Sitelerde Paylaş
Guest kafa Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi Abi cok sikistiriyorsun adamlari,eminimki sen yazmiyorsun diye cok seviniyor musluman uyeler. Dostum Zaza, Sıkıştıran ben değilim kitapları Nereden tutsan elinde kalıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
fenerlii 0 Mayıs 28, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2013 gönderildi Valla cübbeli müslümansa xseddx müslüman değil, xseddx müslümansa cübbeli müslüman değil. Lakin ''Hadis'' inancı kendi kendine çeliştikten sonra (Hadis için izin istedik, vermedi Madem vermedi neden yazıyorsun şapşal Arap ) cübbelinin müslüman olmadığını anladım. Gerçek müslümanlar xseddx gibiler, lakin iman ettikleri Kur'an hala çelişki dolu. Link to post Sitelerde Paylaş
atılan2 0 Mayıs 29, 2013 gönderildi Raporla Share Mayıs 29, 2013 gönderildi Valla cübbeli müslümansa xseddx müslüman değil, xseddx müslümansa cübbeli müslüman değil. Lakin ''Hadis'' inancı kendi kendine çeliştikten sonra (Hadis için izin istedik, vermedi Madem vermedi neden yazıyorsun şapşal Arap ) cübbelinin müslüman olmadığını anladım. Gerçek müslümanlar xseddx gibiler, lakin iman ettikleri Kur'an hala çelişki dolu. Cübbelide müslüman, kendi aksini iddia etmedikçe. Link to post Sitelerde Paylaş
Guest kafa Temmuz 3, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 3, 2013 gönderildi 1) Kuran'da her vakit namazı için farz olan rekat sayısı yazıyor mu? 2) Yazmıyorsa nasıl farz oluyor? 3) Yazıyorsa nerede yazıyor? Merak içindeyiz Not: Ben Kuran'da rekat sayısını göremedim ama en iyisini ve doğrusunu Müslüman arkadaşlar bilir. 3 basit soru hala cevap veren bir müslüman çıkmamış. Dininizi bilmiyor musunuz? Ben de merak ettim cevapları Link to post Sitelerde Paylaş
bizon 0 Temmuz 3, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 3, 2013 gönderildi Yazmıyor. O halde farz olamaz. Ben vermişim ya cevabı.İlk iletide hem de. Link to post Sitelerde Paylaş
bizon 0 Temmuz 3, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 3, 2013 gönderildi Eminim rekat diye bir şey duymamış olarak yetişmiş olsaydınız ve biri size ayakta başlayıp sonra eğilip sonra da secdeye kapanacağınız bir hareketi yapmanızı isteseydi 'KAÇ DEFA TEKRARLAYACAĞIM?' diye saçma bir soru sormazdınız. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts