yasarnuriaydin 0 Oluşturuldu: Aralık 7, 2015 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 7, 2015 Pluto gezegeninde tespit ettiğim bu nesne doğal mıdır?Plutu gezegen sınıfından çıkarıldı muhabbetine hiç girmeyelim. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi Ben, fotodan, hiç bir şey anlayamadım. Keşke dahâ büyük olsaydı! Link to post Sitelerde Paylaş
yasarnuriaydin 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi Forum 2MB'dan büyük resim kabul etmediği için biraz küçültmek zorunda kaldım, son olabilir ekte... Link to post Sitelerde Paylaş
yasarnuriaydin 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi Bu arada telif hakları NASA'ya aittir. Sonra kalkıp şöyle böyle demesinler. Link to post Sitelerde Paylaş
Desert Wind 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi Ne desek Pareidolia olur. Link to post Sitelerde Paylaş
RandoM 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi Doğaldır. Bakmadan söyledim. Bakmadan her zaman söylerim. Bir de yazmışsın "tespit ettiğim" diye...Demek ki sen tespit etmişsin. Dünya tarihi seni anacak. Çünkü sen çok özel birisin. Senin yerinde olsam bu bilgiyi bütün Dünya ile paylaşırım. Neden Ateistforum'la kendini sınırlandırıyorsun ki? Nasa'ya yazsana! Yaz ki; değerin anlaşılsın. Anlaşılsın ki, burada kendimizi salak gibi hissetmeyelim. Sahi biz çok salağız. Özellikle ben; bakmadan salak ilan ediyorum kendimi. Salağım ben. Link to post Sitelerde Paylaş
yasarnuriaydin 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi (düzenlendi) Takma bu kadar kafana, boş ver sen. Aralık 7, 2015 tarihinde yasarnuriaydin tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Gaelo 0 Aralık 7, 2015 gönderildi Raporla Share Aralık 7, 2015 gönderildi Aynen. Orda koskocaman bir cami var. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts