CharlesDarwin 0 Aralık 27, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2013 gönderildi Esas Kılıçdaroğlu istifa etmelidir. Bana o adam hiç güven vermiyor. Sarıgül gibi bir adamın CHP ye dönmesi büyük hata. Link to post Sitelerde Paylaş
gerçekçi53 0 Aralık 27, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2013 gönderildi Böyle durumlarda iki yönlü düsünülmelidir... Günümüze kadar yapilanlar ortadadir yazmaya gerek yok. Türkiye günlük yasadigindan bazi konular hala asilamadi diye düsünüyorum. Eger CCHP ( Cemaatli Cumhriyet Halk Partisi : Bayayi yakisti Cumhuriyet kelimesinin önüne) yönetime gelirse, geldiginde ve tekrar yönetimden alasagi edildikten sonra Türkiye'de cok kötü olaylar olacak... Insanlar özellikle kötünün iyisini tercih etmek zorunda birakildilar ve bu durum devam etmekte. Hayirli olmadi ama "hayirli olsun" diyelim... Benim gönlüm İşçi Partisinde ama bu akılcı olurmu? Ne dersiniz? sadece size sormuyorum tabiki. Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Aralık 27, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2013 gönderildi Esas Kılıçdaroğlu istifa etmelidir. Bana o adam hiç güven vermiyor. Sarıgül gibi bir adamın CHP ye dönmesi büyük hata. Kardeşim, türk milleti din,allahtan bahsetmeyene oy vermiyor,sen istediğin kadar doğrulardan bahset,hiçbir şeye yaramaz,takiyye yapacaksın,iktidarı ele geçireceksin ve gizli gizli toplumu dönüştüreceksin,aynen tayyibin yaptığı gibi!,sarıgül'üde kullanıcan,başkasınıda kullanıcan, yoksa yok olmaya mecbursun,akıllı olun Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Aralık 27, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2013 gönderildi CHP'nin alt yapısı zaten çürük yumurtaları yok edecektir merak etmeyin Link to post Sitelerde Paylaş
-AKHENATON- 0 Aralık 27, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 27, 2013 gönderildi Özdil yazmış yine, 10 tane oyum olsa biriğni atmam CeHaPe' ye . http://www.odatv.com/n.php?n=yilmaz-ozdil-chpye-ne-demek-istedi-2712131200 Link to post Sitelerde Paylaş
cigi 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi Benim gönlüm İşçi Partisinde ama bu akılcı olurmu? Ne dersiniz? sadece size sormuyorum tabiki. Türkiye'de ilkeli siyaset ve siyasetci bulunmamaktadir.Dolayisi ile simdiye kadar bir partinin (Türkiye'de) savunucusu olmadim. Dinci, irkci, putcu ve zamana göre yanar döner hirsizlardan hic bir sey olmaz ve olmadigi ortadadir. Isci partisi, lideri ve TGB tayfasi bir zamanlar Enver Hoca, Mao yanlisi idiler ama AKP iktidarindan sonra Atatürkcü olup fasist MHP lilerle birlikte abuk subuk isler becerme pesinde oldular ve olmaya devam etmekteler..Bir zamanlar M.I.T'in istihbarat biligileri Dogu Perincek'e servis edilmekteydi.Ulusal kanalda riyakarlik sahtekarlik yalan diz boyudur.Kisilerin cikarlarina odakli siyaset politika olmaz. Dün yargiyi, savcilari, hakimleri elestiren CHP bu gün onlari savunmakta... Yani devletin her kösesini ele gecirmis cemaatin dinsel erk olusumunun usaklarini yana döne savunmaktadir.. Bildigim ve yazabilecegim bir dünya gercekler bulunmakta fakat yapabilecek bir sey kalmadi ..Türkiye benim icin bitti.Gelecekte Türkiye'yi cok kötü günler bekliyor ve bu günlerin sorumlusu olan CHP simdilerde daha karanlik oyunlarin icinde yüzmektedir. Felaketlerin yasanmasi belki halkin aklini basina getirir gelecek icin daha iyi olur diye düsünüyorum.Eger ortalik biraz durulursa Güney sinirinda dügmeye basilacak.... Cemaati ve AKP yi ülkeye CHP zihniyeti hediye etmis ve 11 yildir AKP nin oyuncagi ve samar oglani olmustur. Simdi ise bu zihniyet fasist, dinci ve cemaatci kadrolarla secime hazirlanmaktadir. Hayirli olsun... Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi Türkiye'de ilkeli siyaset ve siyasetci bulunmamaktadir.Dolayisi ile simdiye kadar bir partinin (Türkiye'de) savunucusu olmadim. Dinci, irkci, putcu ve zamana göre yanar döner hirsizlardan hic bir sey olmaz ve olmadigi ortadadir. Isci partisi, lideri ve TGB tayfasi bir zamanlar Enver Hoca, Mao yanlisi idiler ama AKP iktidarindan sonra Atatürkcü olup fasist MHP lilerle birlikte abuk subuk isler becerme pesinde oldular ve olmaya devam etmekteler..Bir zamanlar M.I.T'in istihbarat biligileri Dogu Perincek'e servis edilmekteydi.Ulusal kanalda riyakarlik sahtekarlik yalan diz boyudur.Kisilerin cikarlarina odakli siyaset politika olmaz. Dün yargiyi, savcilari, hakimleri elestiren CHP bu gün onlari savunmakta... Yani devletin her kösesini ele gecirmis cemaatin dinsel erk olusumunun usaklarini yana döne savunmaktadir.. Bildigim ve yazabilecegim bir dünya gercekler bulunmakta fakat yapabilecek bir sey kalmadi ..Türkiye benim icin bitti.Gelecekte Türkiye'yi cok kötü günler bekliyor ve bu günlerin sorumlusu olan CHP simdilerde daha karanlik oyunlarin icinde yüzmektedir. Felaketlerin yasanmasi belki halkin aklini basina getirir gelecek icin daha iyi olur diye düsünüyorum.Eger ortalik biraz durulursa Güney sinirinda dügmeye basilacak.... Cemaati ve AKP yi ülkeye CHP zihniyeti hediye etmis ve 11 yildir AKP nin oyuncagi ve samar oglani olmustur. Simdi ise bu zihniyet fasist, dinci ve cemaatci kadrolarla secime hazirlanmaktadir. Hayirli olsun... CHP,o zaman bütün camileri bombalasın,Allah yok din yalan diye propaganda yapsın,hatta silahlanıp bütün dincileri katletsin,siz militan bir politikadan bahsediyorsunuz .. Bunla nereye varacaksınız?Din ve cemaat bu ülkenin gerçeği ve oldukça güçlü bir konumda,iktidar olmak istiyorsan bunlarıda kullanacaksın,pragmatik olacaksın,yoksa her daim muhalefet kalıp yok olacaksın,bu mu istediğiniz? CHP bu ülkede gerçek anlamda hiçbir zaman iktidar olmadı,60 yıldır kendini halka anlatacak gücü bulamadı.Tam iktidara yürürken Kenan Evren ve dış güçler tarafından önü kesilip,Türkiye yeşil kuşak projesine dahil edilince önü iyice tıkandı. Demogoji yaparak bütün suçu CHP'ye atmak ahlaksızlıktır. Bugünkü din ve cemaat palazlanması tamamen Kenan Evren ve ekibinin tezgahıdır. Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi (düzenlendi) Benim gönlüm İşçi Partisinde ama bu akılcı olurmu? Ne dersiniz? sadece size sormuyorum tabiki. İşçi partisi tek başına en güçlü muhalefeti yapıyor halkı örgütlüyor destekliyorum şimdilik Aralık 28, 2013 tarihinde direngezi tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
TheChosen 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi İşçi partisi tek başına en güçlü muhalefeti yapıyor halkı örgütlüyor destekliyorum şimdilik hadi eyv. http://u1312.hizliresim.com/1j/w/vzcmu.jpg Link to post Sitelerde Paylaş
XUser 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi CHP,o zaman bütün camileri bombalasın,Allah yok din yalan diye propaganda yapsın,hatta silahlanıp bütün dincileri katletsin,siz militan bir politikadan bahsediyorsunuz .. Bunla nereye varacaksınız? Din ve cemaat bu ülkenin gerçeği ve oldukça güçlü bir konumda,iktidar olmak istiyorsan bunlarıda kullanacaksın,pragmatik olacaksın,yoksa her daim muhalefet kalıp yok olacaksın,bu mu istediğiniz? CHP bu ülkede gerçek anlamda hiçbir zaman iktidar olmadı,60 yıldır kendini halka anlatacak gücü bulamadı.Tam iktidara yürürken Kenan Evren ve dış güçler tarafından önü kesilip,Türkiye yeşil kuşak projesine dahil edilince önü iyice tıkandı. Demogoji yaparak bütün suçu CHP'ye atmak ahlaksızlıktır. Bugünkü din ve cemaat palazlanması tamamen Kenan Evren ve ekibinin tezgahıdır. Kendini hiç yorma arkadaşım. Böyle bir dönemde çıkıntılık yapmak bazı sözde "aydın"ların hiç dayanamadığı bir şeydir ve ne yazık ki böylelerinin sayısı çoktur. Zannederler ki tek akıllı kendileri, onlardan başka kimse düşünemiyor, soru soramıyor, anlayamıyor falan filan.. Gelip böyle insanları uyararak CHP'ye saydırmak ayrı bir moda. Ondan sonra da CHP niye iktidar olamıyor deyip yine onu suçlarlar. Ülkenin anası ağlamış, CHP partiye sağcıları bile alıp aday göstermiş, çok da doğru bir politik strateji izleyerek her kesimin oyuna talip olmuş, ama bizim halk düşmanı züppe kafalar altında ille de bir şeyler aramadan rahat etmez. Olsa ne olur ayrıca.. CHP seçmeni o CHP'yi yerle bir eder, CHP de bunu iyi bilir. İlkelerinden ödün verecek bir CHP bir daha asla oy alamaz, biter. Onlar bunu bilmiyor değil herhalde.. Ayrıca sormak lazım bu arkadaşlara: Kime oy verelim, kimi uygun bulurlar? Daha güçlü ve iyi bir alternatifleri var olacak ki böyle güzel güzel kötülüyorlar partiyi. Yapıcı eleştiriler olmadığı için direkt "kötüleme" diyorum ben bu yaklaşıma çünkü sıradan bir dönemde değiliz. Soner Yalçın dün eleştiri yazısı yazmıştı. Daha çok bir endişeyi dile getiriş ve uyarı. Ancak buradaki arkadaşlardan önemli bir farkı var, o da tıpkı senin ve benim söylediğimiz gibi CHP'lilerin "Güruh" olmadığı. Bu sözcük Soner Yalçın'a aitti, ben de şimdi onu kullanmayı uygun gördüm. http://sozcu.com.tr/...ulenchp-431400/ Aşağıdaki yazı da Soner Yalçın'a bugün CHP milletvekili Birgül Ayman tarafından verilen yanıt. Bu arkadaşlar okusunlar.. ..................... Soner YALÇIN, 27 Aralık 2013 Cuma günü Sözcü Gazetesi’nde Gül+Gülen ve CHP!.. başlığıyla şu soruları sormuş: “CHP, “Gestapo” ile örtülü bir işbirliği yapabilir mi? Tarih affeder mi? “Derin Devlet”i ne sanıyorlar? İktidar olmak için her yol mübah anlayışının CHP’yi nerelere götüreceğinin farkında değiller mi? Böyle kurnaz siyasetin faturası çok ağır olmaz mı?Hangi “araçlar” ile olursa olsun amaç sadece iktidara gelmek midir? Parti ideolojisi böylesine kirli bir siyasete indirgenebilir mi?” Bu sorular önemlidir. Çünkü “Cemaat” diye adlandırılan yapı, yaşamlarını ancak balinalara yapışıp sürdürebilen kabuklu canlılara benziyor. Bu bir siyasal parti değil; ama siyasete ve özellikle de iktidarda siyasete çok düşkün. Düşkünlüğünü, bir siyasal partiye yapışarak gideriyor. Bir zamanlar DSP’ye yapışmıştı. Sonra AKP’ye yapıştı. Her ikisini de eriten asit gibi iş gördü. Şimdi yeni bir balina arıyor; bir süredir de CHP’ye yanaşıyor. Peki CHP bu yanaşmaya "evet" der mi; derse ne olur? Soner YALÇIN, kendi sorularına ilişkin kendi görüşünü şöyle açıklıyor: “… Böyle bir koalisyon hükümeti CHP’yi tarih sahnesinden çıkarır. Türkiye’nin CHP’ye çok ihtiyacı var. Çünkü, Türkiye’nin temizliğe ihtiyacı var. Bu apaçık ortada iken; dün Kontrgerilla’yla, Susurluk Çetesi’yle mücadele eden CHP, bugün “paralel devlete” göz yumabilir mi? Bunun adı siyaset olamaz. CHP tabanı ne istenirse yapacak “güruh” değildir; Gladio’yu kabul ettiremezsiniz.” Bu değerlendirme yerli yerindedir. CHP, ülkenin kurtarıcı ve kurucu partisidir. Yalnızca kendi seçmenlerince değil, başka partilerin arkasından giden seçmenler bile, ülkenin ve ulusun varlığıyla ilgili en temel ilkeler söz konusu olunca CHP’nin tavrına bir göz atar. Yüreğine düşen bir tedirginlik varsa, o tedirginliği CHP’nin tavrına bakarak ateşler ya da bastırır. CHP, işte bu güveni yitirdiği anda “tarih sahnesinden çıkar”.Düşer ve bir daha da kalkamaz. "C" ile herhangi bir işbirliği CHP'yi öyle düşürür ki, bunun sonucu yalnızca CHP'nin yok olması değil Türkiye'nin geleceğinin kararması sonucu yaratır. "C"CHP olmayacaktır. CHP'nin ulusal kurtuluştaki kökleri ile Anadolu'daki gövdesi buna onay vermez. Türkiye’de siyasetin kirliliği, siyasetin ve ülkenin bağımlılığından kaynaklanır. Kirli siyasetin aktörlerinin “yerli” olması, bu kaynağı yani temel nedeni ortadan kaldırmaz. Artık açıkça biliniyor ki, “Cemaat” denen yapı ne bir “inanç çevresi” ne de “yerli” bir siyasal aktördür. “C”, emperyalizmin elindeki yeni vurucu güçten başka bir şey değildir. 1. Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz BAYKAL’a bir “kaset komplosu” düzenlendiğini ve bunun “C” tarafından yapıldığını ilan etmiştir. CHP kendisine yönelik bu darbeyi unutmamıştır. Başbakanın ihbarını değerlendirmek ve komplonun hesabını sormak CHP'nin görevidir. 2. Başbakan Başdanışmanı, şimdi “yolsuzluk ve rüşvet operasyonu” yapanların ulusal muhalefeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ni tasfiye etme amaçlı sözde davaları düzenleyenlerin aynı “C” yapısı olduğunu açıklamıştır. CHP, kendi milletvekilleriyle üyelerini hedef almış Silivri ve Hasdal düşmanlığının hesabını sormakla görevlidir. 3.a. “C” yapısı “dinsel inancını yaşayan bir cemaat” değildir. “Türkiye’nin yüzyüze olduğu en tehlikeli tehdit odağı”dır. "Emniyet hizmetleri, polis okulları, adliye içinde yuvalanmış bu yapı, "CIA denetimindeki Moon, Falun-Gong gibi tarikatlarla benzeşir". Bu gerçekleri, daha 2002 yılında yayımlanan “Köstebek” adlı kitaptan öğrendik. Yazarı Necip Hablemitoğlu'ydu. Aynı yıl suikaste uğradı; aramızdan ayrıldı. 3.b. "C" yapısı "komplo kurmak, suç uydurmak, iftira atmak, tuzağa düşürmek" işlerinin ehlidir. Devlette, emniyet ve adliyede yuvalanmıştır. “Gördüğüm manzara korkunç; kadrolu devlet adamları devleti yönetmiyor… o zaman kim yönetiyor?” diye sorup bu gerçekleri halka anlatan Hanefi Avci “bunların hayatımın bundan sonrasını zehir zindan edeceğini biliyorum, geçmişte birçok örgütün hedefi oldum. Ama bu defakinin başka bir şey olduğunun da farkındayım” diyordu. Haliçteki Simonlar'ın yazarı, şimdi ne ile suçlandığı belirsiz olarak, hapishanededir. 4. “C” yapısı emperyalizmin maşasıdır. Bu işlevi aldatıldığı için değil görev sayarak, bilerek, bilinçle üstlenmiştir. Kaynağı, Saidi Nursi’nin “gaipten aldığı haber”dir. “Ahir zamanda beklenen bir zat gelecek, Hristiyanların ruhani liderleri ile de işbirliği yaparak üç görev yapacak: Birincisi insanların imanını kurtaracak, ikincisi şeriatı tatbik edecek, üçüncüsü hilafeti yeniden kuracak”. Şeriat – hilafet kurmak yanı bir yana, "C" yapısının son yıllarda tanık olduğumuz dinler arası diyalog; tolerans; hoşgörü atakları ve Fethullah Gülen - Papa buluşmaları... rastlantısal sonuç değil, varoluş nedenidir. CHP, İslam inancını küresel siyasetin emrine vermiş olanlarla nasıl ortaklık yapar? 5. "C" yapısına göre Meşruiyet ve Cumhuriyet kurucuları “Süfyan Komitesi”dir; yani Hz. Muhammed’e karşı savaşan Ebu Süfyan tarafına benzetilir; din düşmanı sayılır. Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik her türlü ağır saldırı, "C" ve dayandığı Saidi Norsi kaynaklıdır. Bunlar, bağımsız ulusal ve laik Türkiye'nin düşmanlarıdır. Bu gerçek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çok önceden ilan edilmiştir; dayandıkları temeli "kendi belgeleriyle" öğrenmek için Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın 2012'de yayımlanmış olan Nurculuk başlıklı kitabına bakmak yeter. CHP, kendi varlığının anlamı olan ilkelere düşmanlık için var olanlarla nasıl işbirliği yapar? 6. "C" yapısı, Türkiye'nin çözülmesini sağlayacak programatik çerçeveyi 2010 yılı Aralık ayında "Çözüm Mümkün" adlı bildiriyle ilan etmiştir. Bugüne ve geleceğe dönük hedeflerinin, "ulusal ve laik devlet yapısını ortadan kaldırmak" olduğunu ilan etmişlerdir. CHP, evrensel insan haklarını ulusal ve üniter devlet yapılanmasıyla laik devlet ve özgür toplum idealini ortadan kaldırmak için araç olarak kullanacaklarını ilan etmiş böyle bir kesimle nasıl ortaklık yapar? Sözün Sonucu: Şimdi bize gereken yalnızca "temiz siyaset" değil, temiz siyaseti mümkün olmaktan çıkaran kökü dışarıda siyasete son veren "bağımsız siyaset"tir. Bu nedenle yapmamız gereken şey, bağımlı kirli siyasetin ana faili olan "C" yapısına karşı kapıları kapatmaktır. "C", bir balinaya yapışmadan var olamayan kabukludur; CHP'nin buna izin vermemesi, Türkiye'yi kurtarmak ve bağımsız, ulusal, laik Cumhuriyet'i temelden yeniden inşa etmek demektir. Soner YALÇIN'ın "Gül+Gülen+CHP koalisyonu mu" sorusuna yanıtımız şudur: "Hayır, onayımız yoktur"! Birgül Ayman Güler CHP İzmir Milletvekili http://www.odatv.com/n.php?n=chp-cemaatle-koalisyon-yapacak-mi-2812131200 Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi hadi eyv. http://u1312.hizlire.../1j/w/vzcmu.jpg biliyorum çozın Fatih altaylı da görüştü apoyla ama ben araştırıyorum işçi partisi diğer sapık solcular gibi pkklı değil.Şimdilik şans vericem Link to post Sitelerde Paylaş
TheChosen 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi biliyorum çozın Fatih altaylı da görüştü apoyla ama ben araştırıyorum işçi partisi diğer sapık solcular gibi pkklı değil.Şimdilik şans vericem senin için mantık oyu kullanır felan sanıyordum yanılmışım. hayal kırıklığına uğradım ( Link to post Sitelerde Paylaş
direngezi 0 Aralık 28, 2013 gönderildi Raporla Share Aralık 28, 2013 gönderildi senin için mantık oyu kullanır felan sanıyordum yanılmışım. hayal kırıklığına uğradım ( Oy veririm demedim canım destekliyorum dedim. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts