Jump to content

Kuran, Namaz, Rekat Sayısı, Farz Rekatlar ve daha neler

Recommended Posts

• İleti 544
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Sen Allah'a savaş açanlardan mısın?

Biri bıçağı alıp kalkıp seni öldürmeye gelse, buyur kes ikiye mi dersin?

Hem Allah'a savaş açıp hem de Allah'a suç atıyorsan, 2 kere düşün derim.

Biri beni bıçaklamak isterse ve bu allahın o kişiye verdiği gafletse e ben ne yapayım hıı? Ben burda allahı daha bir suçlarım çünkü o kişiye bunu reva gören en başta allah.
Sitelerde Paylaş

Kesinlikle yazmışsınız ve liste vermişsiniz yukarda ama.

Yukarıdaki liste, Allah'a savaş açanlar. Sen Allah'a savaş açanlardan mısın, sen; o listedekilerden misin?

Tevbe 63: Allah’a ve Resûlüne karşı gelen kimseye, içinde ebedî kalacağı cehennem ateşinin olduğunu bilmediler mi? İşte bu, büyük bir rezilliktir.

Sitelerde Paylaş

Biri beni bıçaklamak isterse ve bu allahın o kişiye verdiği gafletse e ben ne yapayım hıı? Ben burda allahı daha bir suçlarım çünkü o kişiye bunu reva gören en başta allah.

Senin niyetin inanmak değil. Daha fazla seninle zaman kaybetmeyeceğim.

Daha önce başka nickle giriyordun buraya. Şimdi üslubun biraz yumuşamış ama eski toprak aynı üsluba dönüş.

Sitelerde Paylaş

Yukarıdaki liste, Allah'a savaş açanlar. Sen Allah'a savaş açanlardan mısın, sen; o listedekilerden misin?

Tevbe 63: Allah’a ve Resûlüne karşı gelen kimseye, içinde ebedî kalacağı cehennem ateşinin olduğunu bilmediler mi? İşte bu, büyük bir rezilliktir.

Benim olmayana ne savaşım olacak :) Ben din denen bataklığın insanlığa verdiği zararlarla savaşırım. Allah mı varki ona kafa tutayım? Komiksiniz..
Sitelerde Paylaş

Senin niyetin inanmak değil. Daha fazla seninle zaman kaybetmeyeceğim.

Daha önce başka nickle giriyordun buraya. Şimdi üslubun biraz yumuşamış ama eski toprak aynı üsluba dönüş.

Yalan mı dediklerim? Yalansa yalan de.
Sitelerde Paylaş

Benim olmayana ne savaşım olacak :) Ben din denen bataklığın insanlığa verdiği zararlarla savaşırım. Allah mı varki ona kafa tutayım? Komiksiniz..

Ben, inmanah(hani diyordum ya, yeni nickle girenler var; kafa aynı, mimoza da olsa kafa aynı) zihniyetli, inatçı keçi zihniyetli, anlamakta ayak diretenlerle fazla zaman harcamam. Kusuruma bakma... :D :D

tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Ben, inmanah(hani diyordum ya, yeni nickle girenler var; kafa aynı, mimoza da olsa kafa aynı) zihniyetli, inatçı keçi zihniyetli, anlamakta ayak diretenlerle fazla zaman harcamam. Kusuruma bakma... :D :D

Ne biliyorsunuz ben oyum? Demekki siz onla baş edememişsiniz :) Bu bir mazeret olamaz, kaçmayın lütfen, sizin yanlışlarınız bunlar ben yazmıyorum bu yanlışlkarı değil mi? Kaçış yolunuza hayran kaldım.
Sitelerde Paylaş

Ne biliyorsunuz ben oyum? Demekki siz onla baş edememişsiniz :) Bu bir mazeret olamaz, kaçmayın lütfen, sizin yanlışlarınız bunlar ben yazmıyorum bu yanlışlkarı değil mi? Kaçış yolunuza hayran kaldım.

Cinin biri söyledi. :lol: Bu inmanah dedi, vakit kaybetme onunla dedi. Ben cinlere pek itibar etmem(çok yalancıdırlar) ama, bu sefer hedefi tutturmuş 3 kağıtçı.

tarihinde KHF-232 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...

Arkadaşlar başlık konusunu karıştırdınız sanırım :) İlk iletiyi size kopyalıyorum. Bu iyiliğimi de unutmayın :)

-------------------------------------------------------------

1) Kuran'da her vakit namazı için farz olan rekat sayısı yazıyor mu?

2) Yazmıyorsa nasıl farz oluyor?

3) Yazıyorsa nerede yazıyor?

Merak içindeyiz :)

Not: Ben Kuran'da rekat sayısını göremedim ama en iyisini ve doğrusunu Müslüman arkadaşlar bilir.

Ben de merak ettim şimdi, nasıl oluyor da oluyor :D

Sitelerde Paylaş

Valla cübbeli müslümansa xseddx müslüman değil, xseddx müslümansa cübbeli müslüman değil. Lakin ''Hadis'' inancı kendi kendine çeliştikten sonra (Hadis için izin istedik, vermedi :D Madem vermedi neden yazıyorsun şapşal Arap :D ) cübbelinin müslüman olmadığını anladım.

Gerçek müslümanlar xseddx gibiler, lakin iman ettikleri Kur'an hala çelişki dolu.

Sitelerde Paylaş

Valla cübbeli müslümansa xseddx müslüman değil, xseddx müslümansa cübbeli müslüman değil. Lakin ''Hadis'' inancı kendi kendine çeliştikten sonra (Hadis için izin istedik, vermedi :D Madem vermedi neden yazıyorsun şapşal Arap :D ) cübbelinin müslüman olmadığını anladım.

Gerçek müslümanlar xseddx gibiler, lakin iman ettikleri Kur'an hala çelişki dolu.

Cübbelide müslüman, kendi aksini iddia etmedikçe.
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

1) Kuran'da her vakit namazı için farz olan rekat sayısı yazıyor mu?

2) Yazmıyorsa nasıl farz oluyor?

3) Yazıyorsa nerede yazıyor?

Merak içindeyiz :)

Not: Ben Kuran'da rekat sayısını göremedim ama en iyisini ve doğrusunu Müslüman arkadaşlar bilir.

3 basit soru hala cevap veren bir müslüman çıkmamış. Dininizi bilmiyor musunuz?

Ben de merak ettim cevapları :)

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...